Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pinnekjøttrester

#1

Tjorven sa for siden:

Vi feilberegnet mengdene litt og sitter nå med over en kilo renplukket pinnekjøtt. Jeg har tenkt til å lage en lapskaus, men jeg innser at jeg har rester nok til å prøve noe nytt i tillegg.

Hva er ditt beste forslag til oppskrift med pinnekjøttrester?

Har du en lapskausoppskrift å anbefale?


#2

millact sa for siden:

Du kan fint fryse det ned også.


#3

Niobe sa for siden:

Pensle med blanding av honning og soyasaus, og steke på brett i ovnen. Serveres med salat, ris og sweet chili sauce. Kjempegodt!


#4

My sa for siden:

Fryse det og grille det til sommeren. Grilla pinnekjøtt er nydelig!


#5

Charlie sa for siden:

Vi bruker det i en ovnsform med makaroni og litt sjy, potetstappe/ kålrotstappe og litt ost på toppen. Digg comfort food dagen derpå. Gjerne litt korv i biter, også.

For lapskaus bruker jeg oftest den rimelige lapskausblandingen på Rema (det er ulike sorter grønnsaker i de to typene de har), blir fin lapskauskonsistens.


#6

liefje sa for siden:

Det er veldig godt å ta det i tomatsuppe. Enten en hjemmelaget suppe eller en fra pose. Gjerne litt kremete.


#7

nokon sa for siden:

Vi prøvde ut pinnekjøtt ala Crispy Duck for nokre år sidan. Hoisin-saus, gulrotstrimler og kinesiske pannekaker frå den kinesiske butikken på Økern. Veldig vellykka.


#8

Toffskij sa for siden:

Prima lagde seg toast i toastjern med pinnekjøttrester, ost og sriracha. Det ble faktisk kjempegodt.


#9

Tjorven sa for siden:

Knerten fikk toastjern i julepresang, så det bør vi teste ut. Sriracha har vi storforbruk av hjemme hos oss.



#11

Palmen sa for siden:

Det har vi hatt hell med også. :jupp:

I år tenker jeg det blir pinnekjøtt-ramen.


#12

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg lagde suppe med kålrabistapperestene pluss noen restepoteter i dag og toppet den med revet pinnekjøtt, krutonger, ristede solsikkekjerner og parmesan. Ble veldig godt!


#13

Olifant sa for siden:

Vi spiste carbonara med pinnekjøtt i dag. Det smakte helt fortreffelig!



#15

My sa for siden:

Pizza. :værsågod:


#16

Madicken sa for siden:

Pinnekjøttrester er veldig godt i ertesuppe.


#17

tink sa for siden:

Jeg prøvde ut wraps med pinnekjøtt til fingermat som jeg tok med i selskap her på lørdag. Det ble veldig godt!


#18

Geitrams sa for siden:

Vi lager alltid for mye slik at vi har to pinnekjøttmiddager i jula. Det er også godt å ha i kjøttsuppe.


#19

Tjorven sa for siden:

Jeg lagde en veldig god lapskaus; som ungene virkelig hatet. Og da gikk piffen ut av meg selv om det var mye rester igjen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.