Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det fleire som ser Beforeigners her?

#1

nokon sa for siden:

Eg har sett dei første tre episodene og merker at eg både liker og ikkje-liker. Eg liker storyen og samfunnskritikken. Eg veksler mellom å synes skuespillerprestasjonene er gode og kleine. Og så lurer eg på om klein-aspektet oppstår fordi det er norsk? Men ja, interessant vri på det å sjå samfunnet delvis utanfrå.


#2

Niobe sa for siden:

Jeg elsket Beforeigners! Nicolai Cleve Broch spiller jo selvsagt den samme plagede mannen han alltid spiller, men Alfhildr veier opp for det.


#3

Toffskij sa for siden:

Alfhildr for president! :hyper: Jeg syntes det var veldig gøy, om ikke perfekt. Og så koste jeg meg selvsagt enormt med alt språkarbeidet de hadde lagt ned. Norrønt! Ursamisk! Steinalderordstilling! :hyper:


#4

Toffskij sa for siden:

Og jeg simpelthen elsket ideen om Barcode-området som framvandrerghetto. :knegg:


#5

Heilo sa for siden:

Jeg likte Beforeigners veldig godt, og det var en serie som funket bra også sammen med 12-åringen og mannen. Endel irriterende billigløsninger, f.eks gjenbruk av de samme gatescenene mange ganger, men alt i alt en fiffig måte å lage samtidsdrama på synes jeg.


#6

Timar sa for siden:

Fiffig var et godt ord! Vi har sett den, og ble ikke frelst av den som serie, men likevel morsom vri på samfunnskritikken og gøy at den er filmet i så kjente omgivelser.


#7

My sa for siden:

Jeg har sett den, og likte den ganske godt, uten å være helfrelst. Enkelte ting følte jeg ble litt søkt, og Alfhildr litt for mye Saga Norén-etterligning. Men hadde god underholdning av den likevel. En herlig vri på det med fordommer og fremmedfrykt.


#8

Input sa for siden:

Jeg likte den, men

Spoiler
synes slutten var helt katastrofalt dårlig som sesongslutt.
Enig ang Alfhildr/Saga.

#9

Inagh sa for siden:

Jeg digga serien, syns det var super humor.


#10

LilleLeo sa for siden:

Vi likte den veldig godt!


#11

Pøblis sa for siden:

Jeg likte den også veldig godt. Utrolig kult plot, og herlig at de ikke bare laget tøyse-norrønt.


#12

GinaK sa for siden:

Får kanskje prøve igjen. Jeg så en halv episode og så har jeg glemt den bort..


#13

Anikka sa for siden:

Jeg likte den kjempegodt! :ja:


#14

nokon sa for siden:

Nå har eg sett ferdig.

Einig angåande Alfhildr! :tilber:

Eg trur det var Nicholai Cleve Broch/ Agnes Kittelsen-dynamikken som eg syntes blei klein i dei første episodene. Når Kittelsen fekk mindre plass, tok det seg opp.


#15

Embriksmamma sa for siden:

17-åringen og jeg likte den også veldig godt!
Og helt enig med deg ang. Broch/Kittelsen- dynamikken.


#16

Nabbe sa for siden:

Vi elsket den. Litt vanskelig å av og til måtte forklare humoren til mannen min som er på B1 nivå i norsk :knegg: men det funker. Han likte den veldig godt, fordi han elsker å se på norske serier for å lære mer norsk. Da eks-kona til politimannen uttrykte misnøye med russefeiringen og det der, så lo han godt og sa at "hun er sånn som deg, sant" :P


#17

Candy Darling sa for siden:

Jeg synes den var, veldig, veldig god, og et veldig bra middel til snu på gjenkjennbare problemer på en komisk, men treffende måte. Alfhildr må være den beste kvinnerollen i norsk film/serie på åresvis.


#18

Nabbe sa for siden:

Å forklare mens-spøkene til Alfhildr på mannens nivå i norsk.... priceless... :knegg:


#19

Niobe sa for siden:

Agnes Kittelsen er jo antagelig satt på denne jord for å skape klein stemning i enhver scene hun spiller i. Det virker hvert fall som et medfødt talent.



#21

Pamina sa for siden:

Nok en Beforeigners fan. Håper inderlig det lir en sesong eller to til.


#22

Magica sa for siden:

jeg likte den utrolig godt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.