Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Passer Cats for barn?

#1

frukt sa for siden:

Barna (7,5 år) har lyst til å se Cats på kino i dag, og jeg lurer på om den egner seg for barn? Jeg er ikke noe begeistret for musikaler selv så jeg vil heller se Frost 2. :knegg: Men den frister visst ikke. :leppe:


#2

Darth sa for siden:

Nei, ikke egentlig. Vi så musikalen i Cardifff for en del år siden, og minstemann hadde liten glede av det, selv om han skal ha for god utholdenhet og positiv innstilling. Filmen har jeg ikke sett.

Men for all del, de tar neppe skade av å se den.


#3

Embriksmamma sa for siden:

Frost 2 var kjempefin, du får overtale dem til å se den! ;)


#4

frukt sa for siden:

Jeg leste anmeldelsen av Cats i Dagbladet, og fikk ikke mer lyst til å se den. Så da blir det Frost med originaltale. :ja:


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Jentene såg frost 2 i går. Dei var skuffa.


#6

frukt sa for siden:

Ikke si det, jeg har alt kjøpt billetter. :hylgrine: Neida, jeg har fått med meg at anmeldelsene har vært dårlige, men håper det blir litt kjekt allikevel.


#7

Sola sa for siden:

Jeg gleder meg veldig til å se Cats. Mine jenter så en konsertversjon da de var 10 og 11 år og de ble helt hekta, noe jeg ikke forventet. Vi her sett forestillingen i London i 2016 og skal på kino på mandag med et åpent sinn.


#8

Toffskij sa for siden:

Etter anmeldelsene å dømme er det ikke så mange Cats passer for. :knegg:


#9

Pasta sa for siden:

Vi så Cats på cruiseskip i sommer. Takk og pris for gode stoler. Jeg sov i 2,5 timer. :knegg:


#10

Embriksmamma sa for siden:

Jeg hadde med tre barn på 6, 10 og 11 og de koste seg skikkelig!

For min del kunne filmskaperne ha kastet ut Olaf som bare er irriterende, men ellers likte jeg filmen godt - musikken er fantastisk.
Vi så den også med original tale.


#11

Noba sa for siden:

Frøkna er blodfan av Taylor Swift så vi var hele familien i går og så Cats. Må si jeg er imponert over at 12 åringen ikke laga bråk, men satt hele filmen og fulgte med. Far sov. Jeg fulgte med og var fascinert over halene og ørene til kattene som beveget seg, men utover det var det kun tidtrøyte for min del.... Musikken til Cats er kjedelig, for min del må musikken være fengende for at jeg skal like å se en musikal som film.


#12

Taien sa for siden:

Vi var på kino i går og så Frost 2. Alle vi fire storkoste oss. Jeg likte historien og alt. Og vi digger Olaf, selv om han er litt irriterende. :knegg:


#13

Drømmedama sa for siden:

Vi koste oss på Frost 2, og jeg skal nok se Cats også. Tror ikke jeg ville tatt med meg veldig små barn? Men jeg gleder meg! Jeg så musicalen da jeg var ca 14 år i London med Elaine Paige og elsket den. Jeg har derfor et nært forhold til musikken og de ulike karakterene.
Cats, også sceneversjonene, har for øvrig alltid fått veldig dårlig kritikk.


#14

Taien sa for siden:

Jeg leste en gang at den ble slaktet av kritikerne når den ble satt opp på West End i London...likevel er den vel den lengstgående musical i Londons historie.


#15

Embriksmamma sa for siden:

Er ikke det Les Mis? :confused:


#16

frukt sa for siden:

Vi koste oss med Frost alle sammen. Selv hun som absolutt ikke ville se den. :D

Olaf er jo det beste med hele greia,Taien!


#17

millact sa for siden:

Tenker jeg skal se både Frost og Cats. Cats så jeg på Broadway i 1991. Husker fremdeles musikken.


#18

Taien sa for siden:

Jeg trodde det var Cats, men den er kanskje overgått nå av Le Mis. Det er lenge siden jeg leste dette, og husken min kan være påvirket av så mye så ta det med en klype salt.


#19

Taien sa for siden:

Jeg kan si meg enig der. :knegg:


#20

Embriksmamma sa for siden:

Måtte google og Les Mis er London West ends lengstlevende musikal. Den er jo også ubeskrivelig fantastisk på alle måter! :hjerter:

... og Olaf er fæl. Vekk me'n.


#21

Fintdethei! sa for siden:

Frost uten Olaf er dørgende kjedelig, det er jo han som er filmen. Vi så filmen på utekino på Fløyen, det ble både frost 3 og 4 av det :knegg:.


#22

Embriksmamma sa for siden:

Neinei, Olaf er bare teit og "fyll" i filmen. Men jeg skjønte av resten av kinopublikumet at svært få er enige med meg. :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.