Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Treningstights med høyt liv?

#1

Lhi-My sa for siden:

Jeg er på leting etter en god treningstights til en 18 år gammel jente. Det er viktig at den har høyt liv og sitter godt på. Hun er en str M. Siden jeg har en kropp som ikke er kompatibel med tights og ikke har helse til å gå i butikker for å lete, trenger jeg hjelp. Kan noen komme med en anbefaling? Pris er ikke avgjørende, men den trenger jo ikke være veldig dyr.



#3

Storm sa for siden:

Tror merket IcanIwill også er gode tights med høyt liv (ikke prøvd de selv). Fås på GetInspired de også. Følg med på Black Week-tilbud.



#5

Mex sa for siden:

Jeg elsker Reebok sine med høyt liv. Kjøper på Zalando.


#6

Lhi-My sa for siden:

Tusen takk, da har jeg noe å gå etter. Dette er virkelig ukjent terreng for meg.


#7

Pelen sa for siden:

Jeg har faktisk noen fra Stormberg som er helt OK i forhold til prisen.


#8

Robyn sa for siden:

Jeg har et par Love it tights kjøpt på Get inspired. De er høye i livet men relativt store i str. så de kan sige litt på meg når jeg løper. Til styrketrening sitter de fint. De er allikevel mine favoritter, så jeg bruker de til alt. :knegg:


#9

Input sa for siden:

Hvor lang er hun? Jeg er rett under 160 cm og alle treningstightser har høyt liv for meg. Da jeg kjøpte en som var merket med høyt liv, kunne jeg dra den opp over puppene. :knegg:


#10

Mei sa for siden:

Mine favoritter er fra HM. De er høye, men ikke til "under amene".


#11

mkj sa for siden:

Röhnisch liker både jeg og datteren min godt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.