Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har indrefilet av svin - trenger oppskrift

#1

frukt sa for siden:

Enkelt og greit. :vilha:


#2

Timar sa for siden:

Surr den inn i baconstrimler, evnt med kremost eller lignende inni, og putt den i ovnen?


#3

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg har en variant av den, Philadelphia, pesto, fersk basilikum og soltørkede tomater inni, og spekeskinke utenpå, inn i ovnen på 220 grader i ca 20 min (sjekk).


#4

frukt sa for siden:

Jeg fant en oppskrift med kremost og bacon så det har jeg kjøpt, men jeg har jo både pest og soltørkede tomater så da kan jeg hive på det og. :jupp:


#5

Syrinx sa for siden:

Bare pest? Hva med kolera? :humre:


#6

frukt sa for siden:

Trenger ikke å overdrive selv om det er jul. :knegg:


#7

Pasta sa for siden:

Marinere noen timer i olje og masse hvitløk. Steke i stekepose og servere med tzatziki og gresk salat.


#8

frukt sa for siden:

Det høres godt ut! Må kanskje gjøre det med den andre. Jeg har nemlig to indrefileter. :D



#10

Pamina sa for siden:

Supert å blande hoi sin og chili, smør inn hele fileten, la den ligge litt og steke i ovn. Servere med wokede nudler eller grønne grønnsaker og ris, med en saus på marinaden og kraften.


#11

liefje sa for siden:

Uendelige variasjonsideer. Jeg liker godt å servere det med en saus av sjalottløk, fløte og blåost. Pleier å ha en form for pasta til dette, pluss grønnsaker (bønner, brokkoli eller whatever you like).


#12

Syrinx sa for siden:

Det er forresten godt å marinere svinefilet i gløgg.

Ellers skjærer jeg den gjerne i tynne skiver og steiker kjapt, wokgrønnsaker, ingefærsaus og ris til.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.