Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan makulere mye papir?

#1

banana sa for siden:

Rydding i dødsbo, ekstremt mye papirer fra årevis tilbake, selvangivelser, regnskaper ++. Mange arkvibokser. Hvordan makulerer man så mye papir på en vettug måte? Jeg har prøvd litt med makuleringsmaskinen på jobb, men den tar maks 7 ark i slengen så det vil ta en evighet, vi snakker timer og dager. Og på mirakuløst vis blir én arkviboks med papir til minst en kubikkmeter frynser, det tar vanvittig plass!

(Og ja - jeg vurderer sjøl om jeg virkelig må makulere alt - men foreløpig tenker jeg at jeg må det.)


#2

Pegasus sa for siden:

Bensin og fyrstikk.



#4

Tallulah sa for siden:

Det går an å bestille henting og makulering, men det er ganske kostbart. Tror Fretex gjør det blant annet, og sikkert andre. Ellers er det vel å brenne det.


#5

Maverick sa for siden:

Man finner noen som kan hente det. :jupp: Norsk Gjenvinning, Frelsesarméen, Medarbeiderne eller noe slikt.


#6

Fløyel sa for siden:

De fleste avfallsstasjoner og containerutleieselskap har noe som heter Makuleringsbeholder (vernede bedrifter, Fretex mfl.). En låst søppelkasse du fyller med papir igjennom en sprekk i lokket, her kan du kaste ganske store bunker med papir, de henter den og makulerer for deg. Sjekk pris og alle tillegg, det er store forskjeller på disse. Sjekk gjerne med de som har ansvar for søppelkjøring fra huset, de kan ha en slik tjeneste.


#7

Malama sa for siden:

Vi (jobben) leverer årlig kassevis på gjrnvinningsstasjonen. Siden det er en en gang i året-greie har vi ikke sånn dunk med lås, det hadde forrige jobb fast.

Det koster litt, men er fort gjort


#8

vixen sa for siden:

Tønne og diesel :humre:


#9

Pelen sa for siden:

Vi har også en slik dunk (men større) på kontoret noen ganger når det trengs. Vi har makuleringsmakin også, men når vi skal kaste mye er det flott med dunk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.