Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Snømann kostyme - hjelp!

#1

Høst sa for siden:

Jeg trenger å finne ett snømannkostyme i butikk i dag i Tromsø. Hjelp!! :help:


#2

Inagh sa for siden:

Barn?

Hvit strømpebukse, hvit genser, gjerne litt lang. Om genseren ikke er dyr, tegne på noen svarte kullbiter til knapper. Lue, skjerf, oransje papirstrut med strikk kan agere gulrotnese. Sleng på et kosteskaftom duhar lyst, og vips har du snømann. :værsågod:


#3

My sa for siden:

Hvilken størrelse? Kappahl har noe snømannaktige onepiece-greier, som i alle fall går opp til 122/128.


#4

Høst sa for siden:

Han er 9 og bruker 140.... Hvis ikke kostyme, hvor kan jeg finne hvit genser og hvite tights? Han har ingen av delene, nærmeste jeg kommer er hvit penskjorte, men den er veldig "skjortete"...


#5

Høst sa for siden:

Skal sjekke kappahl. :)

Han skal være snømann i ett kor, så jeg tror alt av accessoirer utgår, trenger bare hvit snømanndrakt eller hvite klær tenker jeg.....


#6

veobra sa for siden:

Jeg vil tippe du finner hvit genser og tights/strømpebukse med eller uten ben på enhver jenteavdeling. HM pleier ha to-pakker med gensere der en er hvit.


#7

My sa for siden:

Kappahl (og sikkert flere andre) har også fine, hvite badekåper, som jeg mener man fint bør kunne lage snømann av, med hetta over hodet, og store, svarte "knapper" som festes nedover magen. De er jo veldig fine å ha senere også, hvis han ikke har fra før.


#8

Høst sa for siden:

Hvite gensere vil funke gull! Badekåpe har han, og minst mulig DIY for mammaen er ett must, så det får gå med hvit genser og hvit tights eller bukse :)

Takk alle :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.