Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forrett før helstekt and

#1

Nenne sa for siden:

Jeg lurte på hummersuppe, men usikker på om det går hjem hos ungene.

Jeg bør ha noe, for vi blir mange og jeg kan ikke bare kjøpe en ekstra and for jeg har ikke plass til å steke den.

Gode ideer? Det MÅ ikke være julete.


#2

Pelen sa for siden:

Hummersuppe hadde passet, en suppe er uansett bra. Vi gjør en korisndersuppe som er veldig god, med litt lettstekt serranoskinke på toppen, men det er ikke heller alle mennesker som ligger krouiander (det er løk og mye spinat i vår også).

Hva med litt ceviche? Mannen min gjør en som ligner på denne: coop.no/extra/mat--trender/slik-lager-du-ceviche-av-skrei/


#3

Nenne sa for siden:

Det så veldig godt ut! :) Jeg noterer til en annen gang, men jeg tror fisk som er så tydelig en fiskerett kan bli litt mye av det gode for noen av ungene, det var derfor jeg også tviler litt på hummer. Jeg lurte litt på en laksepaté, da ser det ikke ut som fisk, men er i tvil om den også.


#4

Pelen sa for siden:

Ja, Herremannen er ikke helt gira på ceviche heller. Må det være noe mer festlig? Brokkoli- og blomkålsuppe med litt langsomstekt/knaperstekt serrano og en klikk rømme er også fantastisk godt, men mer mot hverdagskost. Det er ikke alle som gjør hjemmelagde supper lenger.


#5

amylin sa for siden:

Har servert kamskjell som forrett før and, men det går kanskje inn i kategorien sjømat og fisk? Serverte kamskjell med ruccola-salat, bacon og en sånn sitron-smørsaus.


#6

Turban Smukk sa for siden:

Liker de scampi? (Og har du samvittighet til å servere det? :sparke: )

Jeg vet ikke hva slags tilbehør du tenker til anden, men jeg tenker noe litt lett og friskt til forrett.



#8

Turban Smukk sa for siden:

En litt frisk salat-aktig greie, tenker jeg. Men det er jo ikke så lett å finne friske ting i sesong. F.eks synes jeg jordbær er veldig godt til and.

Her er en salat med marinerte scampi (bruk gjerne reker i stedet) og mango, den er god.

hrknutsen.no/mangosalat-med-marinert-scampi/


#9

GinaK sa for siden:

Jeg lagde rekecoktail ala Gladkokken til mitt selskap. Hadde indrefilet av okse til hovedrett og synes det passet til.

Du må Google det, jeg klarer ikke å linke med mobilen.
Fikk så mye skryt for noe så enkelt. �� Friskt og godt. Brukte mye mindre chili enn oppskriften, ellers likt.
Brukte vinglass med lav stett med litt tjukt glass . Har ikke sånne fancy vide glass og var redd for mine gamle Finnglass ved bruk av skje.
Lagde dagen før, som er stort pluss.


#10

Nenne sa for siden:

Tusen takk for alle tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.