Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kvalitetsklær til 20-åring?

#1

mina sa for siden:

Eldste mi er lei av billige klær som ser «sjuskete» ut etter noen få måneder.
Hun kan tenke seg å heller ha få klær av god kvalitet, i hvertfall bedre enn H&M osv, men hun har ikke veldig god råd som student heller.

Jeg er ikke så god hjelp, for jeg kjøper ikke klær i vanlige butikker pga størrelse, så da spør jeg dere:
Hvor kan hun få kjøpt klær som er litt mer holdbare, som ikke er «bare plastikk» og som er passe for hennes aldersgruppe?

Interessert i tips om både fysiske butikker, nettbutikker og spesifikke klesmerker.


#2

løve70 sa for siden:

Carlings er gode på Streetwear. Merker som Levis+++ Studentvennlige priser. Ellers har du eksempelvis Høyer for mer klassiske (men dyre) klær.


#3

allium sa for siden:

Min 19-åring kjøper mye på tise. Der får hun dyrere ting som knapt er brukt til greie priser.


#4

Lavender sa for siden:

Klær fra Filippa K og Cathrine Hammel kan være god investering på salg eller brukt. Mange pene sorte bukser med lang levetid. Det er bare livvidde som hindrer meg i å bruke bukser kjøpt før jeg fikk barn, kanskje 15 år. Plagg av ull og silke har kortere levetid.


#5

Pøblis sa for siden:

På Tise er det ofte mye bra. Det er ikke alltid slik at dyrt=bra kvalitet, dessverre - men Tiger of Sweden og Filippa K har jeg god erfaring med - og By Marlene Birger har jeg god erfaring med bukser og bluser og jakker - men ikke så god erfaring med ullplagg.
HM har en exclusive-linje - der er det mye fint. Jeg har kjøpt to cashmere-gensere der som foreløpig holder mål.


#6

Geitrams sa for siden:

Jeg er ikke 20 lengre, men jeg kjøper gjerne klær fra Selected. Syns kvaliteten er bedre enn hos de typiske kjedebutikkene, og prisen helt grei. Zalando fører også Selected, og ofte til en billigere penge enn i selve butikken. Fikk tak i to kasjmirgensere til halv pris der.


#7

Charlie sa for siden:

Det spørs jo veldig hva slags stil hun har, og også litt hva slags fasong/ høyde, siden de ulike merkene kan ha ulike «idealkunder». Hvis man tenker noe litt mer «kledd» enn streetwear: Jeg synes de danske merkene er bra kvalitet - de er i samme konsern - InWear, Part Two, Soaked in Luxury. Gode modeller for typisk skandinaviske jenter. Brukte endel av dem som student, egenfinansiert på deltidsjobb. Hun kan også gjerne se på ViC-kjeden, som har bra merker, men ikke nødvendigvis bare dyre ting. Samme med Match sine merker. Lenge siden jeg har brukt VaVite, men var også fornøyd med det de hadde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.