Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Millen sa for siden:

Endelig fredag. :lykkelig: sliten inni margen etter denne uka. Helg skal bli godt, selv om jeg må lese til eksamen.


#3

Eia sa for siden:

Fredag!

I kveld skal jeg i verdens beste middag. Da blir ressurspersoner i andelsgården vår skjemt bort av en meget dyktig kokk som tryller frem en vidunderlig femretters middag av grøden i åkeren ++. Jeg husker fortsatt smaken av den fantastiske nepesuppa (rett nr. 2 av 6) fra i fjor. :nam:


#4

Toffskij sa for siden:

Det er dessverre åtte timer til det faller noen fredagsro her. :skremt: Men så!


#5

star sa for siden:

:sukk: Har på følelsen at denne dagen kommer til å snegle seg avgårde.


#6

Mex sa for siden:

Møte-møte-møte-møte-møte-møte-møte-møte - HELG
One down, seven to go.


#7

Addison sa for siden:

Herregud Mex, det der er jo helt galskap! :sjokk:

Her er det sikkert et møte eller to, pleier å dukke opp ting underveis. Men ser ikke ut til å bli altfor ille, og rolig helg i vente, den siste før uti januar en gang. :gal:


#8

Fersken sa for siden:

Arrangement på jobb i dag, så hele dagen går med til det. Skål være medhjelper og oppdatere poengtavler. :hyper:


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg har tilbragt natten sammen med klasse 7B i et (par) klasserom. Jeg kjenner meg dypt takknemlig over at jeg ikke jobber med preteens på daglig basis, for makan til ugrei oppførsel. :gaah: Jeg burde skjønt at jeg ikke hadde tålmodighet til å melde meg til en sånn jobb, men det var jo ikke akkurat en kø av foreldre som ville bidra.

Men sant skal sies; en del av dem er skikkelig flotte.

Jeg fikk frikort av sjefen min i dag, og kunne selv velge fordeling mellom avspasering og hjemmekontor etter dagsformen, og det blir MYE avspasering i dag.

Heldigvis har jeg utrolig koselige planer for helgen: jeg skal sy! Så jeg har noe å se frem til.


#10

tink sa for siden:

Fredag og utsikter til ei fin helg. Det skal bakes julekaker med svigers og jeg skal på julebord på lørdag. Men først må jeg vaske ut gipsstøv etter håndverkere som har laget nytt rom, de la takplater i går og i dag håper jeg de har fått satt inn veggen mellom gammelt og nytt soverom.


#11

Blå sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Jeg har vært usigelig travel i to uker og jeg kommer til å være det neste uke også. Men akkurat i dag kan jeg unne meg et litt roligere tempo og en litt kortere dag. Jeg skal sende eposter og rydde i mapper og gjøre så mye klart til neste uke som mulig.

I ettermiddag skal jeg ta min mor med på den store preadventshandlingen, med juleblomster og mat og kanskje noen gaver. I morgen har vi middagsgjester og på søndag er det julemarked. Det er helgen sin det. :lykkelig:


#12

Frøy sa for siden:

Det er så hektisk på jobb for tiden at jeg klarer ikke helt å lande. Jeg håper å komme i mål med det som tynger meg mest i dag slik at jeg kan ta helg og nyte den, sammen med lesing til eksamen.


#13

ingling sa for siden:

Hektisk, ja. :svett: Kjenner igjen det. I dag har jeg innvilget meg hjemmekontor, siden det er praktisk talt umulig å konsentrere seg på kontoret, og har allerede fått unna noe som har ligget og gnagd i ukesvis. :lykkelig: Nå, neste!


#14

Blondie sa for siden:

Jeg skal på julebord i kveld. Blir nok veldig bra, må bare komme meg forbi tanken om å busse rundt i regnvær. Tror ikke jeg skal ha fænsi hår. :knegg:


#15

Millen sa for siden:

Jeg vil ha helg nå. :trasser:


#16

Pøblis sa for siden:

Jeg har ferie. :D


#17

Maverick sa for siden:

Jeg vil innføre en lov om at det er forbudt å klage på lokalsamfunnet sitt når man aldri løfter en lillefinger engang for å bidra.

:mumle:


#18

Toffskij sa for siden:

Men NÅ! Herregud, for en hektisk dag! :gal:


#19

celebelen sa for siden:

Den er jeg med på, Maverick.
Jeg er hjemme igjen fra konferanse, og gleder meg til helg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.