Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste oppskrift på vegisterkaker

#1

Tjorven sa for siden:

Vi skal servere ribbemiddag neste helg, men en av gjestene er vegetarianer. Jeg har lest meg frem til at vegisterkaker er en grei kjøtterstatning som passer til det øvrige tilhøret til ribbe. Men jeg ser også at oppskriftene spriker ganske så mye.

Har du en oppskrift på vegisterkaker som du har prøvd ut og som du syntes var vellykket?


#2

Bluen sa for siden:

Vegisterkaker! :knegg: Hold på meg!


#3

Tjorven sa for siden:

Hvis man googler, fremstår det som et vanlig ord.


#4

Lhi-My sa for siden:

Jeg spiser stort sett plantebasert mat for tiden for å se om det hjelper på revmatisme (ser lovende ut så langt). Jeg har ikke all verdens erfaring med vegisterkaker, så jeg har kun prøvd en oppskrift, denne: www.frukt.no/oppskrifter/vegisterkaker/
Den smakte bra, den. Enkle å lage og greie å steke.

Vegisterkaker er forøvrig et helt vanlig ord. Jeg har nylig vært på et 3 uker langt rehabiliteringsopphold på et sted der de av helseårsaker serverer vegetarkost og der sto det vegisterkaker på menyen sammen med stekt rosenkål blant annet.



#6

MegaMie sa for siden:

Dette ville jeg spurt Dixie Diner om.


#7

Gaia sa for siden:

Disse lager jeg. De er veldig gode! :jupp:


#8

Palmen sa for siden:

Noe nytt som gjelder her eller er Veganmisjonen Fortsatt anbefalt?


#9

Mrs. S sa for siden:

Jeg lagde de i fjor og jeg må dessverre si at det var ingen suksess. Det kan skyldes smak og behag. Jeg er ikke vegatarianer selv, men det som vegetarianeren min ønsker er mer tyggemotstand og litt mer krydder.

Det som er en suksess her er umamiburger vegetar. Jeg skal heller lage de i mindre størrelse og gi de kjøttkakeform. Det er denne oppskriften jeg bruker, men det er andre umamiburger vegetar på nettet.

Umamiburger Vegetar - Saftig, full av smak og perfekt ste... | Gladkokken



#11

Tallulah sa for siden:

Dette er de beste vegetarkarbonadene jeg har laget. De er grovere enn medisterkaker, da. Og ikke veganske. Men kan helt klart lages i mer medisterkakefasong enn karbonadefasong. De har umami, tyggemotstand og mer variasjon i teksturen enn en del andre plantebaserte produkter.

www.norskurkorn.no/oppskrift/korn-karbonader/


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.