Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skal vi ha en alternativ julekalender?

#1

Pelen sa for siden:

Er det noen som er med på å ha en alternativ julekalender? Førstemann som skriver i tråden hver dag kan komme med dagens tema, hvis dere syns dette er en bra idé.

Jeg tenker på godhjertede ting som å slippe noen foran seg i køen, si takk til noen man normalt sett ikke skulle si takk til, si god morgen til en ukjent, smile (eller til og med gi penger) til en hjemløs osv osv. Rose noen på jobb (eller annet sted) ekstra mye). Det er også hyggelig med ting som koster litt å gjøre (uten at jeg tenker på penger, noe der man kanskje er litt utenfor komfortsonen sin, men som faktisk gjør noen gald).

Hva sier dere?


#2

Pøblis sa for siden:

Jeg synes det er en fin ide - og så ble jeg ikke overrasket over at et slik forslag kom fra deg. jeg tror du er den mest godhjertede jeg kjenner. :hjerter:


#3

Taien sa for siden:

Det var en kjempefin idé. :hjerter:


#4

veobra sa for siden:

Veldig hyggelig. Vi kan alltid trenge å ha fokus på raushet og å se andre.


#5

Syrinx sa for siden:

Rett og slett gleding. :elsker:


#6

007 sa for siden:

En koselig idé, Pelen. Jeg er med. :)


#7

amo sa for siden:

Dette er slike kalendere jeg liker. :hjerter:


#8

Timar sa for siden:

Det var en hyggelig ide! Tenker du at førstemann hver dag starter en ny tråd med dagens tema, og så svarer folk etter hvert som de har gjennomført? Eller tenkte du noe annet?


#9

Pelen sa for siden:

Ja, jeg tenkte noe slikt. :nikker: jeg tenkte at vi skullebholde det i denne tråden, men ny tråd med tydelig tittel «Alternativ julekalender XX.12.19» er vel egentlig bedre. Jeg de ikke tenkt ut noe bra for en søndag akkurat nå, er på vei inn k bilen for basketkamp i Halden, så flott om noen annen starter om dere vil.

#10

Magica sa for siden:

Bra ide!



#12

nolo sa for siden:

:hjerter:


#13

Tangerine sa for siden:

Ja! :elsker: :hjerter:



#15

LilleT sa for siden:

For en koselig idé! Jeg er med! :)



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.