Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ julekalender 01.12.19


#2

nolo sa for siden:

Det skal jeg ha i tankene når jeg skal ut i kveld. :jupp: Og så gir jeg ros her og nå til deg, Pelen, for et fint initiativ. :klem:


#3

Niobe sa for siden:

Done. Ny sykepleier i dag. Jeg liker å holde dem i godt humør. :knegg:


#4

Pelen sa for siden:

Jeg har heiet enda mer enn hva jeg pleier å gjøre på basketkamp og rost guttene mer enn vanlig etterpå. De kjenner je g så jeg må trå til litt ekstra senere i dag også.


#5

Heiko sa for siden:

Jeg har bare lyst til å tipse alle om en annen fin kalender, det er mitt bidrag. Den er litt i tråd med tanken din Pelen.

Ha en fin adventstid.

rvtssor.no/jul/2019/


#6

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke vært ute av hjemmet i dag, men Hiawata og Høvdingen får litt ekstra omtanke. Også skal jeg ta med meg dagens luke ut i verden i morgen.


#7

Pelen sa for siden:

Det er slik jeg tenker å gjøre også, får jeg ikke gjort det en dag så tar jeg det med meg og gjør det en annen dag. :nikker:

#8

Dali sa for siden:

Jeg har rost de to yngste døtrene mine ekstra mye i dag for å ha mestret prestasjonsangst på ridestevne. Så skal jeg rose mannen for å ha fikset snøfresen (etter at jeg hadde måket en time).


#9

Fersken sa for siden:

Jeg har gitt ros til unge musikanter jeg ikke kjenner som jeg spilte med i dag.


#10

LilleT sa for siden:

Jeg møte ingen ukjente på søndagsturen i dag, men mannen har fått litt ekstra omtanke. Greit det, for jeg tror vel at jeg ellers er flinkere til å gi komplimenter ute enn hjemme.

Skal forsøke å huske på denne videre også.


#11

Pøblis sa for siden:

Jeg ga hadde en hyggelig samtal med en veldig gammel mann i dag - jeg roste ham for noe fint han gjorde. Og så ga jeg uttrykk for min store beundring til en nydelig dame jeg kjenner som alltid er så flott og som har noen store utfordringer i livet som hun takler helt forbilledlig.
Og så roste jeg svigerinnen min for at hun hadde gjort noe hyggelig for mange mennesker i dag.

Og alt dette før jeg hadde lest denne tråden. :ja:


#12

Pelen sa for siden:

Alle som ønsker kan som sagt starte en tråd om det ikke er startet helt frem til julaften.


#13

mkj sa for siden:

Jeg gjør det samme!


#14

amo sa for siden:

Vi hadde innedag etter julebord. :knegg: Lillesøster var i golag og jeg skrøt vilt og uhemmet minst tre ganger om hvor godt det var hun stilte opp.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.