Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Mex sa for siden:

Torsdag og snart helg igjen.
Spiser frokost og ser på snøværet ute.
Er fortsatt litt paff etter venninnebesøk i går. Hun mistet broren sin, i 40-årene. Han bare døde. Helt plutselig. Obduksjon gir ingen klare svar, de sier hjertestopp, men de vet ikke. Fant ingenting galt. Hvordan kan slikt bare skje?


#3

polarjenta sa for siden:

Mex: Så trist.:klemme:

Torsdag, og snart helg. Skoledag i dag, møtedag i morra, så er ikke så ille.

Jeg sover veldig dårlig for tiden, skuldra plager meg mer enn noen gang.


#4

star sa for siden:

Tragisk.

En sjukling hjemme. Stakkars klaget på at det var så kaldt i går selv under 2 tepper, lue og strikkesokker. 39,5+ i feber viste det seg. Når han først får såpass feber at jeg måler, så er det opp mot 40.


#5

ingling sa for siden:

Fryktelig trist og ubegripelig, Mex!

Her ble det hjemmekontor i dag, selv om snøkaoset ikke ser ut til å være så ille som varslet. Med litt halvdårlig form og dårlig søvnkvalitet er det helt greit å ikke skulle introverte i dag, kjenner jeg. Mer kaffe må til!


#6

Addison sa for siden:

Så forferdelig og ganske skummelt Mex! :klemme:

Brukte litt lengre tid til jobb en vanlig, men var ikke så ille føre, gikk bare litt saktere bare fordi. Og grave fram bilen, 6-7 cm kram snø. Nå kan den bli litt, den snøen. Synes selv jeg. :nemlig: I kveld går ferden vestover, skal jobbe fra barndomshjemmet i morgen, russejubileum på lørdag. :party:


#7

Fersken sa for siden:

Det er tragisk når unge folk bare dør slik. :klemme:

Typisk regn i november her i Stavanger. Ledelsen er på besøk denne uken, så her må vi vise oss fra den beste siden. :knegg:


#8

tink sa for siden:

Mornings! Er hjemme med sykt barn og håndverkere som bråker i underetasjen. Det blir bra med nytt rom, nytt gulv og forhåpentligvis en ny løsning for garderobe for de voksne.


#9

star sa for siden:

Har sjekka sjuklingen. Ingen endring sier han og vegeterer i sofaen.


#10

Hondacrv sa for siden:

Eg er heime etter grytidlig start på jobb. Eg blir så imponert over elever som har budd fire år i Norge og klarer å problematisere ein veldig klar type sysnvinkel ut fra EIN setning. Snakk om observasjonsevne! Eg har nokre heilt fantastiske elever i den nye klassen min.


#11

Blånn sa for siden:

Vi har hatt lederseminar i dag. En god arbeidsøkt. Bare synd ny rektor ikke kunne delta (var planen, men hun har meget gyldig fraværsgrunn).

Nå er det straks samspillsvakt og korpskonsert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.