Vi får egg med kolonihagekassa og nå har det klart å hope seg opp dessverre. 20 egg står i kjøleskapet med best før-dato 21. oktober. Noen forslag til hva jeg kan gjøre med de? Lillegutt er allergisk mot rent egg, så omelett til middag er ikke så aktuelt. Og så er jeg delvis på slankern, så jeg vil helst ikke lage vafler, kaker eller andre usunne ting.. Er så synd om de havner i søpla :(
20 egg er ikke mer enn jeg spiser alene i uken det. :p
Grove sukkerfrie vafler med mase egg i. Du kan servere og spise med smør og fårepølse om du ikke vil ha syltetøy.
Diverse sufflèer er det jo egg i. Også kan du lage salat med egg å ha med til lunch på jobben. Eller du kan lage deg en deilig omelett til kveldsmat. Eller du kan spise egg og bacon til frokost. Frukt med eggedosis til dessert til poden, også kan du lage havregrøt og tilsette eggeplomme. :)
Ok, da ble jeg litt klokere - tusen takk for tips! Får satse på egg i matpakke noen dager, kveldsomelett og så lager jeg vaffelrøre som jeg fryser ned :)
Desembermammma; 20 egg i uka :eek: :p Litt komisk til sammenlikning at jeg sliter med 20 egg som jeg har hatt i flere uker allerede.. :knegg:
Hehe jeg er lik Desembermamma. Vi har alltid en haug med egg i kjøleskapet, i en stor boks. Jeg og treåringen min spiser vel ca. 20 egg i uka tilsammen, av og til mye mer.
Jeg har feks. 2 rå egg (ja det er godt, det gir proteiner, fylde og metthet, og det smaker INGEN verdens ting!!!!) i smoothien min hver morgen. Lager også ofte en sukkerfri proteinrik pannekake med bær, der bruker jeg 2-3 egg.
I dag spiste vi egg til frokost (=4 egg), så hadde vi tomatsuppe (ikke pose!) med egg til middag (=4 egg til), også hadde vi pannekaker (=8 egg). Det ble 16 egg det på en ganske vanlig dag.