Vi feilberegnet mengdene litt og sitter nå med over en kilo renplukket pinnekjøtt. Jeg har tenkt til å lage en lapskaus, men jeg innser at jeg har rester nok til å prøve noe nytt i tillegg.
Hva er ditt beste forslag til oppskrift med pinnekjøttrester?
Vi bruker det i en ovnsform med makaroni og litt sjy, potetstappe/ kålrotstappe og litt ost på toppen. Digg comfort food dagen derpå. Gjerne litt korv i biter, også.
For lapskaus bruker jeg oftest den rimelige lapskausblandingen på Rema (det er ulike sorter grønnsaker i de to typene de har), blir fin lapskauskonsistens.
Vi prøvde ut pinnekjøtt ala Crispy Duck for nokre år sidan. Hoisin-saus, gulrotstrimler og kinesiske pannekaker frå den kinesiske butikken på Økern. Veldig vellykka.
Jeg lagde suppe med kålrabistapperestene pluss noen restepoteter i dag og toppet den med revet pinnekjøtt, krutonger, ristede solsikkekjerner og parmesan. Ble veldig godt!