Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ny ansiktskrem lukter harskt

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg kjøpte en Biotherm ansiktskrem i går. Den lukter harskt når den kommer på huden. Har kastet kvitteringen. Har det noen hensikt å gå tilbake med den?


#2

Billa sa for siden:

Det synes jeg du skal gjøre. Det er jo en reklamasjon, og da bør det holde at du viser til kontoutskriften som bevis for kjøpet. Kan være det er en dårlig batch. Du får nok ikke penger igjen, men å bytte den er god service :)

Vær obs på at enkelte innholdsstoffer har en duft i seg selv som kan være vanskelig å maskere, og de kan også dufte mer i kontakt med huden på grunn av f.eks økt temperatur.


#3

Carrera sa for siden:

Ville prøvd å klage. Kremen kan være harsknet, eller så er det bare at den lukter slik pga at den evt er uparfymert, eller at din kroppslukt reagerer slik mot akkurat den kremen.

men prøv å klag. Du får ikke verre enn et avslag liksom.


#4

Hyacinth sa for siden:

Takk for svar!

Jeg har opplevd dette noen få ganger før. Jeg har alltid tenkt at kremen er gammel når dette skjer. Merker det godt i ansiktet, da kjenner jeg lukten godt. Men det er ikke noe jeg har opplevd ofte.

Kremen lukter godt når den er i krukken. (Det er den grønne Biotherm Skin Oxygen.) Lett og frisk. Men på huden er den helt tydelig harsk. Jeg gned hånden uforvarende i ansiktet i går, og håndbaken stinket... testet etterpå flere ganger med samme resultat.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.