Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Får ikke importert bilder fra iphone til PC

#1

Mirasol sa for siden:

Jeg har tidligere alltid importert bilder fra iphone til PC via Importer Bilder på PC. Nå får jeg ikke dette til å virke lenger. Dvs. Bilder-appen leter etter bilder, finner x antall nye bilder å importere, men det kommer ikke lenger en knapp for å velge hvilke bilder jeg vil importere. Det står bare Avryt, men den knappen virker ikke, må bare klikke X for å lukke appen. Jeg har oppdatert alt på PC og har siste ios-versjon. Jeg tenkte tilslutt at det er min pc/bilder-app som er treig/gammel, og gikk derfor inn på min datters PC for å laste dem inn der. Samme problem, selv om hun har mye nyere PC.

Andre som har opplevd dette og har en løsning. Finner ikke noe på apple eller windows sine sider, men mulig noen er bedre enn meg til å google.

Hjelp, tld min er nesten helt full og jeg vil ikke slette noe før jeg har lagret det på pc. Og ja, jeg vet jeg er gammeldags som ikke vil ha abonnement på icloud o.l. men dette har funket så fint før, så hva har skjedd?


#2

Madicken sa for siden:

Jeg har samme problemet og henger i tråden.


#3

Mirasol sa for siden:

Det er alltid en trøst å vite at man ikke er alene om problemet, selv om det ikke løser noe... :dulte:

Anyone?


#4

Mirasol sa for siden:

Noen flere som har dette problemet, eller vet hvordan det kan løses?


#5

Høns sa for siden:

Jeg overfører «regelmessig» bilder, går an via et annet program på pcen. Det er litt knotete, men fungerer. Lurer på om programmet heter Syncios. Minner meg på at det er lenge siden jeg har gjort det nå.


#6

liefje sa for siden:

Jeg fikk ny telefon, og oppdaget at de hadde byttet format på bildene, altså at de ikke lenger var jpg eller hva det nå er de pleide å være. Fikk da f.eks. ikke til å poste bildene hit. Googlet litt og fant ut at dette nå er en ny standard for å spare plass men at man kunne endre det. Endret og fikk så alt til. Kanskje dette er problemet ditt?


#7

Miss Norway sa for siden:

Kan man ikke gjøre det via iTunes? Kunne det før mener jeg å huske, altså koble tlf til PC og så åpne iTunes, og så gå inn på bildene der og laste dem ned til PC. Men det er hundrede år siden jeg gjorde det sist, og får ikke sjekket nå fordi jobb-PCen har blokket telefontilkobling til iTunes. Og så bruker jeg iCloud - det er jo mye mye mye bedre å ha dem synkronisert til skyen til enhver tid? Med tanke på telefonkræsj og tyveri og alt sånt?


#8

C3PO sa for siden:

Jeg gjør det helt enkelt i filutforskeren. Jeg kobler telefonen til PC-en, finner telefonen blant mine enheter, klikker på den, internal storage, DCIM, og mappene jeg ser. Så kopierer jeg (ev. flytter) bildene over på PC-en. Jeg pleier å overføre bilder en gang i året.


#9

nokon sa for siden:

Eg pleier logge på via iCloud.com og laste ned derifrå.


#10

Mirasol sa for siden:

Tusen takk! Dette funket før, så har jeg hatt perioder det ikke har funket så jeg har glemt det, men nå fikk jeg ryddet opp! <3

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.