Musemus sa for siden:
Kan man spise den i dag?
Ukokt brokkoli blandet med creme fraiche og litt rømme - smaker greit, men det er ikke skummelt, lizzm?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Musemus sa for siden:
Kan man spise den i dag?
Ukokt brokkoli blandet med creme fraiche og litt rømme - smaker greit, men det er ikke skummelt, lizzm?
Morella sa for siden:
Nei jeg kan ikke forstå hvorfor det skulle være skummelt? Det er snakk om to dager.
millact sa for siden:
Sikkert god. Smak!
Nextlife sa for siden:
Vi har akkurat spist vår, og den var helt fin, men rødløken vi har i gjør den litt sterk og besk.
Musemus sa for siden:
Spist og overlevd! :D
Lhi-My sa for siden:
Jeg lager brokkolisalat med rå brokkoli, rødløk og eventuelle andre grønnsaker, samt rømme og majones. Denne har jeg i kjøleskapet i en tett boks. Jeg spiser litt av den til middag nesten daglig til alt er spist. Den holder seg fint en ukes tid.
frukt sa for siden:
Foreløpig, ja ... :muhahaha:
Filifjonka sa for siden:
Jeg har akkurat spist litt av min brokkolisalat fra nyttårsaften, opplevde det overhodet ikke som skummelt og den var helt god.
Pesten sa for siden:
Mat som har lagt siden i fjor? Hadde jeg aldri spist :humre: :tulla:
Floksa sa for siden:
Jeg spiste roastbiff fra lille julaften på skiva i går. Gikk gulle godt.
Musemus sa for siden:
Haha, i live i dag også!
banana sa for siden:
Jeg drikker melka med dato 23.12 enda. Den har stått i nesten 0 grader.
frukt sa for siden:
:jippi:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.