Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det koseligste julemarkedet i Oslo?

#1

Niobe sa for siden:

Ja, hvor er det? Opplevelse og stemning teller mer enn vareutvalg.


#2

Tallulah sa for siden:

Må det være god framkommelighet?

Det i spikersuppa (langs Karl Johan) er nok det med størst kommers-apeal, med pariserhjul, skøytebane, brente mandler, masse lys og greier.

Ellers tror jeg Folkemuseet er flott, jeg har ikke fått vært der selv. Tror det er gratis for Obosmedlemmer på lørdag, så det er potensielt veldig fullt da.

Det er også et julearrangement på Akershus festning i helga. www.facebook.com/events/359168278006130/

Og på Vøienvolden gård på Sagene. Det er lite, men veldig koselig. www.facebook.com/events/741662906296094/

Og på Oslo Bymuseum i hjørnet av Frognerparken. Der er det nydelig. www.facebook.com/events/963682457298757/

Også er det bondens marked på Bærums verk, rett utenfor Oslo.


#3

Input sa for siden:

Folkemuseet er det fineste, synes jeg.


#4

Neket sa for siden:

Bærums verk. :jupp: Nå har det jo snødd på bøgda, så det blir ekstra koselig. Men jeg er litt usikker på fremkommelighet med rullestol. :gruble: Det er mulig det finnes handikap parkering som gjør det litt enklere, det er jeg usikker på.


#5

Mei sa for siden:

Folkemuseet!


#6

Chablis sa for siden:

Bærums verk.


#7

Nooria sa for siden:

Imponerende oversikt Tallulah! Takk for at du deler :)


#8

Tallulah sa for siden:

Jeg har fler også, men de er litt utenfor Niobes spekk. :knegg: Jeg har jaktet ned hvert eneste julemarked på Facebook, tror jeg.


#9

Niobe sa for siden:

Fremkommelighet er underordnet i denne sammenheng!

Takk for gode tips!


#10

Arran sa for siden:

Jeg finner julestemningen på Skjerven gård sitt julemarked i Maridalen. Der er det julemarked neste helg. Ikke kjempestort, men utrolig koselig og skikkelig god, gammeldags julestemning ❤️


#11

millact sa for siden:

Oslo i desember er så flott!


#12

liefje sa for siden:

Her fant jeg en oversikt over alt, per dato. www.visitoslo.com/no/hva-skjer/jul/arrangement/julemarked/ Selv synes jeg at både Folkemuseet, Bærums verk og Spikersuppa er koselig, hver på sin måte.

Ble rimelig sint her forleden da jeg og min venn i rullestol skulle besøke julemarkedet i spikersuppa. ALLE handicap-parkeringsplasser i nærheten var tatt av dobbeltparkete biler uten handicap-merke, så vi måtte dra et annet sted. Hårreisende at de ikke passer bedre på og bøtelegger dem som feilparkerer. Jeg vet at det er ekstremt få parkeringsplasser tilgjengelige i sentrum, men da er det desto viktigere at disse faktisk er tilgjengelige for dem som trenger dem!! Skjerpings til Oslo kommune!


#13

Lavender sa for siden:

Dagen kunne ikke blitt bedre på Folkemuseet. Sol og akkurat nok minusgrader til at bakken var tørr. Parkeringsplassen vår, gratis gateparkering, var også ledig. :).


#14

Teflona sa for siden:

Nydelig dag i Oslo, Vinterland i går kveld (lite folk, og vi tok pariserhjulet), Youngstorget i dag (litt kjedelig) og julemarked på Salt (artig og annerledes). Akershus festning og StHalvard-guttene.


#15

Karamell sa for siden:

Jeg var på julemarket på Wøyen gård (Bærum husflidlag) og i Spikersuppa i hmmm 2015. :deltar:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.