Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mat med brennevin

#1

Floksa sa for siden:

Etter julerydding i går oppdaget jeg at vi har UTROLIG mye brennevin stående. Mye er 20-30 år gammel. Finnes det noe man kan lage? Det er mest brandy og whiskey.



#3

frukt sa for siden:

Fant ikke min oppskrift, men denne er temmelig lik. Du kan bruke sitron også.


#4

Floksa sa for siden:

Så spennende! Denne skal jeg jammen prøve meg på i dag! Mulig jeg øke mengden whiskey. To skjeer gjør dårlig monn :lol:


#5

frukt sa for siden:

:knegg:


#6

Syrinx sa for siden:

Du får flambere alt du serverer fremover.


#7

Floksa sa for siden:

Flambert ribbe? Da er svoren garantert sprø? :knegg:




#10

-ea- sa for siden:

Du har tenåringssønner? Tipper det kan ordne seg kjapt med brennevinsbeholdningen da. :knegg: :rairai:


#11

Floksa sa for siden:

Det er her opprydningen kom inn i bildet. Låst skap :ond:


#12

trøtt sa for siden:

Fitnesskokken ja. :knegg:


#13

Floksa sa for siden:

Nå står en engenkomponert kake i ovnen. Walnøtter, hasselnøtter, mandler, aprikoser, cocktailbær og rosiner har stått i whiskey i 24 t. Røren var smør og brunt sukker vispet «hvitt», egg, mel også bakepulver. Og en plate mørk sjokolade. Mulig en ny julekake er født? Røra var sinnsykt god!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.