Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overmadrass

#1

millact sa for siden:

Jeg har hatt mye vondt i ryggen i høst. Tror det er muskulært pga stress mm.

Overmadrassen jeg har er nå 14 år gammel og moden for å kastes. Hva bør jeg kjøpe og hvor?


#2

Robyn sa for siden:

Vi er veldig fornøyd med Gold Wellpur overmadrass fra Jysk. Det er en type memoryfoam. De hadde ulike tykkelser når vi kjøpte, klarer ikke finne det nå. (Tittet bare veldig raskt.)


#3

Anne C sa for siden:

Vi har også noe lignende fra Jysk, kjempefornøyde.


#4

frukt sa for siden:

Jeg misliker memory foam, og har en ganske fast overmadrass fra Ikea. Det viktigste er å prøve. ;)


#5

IzziCreo sa for siden:

Vi kjøpte fra IKEA til alle senger på hytta og vi er superfornøyd. Vi har memory foam fra Sov godt hjemme, men de tror jeg ikke eksisterer lengre. Vurderte Jysk også, men endte opp med IKEA.


#6

Magica sa for siden:

Vi og!


#7

millact sa for siden:

Kikket på nett på Jysk tidligere i dag siden en venninne tipset om det i går. Har Jysk 5 min unna. Ser de er dyre, men sikkert verdt det.


#8

millact sa for siden:

Får dra og prøve. Har tenkt på det lenge.

Ikea er 20-25 min unna. Ser Bohus også har salg.


#9

Lhi-My sa for siden:

Vi har også en memoryfoamsak fra Jysk. Vi kjøpte den sist Black friday og betalte vel rundt 2000 kr. Det var halv pris, tror jeg. Den er god, men den er litt for kort i forhold til målene den skulle hatt og det er upraktisk og lite pent. Jeg har tenkt å snakke med Jysk om det.


#10

Che sa for siden:

Vi har og wellpur fra jysk. Jeg er ikke fornøyd. Den er helt grei, men den forrige, mer tradisjonelle overmadrassen var bedre.


#11

Gerbera sa for siden:

Jeg leste noen anmeldelser på Jysk, og det er en ting som går igjen i alle anmeldelsene.

Jeg har en memoryfoam i bobilen, og det er helt ok. Hjemme har jeg en fra Jensen, den er jeg mer fornøyd med, men i bobilen gikk jeg for den tykkeste jeg fant.

Det er ofte 40% på overmadrasser hos Bohus/Skeidar/Møbelringen, og det anbefales å bytte overmadrass hvert 3 år. Det har jeg aldri gjort, men det er sikkert lurt.


#12

millact sa for siden:

Jeg tror jeg leste at Bohus skal ha salg nå. Min forrige er Svane.


#13

Heilo sa for siden:

Hva er begrunnelsen foe å bytte overmadrass hvert tredje år?


#14

Acsa sa for siden:

At produsenten får solgt mer. :nemlig:

Jeg leste en artikkel om dette for et par år siden, produsentene sa 3-5 år, testlaboratorier sa ti år. Det handler om at det samler seg mye bakterier og midd og ting i dem, og at materialet etter hvert går i oppløsning.

Jeg har hatt tempurovermadrassen min siden 2003.


#15

Tjorven sa for siden:

Vi har Tussøy fra Ikea, og jeg er veldig fornøyd med den. Den er veldig fast, men "holder meg fast" på et vis når man bare har ligget der litt.


#16

Geitrams sa for siden:

Jeg får vondt i ryggen av memoryfoam, og foretrekker latexmadrass.


#17

Galathea sa for siden:

Har memoryfoam fra ikea, har hatt den i 3 år og er veldig fornøyd. Men vær obs på at den blir steinhard om du har det kaldt på soverommet...


#18

millact sa for siden:

Det har jeg.


#19

IzziCreo sa for siden:

Den varmes opp når man man ligger i sengen, men alle memory foam greier blir hardt når det er kaldt. Tempur puten min er som en murstein når jeg legger meg, men mykner kjapt opp :knegg:


#20

Malama sa for siden:

Vi skulle helt klart hatt ny. 3 år er nå vel ofte etter min mening, men vår er over 10 også. Planen var å bytte den når vi var ferdig med babyer/småbarn med tanke på amming med tilhørende lekkasje fra mor, gulp fra baby, bleier som lekker og omgangssyke i vår seng, den er nemlig en helt tynn sak som faktisk går i vaskemaskinen vår og har vært gull av den grunn.

Men yngste er 4 nå og vi har ikke rotet oss til å bytte den enda. Det er vel på tide. Memoryfoam vet jeg ikke om jeg vil ha, hva er fordelen med det egentlig? Vi har det ikke iskaldt, men rimelig kaldt er det jo, så på vinteren ligger jeg gjerne på et ullteppe og har et rundt/over beina i tillegg, frostpist som jeg er.


#21

Galathea sa for siden:

Ja, det er ikke noe problem altså, men følelsen av å stupe ned i ei myk seng er borte:D


#22

Carpe Diem sa for siden:

Jeg kjøpe en overmadrass fra Svane for et par år siden. Er VELDIG fornøyd, den var verd prisen :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.