Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativ julekalender 21.12.19

#1

Pelen sa for siden:

Jeg fortsetter til tross for ikke så overveldende mange kommentarer :humre: men nå er det ikke så langt til jul.

Kjøp noen flakslodd og gi til noen/flere som trenger litt flaks. Kjente som ukjente. Si god jul.


#2

Pøblis sa for siden:

Så raust! Jeg har gjort nesten alt i kalenderen din, noen ganger litt forsinket, men jeg har prøvd å få det til. det har vært gøy, folk bli glade når man er hyggelig. :ja:


#3

Pelen sa for siden:

Jeg fikk selv ikke til denne idag. Jeg prøvde å kjøpe flakslodd på to steder, men de hadde ikke, men jeg har noen dager på meg før jul. :nemlig:


#4

Matilda sa for siden:

Jeg gjorde visst dagens luke i går - elevene har fått flakslodd i premie den siste økta vi hadde, tilsammen 10 stykker. Trur ingen av dem vant en mill, men et par vant penger til nytt lodd.


#5

Nextlife sa for siden:

Jeg har gjort de fleste av lukene, litt sånn hulter til bulter, så tusen takk for at du har lagt ut og gjort meg mer bevisst på de gode tingene man bør gjøre for andre. :hjerter:
I dag leste jeg her før jeg dro til byen, og kjøpte et flakslodd til en tigger jeg gir fast til. Han trodde jeg var aldeles sprø da jeg kom med flaksloddet, han er vant til at jeg gir penger, og av og til tar han med på bakeriutsalget og lar han velge seg det han vil. Men flakslodd, det var visst kjemperart. Han skulle gjemme det til julaften, jeg håper han vinner litt cash.


#6

Pøblis sa for siden:

Jeg fikk heller ikke tak i flakslodd i dag. :(
Og så har jeg vært så lei meg fordi jeg ikke har fått kjøpt juleboken til =Oslo i år - for det gjør jeg alltid. Jeg skulle en tur på IKEA i ettermiddag - og der sto det en fyr utenfor inngangen i kjelleren og solgte =Oslo. Jeg ble så glad! Så fint at du er her! sa jeg. Og da ble han også glad. Han fikk 200,- av meg - og jeg fikk juleboken min, og en klem. PÅ vei ut kjøpte jeg noen poser drops og karameller av Polkagrispojkarna som har stand på IKEA, så da ga jeg selgeren en pose karameller og en polkagrisstang også. Han ble glad for det også, så jeg fikk en klem til.


#7

amo sa for siden:

Jeg prøver å følge kalenderen din. Iallfall noterer jeg alle lukene og tenker mange av de skal jeg gjenbruke til neste år.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.