Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken gave ble du mest glad for og hvorfor

#1

Cumulus sa for siden:

Jeg ble utrolig glad for gaven fra pappa. Han hadde laget en dvd-serie med filmer fra jeg og søsteren min var små. Det var utrolig hyggelig! :) Ble også veldig glad for et skjerf fra mannen som jeg hadde ønsket meg. Jeg tar meg omtrent aldri råd til å kjøpe meg sånt selv. :) Og en veldig fin lue fra søsteren min. (skulle bare skrive en, men måtte ta med 2 til. :) )


#2

Drømmedama sa for siden:

Jeg fikk gavekort på en flott restaurant. Fra en som knapt har penger og som jeg aldri aldri hadde forventet å få gave fra. Jeg ble så rørt og gråt i strie strømmer da jeg åpnet konvolutten, og jeg synes det er fryktelig vanskelig. Det er alltid jeg som har kjøpt gaver til hn og sender hver jul. Det er jeg som har vist omsorg og som har vært den voksne hn har hatt behov for.
Det å gi har vært en selvsagt glede, å få er overraskende vanskelig.
Men selvsagt blir jeg glad. Veldig glad. Og rørt. Og takknemlig.
Og jeg kjenner på at det av og til er blytungt å ta i mot.


#3

Pesten sa for siden:

Ungene hadde laget en pappeske og da vi brettet den Ut så var det bilder av oss i familien og et personlig brev fra ungene. Koselig og veldig overaskende. Vi gjør visst noe rett da :lettet:


#4

Pappalille sa for siden:

Jeg fikk en bok fra mannen som jeg nevnte i forbifarten for lenge siden at jeg ønsket meg (om spikking :hjerter:) og jeg elsker at han husket det. :hjerter:


#5

Isolde sa for siden:

Jeg fikk en kofte av mamma, som hun har strikket. Den er nydelig og blir god da jeg fryser mye.


#6

Pasta sa for siden:

Jeg fikk Livet, illustrert av Lisa Aisato fra teamet mitt på jobb. Det var en nydelig bok. :hjerter:


#7

Pappalille sa for siden:

Den fikk vi og, jeg satt og bladde i den og gråt en skvett. :rødme:


#8

Elise sa for siden:

Teaterbilletter til Tante Ulrikkes vei. Har nevnt at jeg elsket boka. :hjerter:


#9

Maverick sa for siden:

Tenåringssønnene mine ga meg «tur i skogen med guttebassene dine» og det er så fint å vite at de vet at jeg blir glad for å få ha tid med dem. :hjerter:


#10

Blondie sa for siden:

Jeg fikk boka til Lisa Aisato. :hjerter: Ble veldig glad, både fordi den er så fin og fordi giver forsto hvor godt den ville gjøre meg.


#11

tinkadott sa for siden:

En nær venninne skal gjennom omfattende behandling for alvorlig sykdom nå om få dager. Jeg holder på å lage en liten gavepakke til henne. Kan dette være noe tro? Faktisk ikke hørt om boken.

Selv fikk jeg AirPods av eldstemann og mannen. De ble jeg skikkelig glade for! Mine ble stjålet av tenåringsdatter for ett år siden (med tillatelse) og jeg har savnet det mange ganger!


#12

polarjenta sa for siden:

Jeg blir egentlig glad for alt, men jeg tror kanskje det jeg ble aller mest glad for var en glasspynt til å henge i vinduet. Den var skikkelig fin.

Også fikk jeg endelig kakespader.


#13

Strå sa for siden:

Hver av mine barn, alle voksne og i jobb, ga meg noe de visste at jeg ønsket meg og som ville vært slitsomt for meg å skaffe selv. En bestemt bok fra Eldste, en bestem musikkCD fra Yngste og noe godt Mellomste vet jeg liker. Jeg ble glad fordi de kjenner meg så godt.


#14

m^2 sa for siden:

Honningen som lillegutt hadde kjøpt til meg på julemarked <3 Mest fordi han var så veldig glad for å gi den til meg :humre:


#15

frukt sa for siden:

Av familien fikk jeg bare ting jeg ønsket meg + litt penger, og jeg ble jo veldig glad for det. Men det var vel egentlig ingenting jeg ble spesielt rørt av. Enhjørningtøflene fra jentene var jo søte da. :hjerter:


#16

Kaija sa for siden:

Mamma og pappa hadde trålet bruktbutikker og funnet den kjempefine tekannen fra PP-Spire-serien. Den er ikke lett å få tak i, og dyr er den også. Jeg ble skikkelig glad for både tekannen og omtanken.


#17

Neket sa for siden:

Eple-klokke. :knegg: Hilsen matrialisten.


#18

trøtt sa for siden:

Jeg fikk mange fine ting og jeg ble glad for alt, men boka til Lisa Aisato ble jeg nok litt ekstra glad for. :hjerter:


#19

My sa for siden:

Snørestøvletter til bunaden, som jeg fikk fra mannen, som jeg ønsket meg og derfor mistenkte at jeg kom til å få. Så ingen stor overraskelse, men likevel ble jeg veldig, veldig glad for dem, og jeg har brukt dem i hele dag, til kjolen jeg har på meg. :knegg:

Også ble jeg glad for at svigermor ble så glad og rørt at hun gråt, for fotoboka som jeg laget til henne og svigerfar, fra turen de spanderte på oss i påska. Bedre enn julegaver til meg selv.


#20

Charlie sa for siden:

Ble veldig glad for gaven fra ene barnet, som ga meg ingenting. Det har jeg ønsket meg i flere år, og det har vært vanskelig å skaffe, fordi de gjerne ville gå i butikken og kjøpe noe. Så det har kostet å gi meg det jeg ønsker mest. :elsker:


#21

millact sa for siden:

Eldste hadde malt et nydelig Mummi bilde til meg og rammet inn. Hun er kunstnerisk og flink.


#22

GinaK sa for siden:

Jeg pleier å ha full oversikt over gavekjøp og ble så overrasket når jeg åpnet pakke fra mannen og det var trådløse øreplugger.


#23

Bobbelur sa for siden:

Jeg fikk en nydelig garnbolle, dreiet i ask av en flink mann her på stedet. Den fikk jeg av foreldrene mine, og jeg ble glad fordi de hører på hva jeg ønsker meg.


#24

Acino sa for siden:

Fikk en eske pyntet med julenisseglansbilde. Inni lå det sammenrullet ark,ett brev. Det var "gavekort" på venninnedate, ut å spise med en god venninne. Ei jeg treffer sjeldent men snakker mye med på snap, ei som gang etter gang er der, stiller opp når det virkelig gjelder. Det stod ett nydelig dikt om vennskap også, om hva jeg betyr. Jeg begynte seriøst å stortute. Fineste gaven noen sinne tror jeg.


#25

Pepper Lemon sa for siden:

En hårspenne med masse bling. Fordi den var så blingy. :skjære:


#26

Stompa sa for siden:

Gavene fra ungene, fordi det ligger omtanke i dem og de har notert seg ting gjennom året som jeg har nevnt: En mummi-drikkeflaske fra Frøkna og en vase og et gryteunderlag fra Herremannen. Jeg ble også glad fordi de hadde brukt mindre penger enn i fjor. :hjerter:


#27

ingling sa for siden:

Trådløse ørepropper fra mannen og piggløpesko fra mamma. De siste kjøpte jeg selv, så ikke en overraskelse, men superfornøyd! Og så et veldig fint honninglys fra minsten min. :hjerter:


#28

Madicken sa for siden:

Jeg ville satt veldig pris på å få en slik bok. Jeg ga den bort selv til noen jeg er glad i, og mottakeren er svært begeistret over innholdet, ble jeg fortalt da jeg var på besøk til ham i går.


#29

meisje sa for siden:

En 200 lapp brettet som et hjerte og limt på et kort med teksten, takk for at du tar vare på meg


#30

Anikka sa for siden:

Jeg ble veldig glad for hjemmestrikkede votter som søsteren min hadde strikket i eksakt samme gulfarge som favorittlua mi.


#31

007 sa for siden:

Det er sjelden jeg blir så rørt at jeg gråter i andres selskap, men i år ble det sipping.
Vi mistet hunden vår i mars. Til jul fikk jeg nydelige tovede votter med nålefiltet motiv av hunden. Det er så likt at det er helt skummelt, jeg fatter ikke at det går an. :rørt: Det er den fineste, mest personlige og mest omtenksomme gaven jeg noen gang har fått.

Og så fikk jeg en liten gave med er nydelig rørende kort av niesen min. Hun skrev så personlig og det var så fine ord at jeg ble helt satt ut.


#32

Syrinx sa for siden:

Jeg ble mest glad for et pizzastål, for det har jeg ønsket meg lenge.


#33

Input sa for siden:

Det høres sikkert rart ut, men av svogeren min og samboeren hans fikk jeg en Lego-eske. Jeg elsker Lego og sier det hver gang noen spør hva jeg ønsker meg, men får alltid til svar at det kan man ikke kjøpe til voksne. Nå fikk jeg det uten at de har spurt hva jeg ønsker meg engang.

Men den gavene jeg ble aller mest glad for var ikke til meg. Sønnen min ga mannen min en kopp med tekst på, og det var virkelig rørende. I tillegg ble sønnen så glad at han begynte å gråte av gaven han fikk av oss. :hjerter:


#34

Addison sa for siden:

Billetter til Chess på nyåret til mannen og meg fra alle tre barna sammen, etter ønske, men like fullt veldig fin og høyt ønsket gave.


#35

Magica sa for siden:

Mamma har strikka Mariusgenser til meg og den ble jeg utrolig glad for. Den er både veldig fin og mamma er ingen superstrikker så det har vært mye jobb med den for henne.


#36

Embriksmamma sa for siden:

Jeg ble veldig glad for en bok jeg ønsket meg - men det beste på julaften i år var ansiktet til 17-åringen da han fikk Nintendo Switch. Det hadde han ønsket seg veldig men virkelig ikke ventet å få og det ansiktet... :hjerter: Han ble så glad, kastet seg om halsen på meg og greier. Deilige, store, lille ungen min.


#37

liefje sa for siden:

Jeg ble veldig glad for to julekuler fra sønnen min som han hadde gått til yndlingsbutikken min og kjøpt for sine egne penger. Han synes selv at sånt er tull og fjas og alt for dyrt, men visste at jeg kom til å bli glad. <3


#38

shute sa for siden:

Et innrammet trykk av Cliff Kibuuka, fra kjæresten. Det er fiiiint, og jeg likte at hun har husket det siden jeg viste henne kunstnerens instagramkonto en gang i sommer. For ikke å snakke om at bildet befant seg i Uganda og ble levert via via.


#39

Xian sa for siden:

Jeg ble rørt av at Ullungen hadde kjøpt Lisa Aisatos "Livet - illustrert" til meg. Vi har snakket om den boken, og inni er det en tegning vi kjenner fra før; det er som å se henne da hun var liten. Og hun hadde skrevet så fint til meg inni boka. :hjerter:

Jeg fikk også en ring fra kjæresten min som jeg ble veldig glad for. Jeg bruker nesten aldri smykker, men denne har jeg hatt på fingeren siden jeg pakket den opp julaften. Jeg blir lykkelig hver gang jeg kjenner den, og ser den.


#40

Anne C sa for siden:

Jeg fikk så mye fint i år, alt jeg ønsket meg egentlig. Fikk en kul "kulerobot" som kan programmeres av gutta. Og så hadde minste funnet en notatbok med noe som han syntes så ut som stjernetegn på utsiden. Det passet til meg sa han. Jeg elsker alt som har med verdensrommet å gjøre. Den yngste broren min hadde kjøpt en NASA hettegenser og et astronautlys til å ha på PCen. De to tingene satte jeg også veldig pris på.


#41

Pelle sa for siden:

Jeg fikk mye enkle ting jeg hadde ønsket meg, som jeg ble glad for. Det mest rørende var et gavekort på 500 kr fra min mormor på 95 år, det samme jeg har fått de siste årene. Mamma hadde ordnet det praktiske med gavekortet før jul, som vanlig . Mormor døde mellom kl 07 og 09 julaften morgen.


#42

Millen sa for siden:

Kondolerer.


#43

Serafin sa for siden:

Jeg ble veldig glad for alt jeg fikk.

Mummi kopp fra venninne med fantastisk fin lapp oppi, fitbit fra kjæresten fordi han har hørt hva jeg ønsker meg, charms til armbånd fra morfar, foreldrene mine og broren min, og ungene. Fikk fem stykker tilsaman. :)


#44

Floksa sa for siden:

Minstemann hadde kjøpt en stor enhjørning i plysj til meg. Slike som europris har. Jeg har ønsker meg en slik lenge og han hadde virkelig lagt innsats i å få tak i den. Så får det være at pengene kom fra min lommebok.


#45

Matilda sa for siden:

Så leit, Pelle. :klemme:

Jeg fikk sengetøy, nye håndklær og dessertskåler sammen med mannen, og det var fine gaver jeg blei veldig glad for, men jeg satte nok mest pris på de som var til bare meg. Hagemessebillett fra mamma, hjemmelagde meiseboller fra skolegutta, og øreringer i gull av mannen. Vi skulle ikke gi hverandre gave i år, men så overraska han meg. :hjerter: Han fikk en ynkelig marsipangris i retur. :knegg:



#47

veobra sa for siden:

Pelle, det må ha vært en spesiell julaften. :klemme:


#48

Millen sa for siden:

Den beste julegaven fikk jeg egentlig i november; fast jobb etter 5 år som arbeidsledig med bare noe vikariat og engasjement nå og da.


#49

Nextlife sa for siden:

som alltid får jeg gaver som virkelig treffer.
I år var det to gaver som virkelig blir daglige følgesvenner. :hjerter:
En stor, god kopp med flamingoer og gullhank fra min nissevenn her på FP, og sjokoladeboka av Sverre Sæthre, fra min yngste datter.
Gjett om jeg skal bøtte innpå med kaffe av den koppen, og smile av den festlige dekoren og av at et fremmed menneske har gitt meg den.
Når det kommer til sjokoladeboka så er Sverre Sæthre et av mine idoler, og den boka blir perfekt når jeg har leketid ved kjøkkenbenken.


#50

Polyanna sa for siden:

Jeg fikk flere søte, omtenksomme gaver, men elsker aller mest den knallrøde supermyke genseren jeg fikk av svigermor! :hjerter:


#51

Charlie sa for siden:

Kondolerer, Pelle. Ja, det må ha vært en spesiell julepresang å få fra henne. :klemme:



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.