Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Boken om meg / Boken om mitt liv

#1

Divine sa for siden:

Jeg ser på nett at det selges slike bøker hvor folk skal skrive ned livet sitt. Jeg tenkte å kanskje kjøpe en slik til moren min, men er de noe særlig? Og hvilken er best?


#2

frukt sa for siden:

Jeg har kjøpt denne til mine foreldre. Har ikke bladd så mye i den, men syntes altså at den så bra nok ut til å kjøpe to.


#3

GinaK sa for siden:

Så utrolig bra tips, ift meg selv.
Jeg har hatt en litt vond barndom og jeg husker ikke så mye utenom det jeg tror jeg husker via bilder og på 90-tallet spurte jeg min mor om hun kunne fortelle om min oppvekst og litt rundt sin oppvekst og ekteskap med min far så ønsket at hun kunne fortelle via sånn "Fra virkeligheten"historie i ukeblad men det ville hun heller ikke.

Jeg fikk en aha-opplvelse på dette da jeg var i begravelse til mannen til en kollega for 3 år siden og ble helt paff av hvor mye som blir utlevert der.
Jeg vet ingenting om min mor, mine besteforeldre på begge sider, min oppvekst og alt rundt dette fra 60 og 70tallet og siden begravelsen dengang har det plaget meg altså.

Jeg skal jammen kjøpe en sånn bok til min mor så får hun gjøre som hun vil med den. Hun har sikkert behov for å "tømme seg litt" hun også vel? :cool:


#4

-ea- sa for siden:

De bøkene forutsetter at personene vil/får til å skrive selv.
Kom til å tenke på Godt fortalt som skriver for deg. Helt annen prisklasse da.
godtfortalt.no/lag_en_bok/


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.