Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Koble Mac til TV

#1

Majsa sa for siden:

Etter at jeg flyttet utenlands har jeg sett en del på nett-TV, men nå begynner jeg å bli litt lei av den lille skjermen og den dårlige lyden.

Hvordan kan jeg koble Mac til TV? Kan Apple TV brukes til det? Altså til alt mulig, ikke bare ting som ligger på maskinen? :blond:


#2

-ea- sa for siden:

Hvis du ser på mac1.no så finner du mange eksperter der.


#3

Miss Norway sa for siden:

Jeg har koblet den til en ny flatskjerm, via HDMI-kabel (må kjøpes) som kobles til den ene omkoblerkontakten (DVI) som fulgte med Mac'en da du kjøpte den. Da bruker du rett og slett TVen som en skjerm/display, og det holder i massevis. I tillegg må du ha en lydkabel (minijack, den utgangen man bruker til vanlige hodetelefoner -> vanlig "rød pluss hvit" plugg, må også kjøpes hvis du ikke allerede har anskaffet en slik til iPod e.l.). Du stiller inn valgene via SystemPreferences - Display.

AppleTV har jeg ikke satt meg inn i; det er liksom ingen vits i og med at iTunes ikke tilbyr videosalg til Norge (ennå).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.