Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ julekalender 02.12.19

#1

Pelen sa for siden:

I dag er dagen for å gi noe til noen som trenger det. Kjøp en kaffekopp/bolle/noe annet til noen som sitter på gaten/er uteligger etc. Kommer du ikke forbi et slikt sted så kan du samle det opp til en annen dag eller gi tilsvarende sum til veldedighet.


#2

Gerbera sa for siden:

En herlig kalender Pelen, du er god som har fått i stand dette! :klemme:

Jeg sitter hjemme og skriver prosjektbeskrivelse, så jeg kommer ikke forbi så mange som trenger noe i dag, men jeg donerer fem middager til Kirkens bymisjon/Gled en som gruer seg til jul.

Ellers oppfordrer jeg alle som er i nærheten av St.Hanshaugen å stikke innom vår nye kaffebar på Lovisenberg, =kaffe, nydelig kaffe, kjempegode kanelboller og hyggelig betjening. Vi er så glade for tilskuddet på området!


#3

nolo sa for siden:

Jeg sitter hjemme inntullet i sjal og med Kleenex i beredskap, så hvis jeg ikke treffer noen trengende når jeg skal en liten tur ut, så donerer jeg heller to ekstra middager til bymisjonen.


#4

Syrinx sa for siden:

Jeg vippset til stiftelsen Petter Uteligger (04000) hjemme i stua her er ikke så mange trengende i dag.


#5

Anne C sa for siden:

Jeg gjorde det samme.


#6

Pelen sa for siden:

Alle kan som sagt starte tråden, men jeg prøver å planlegge litt fremover så at det i hvert fall blir noen tråd om det ikke er noen som starter.

Dere kan begynne å planlegge noe allerede nå. Sjekk om du har et skjerf, et par votter, et par hansker eller kanskje til og med en jakke som ligger og som ikke noen bruker. Bør være voksenstørrelse.


#7

amo sa for siden:

Jeg kjøpte 20000 liter vann. Vipps 12133.


#8

mkj sa for siden:

Det har jeg gjort også.

For en fin kalender.


#9

Pelen sa for siden:

Jeg har vært i byen og gått fra Tjuvholmen til Vika, men der fant jeg ikke noen å gi noe til. Jeg satser på Petter Uteligger i dag.


#10

Pøblis sa for siden:

Det pleier å sitte en fyr på hjørnet rett ved jobben min - jeg pleier å gi ham en slant. I morgen skal jeg lage en kopp kaffe til ham også. Vi har jo kaffeautomat rett innenfor døren.


#11

007 sa for siden:

Her er det ingen tiggere/uteliggere, så det ble UNICEF som fikk glede av dagens luke.

[ATTACH]64433[/ATTACH]


#12

millact sa for siden:

Jeg har kjøpt en hvit julestjerne av Kreftforeningen. Den henges opp til en pasient på Sørlandet Sykehus. Så en slik stjerne hos min eksmann på hans sykehusrom og tenkte jeg ønsket å gjøre det for en annen person.


#13

Appelsin sa for siden:

Jeg ga en lapp til en tigger fra Moldova. Gikk først forbi, men så kom han etter meg og sa jeg var fin og hadde fine/gode øyne, så da..så. Jeg fikk tre klemmer et kyss tilbake, noe jeg egentlig trengte, så det var igrunn en god deal.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.