Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fravokste barneklær

#1

Fintdethei! sa for siden:

Om man har en hel stabel med fravokste barneklær i en størrelse, hvor er det best å levere dem? Jeg ønsker gjerne at noen som har bruk for dem får dem.


#2

Millen sa for siden:

Fretex?
Fattighuset?
Hjelp oss å hjelpe?
Krisesenter?


#3

millact sa for siden:

Her i byen er Hjelp oss å hjelpe bra.


#4

Carrera sa for siden:

Nå har ikke vi barneklær lengre, men tidligere så ga jeg vekk endel til familie og venner, noe gikk til Freetx, og store mengder ble lagret pga affeksjonsverdi (de var jo sååå søte i de klærne), og et mål om at deres unger en dag kan bruke det...

For ikke lenge siden så fjernet jeg alt... Mye gikk i søpla pga morkne strikk, skaplkt og sånne ting. Resten gikk i en kontainer med innsamling.Husker ikke hva de heter, men det er innsamling til utlandet. Freetex har jeg droppa for lenge siden, for de kaster mye av det de får inn, og det de beholder selger de til stive priser. Slikt støtter jeg ikke. Når jeg tar meg bryet med å sortere og gi vekk, så forventer jeg at de som trenger det, og ikke bryr seg om at det er litt slitt, får det.

Jeg har også levert sekker med klær og utstyr til innsamlinger til feks Romania når det har stått trailere i nærheten til dette formålet.


#5

IzziCreo sa for siden:

Hvilken by/tettsted/kommune/fylke bor du i? Da kan det være enklere å komme med konkrete forslag da det er ulike organisasjoner etc. som opererer rundt om :jupp:


#6

Fintdethei! sa for siden:

Bor i Bergen. Det er klær til 9-11 år.


#7

frukt sa for siden:

Her i byen tar Frivilligsentralen imot klær.


#8

annemede sa for siden:

Sjekk hjelp oss å hjelpe på facebook.



#10

kamp sa for siden:

Jeg samler inne klær til et barnehjem og slum i Thailand selv


#11

Miromurr sa for siden:

Jeg har gitt bort på facebook. Først i en arvering-gruppe jeg er med i, dersom ingen der trenger på grupper for kjøp/salg av barneklær. Mye takknemlige mottakere der.


#12

Marla Singer sa for siden:

Jeg ringte et transittmottak og spurte om det var behov, og det var det.


#13

Geitrams sa for siden:

Det som er pent pleier jeg å selge posevis (masse klær i hver pose), og putte pengene på sparebøssa til ungene. Det jeg ikke får solgt går til fretex eller liknende.


#14

LilleLeo sa for siden:

Jeg har tidligere gitt bort masse til Krisesenteret (Bergen). Det har de vært veldig takknemlig for.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.