amo sa for siden:
Tenkte å ha pinnekjøttrester på pizzaen i kveld. Hva annet kan jeg bruke som fyll? Altså blande med pinnekjøttet? Kan kjøpe en pakke rødkål, men er åpen for flere forslag?
Spennende. :gal:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
amo sa for siden:
Tenkte å ha pinnekjøttrester på pizzaen i kveld. Hva annet kan jeg bruke som fyll? Altså blande med pinnekjøttet? Kan kjøpe en pakke rødkål, men er åpen for flere forslag?
Spennende. :gal:
Elisabet sa for siden:
Det der hørtes helt feil ut. :knegg:
Syrinx sa for siden:
Jeg ville hatt hvis pizza. Hva med å toppe med sylta rødløk etter steking? Og ruccola.
Madicken sa for siden:
Der datt jeg av. :knegg:
Jeg ville heller laget en suppe og brukt pinnekjøttet oppi den.
Syrinx sa for siden:
Jeg synes du skal lage pinnekjøttpizza. Det er kult å teste ut nye smaker. Spekemat på pizza er jo helt vanlig, så pinnekjøtt er helt innafor.
My sa for siden:
Her er en oppskrift jeg fant på NRK.no. Den har hvit pizzasaus. Har ikke prøvd den selv, men gjør det muligens senere i dag, hvis ikke må pinnekjøttrestene kastes.
www.nrk.no/mat/pinnekjottpizza-med-hvit-pizzasaus-1.14817291
amo sa for siden:
Har kjøpt cremefrache og tenkte hvit ja.
JEG tenker VI skal bli flinkere å prøve nye muligheter og redusere matsvinn. :knegg:
My sa for siden:
Jeg er ganske sikker på at mange fantastiske matretter og smaker har kommet fram av at folk har turt å teste ut kombinasjoner som for andre høres helt feil ut, og trosset anbefalinger om å heller lage en suppe. :nikker:
Det er ikke lenge siden spekemat og ruccola, for ikke å snakke om blåmuggost, eller creme fraiche, var helt utenkelig på pizza for de fleste. Kjør på!
Nextlife sa for siden:
Jeg tror det blir supergodt. Jeg ville valgt hvit pizza med rosmarin eller timian og masse grovmalt pepper i sausen, karamellisert rødløk, pinnekjøtt og grillet paprika på toppen. Og gjerne hvilke som helst rester av salatblader på toppen.
Tomat ville jeg styrt unna, har prøvd den komboen med pinnekjøtt, og jeg likte det ikke.
nokon sa for siden:
Eg såg @spisoppmatendin på insta hadde lagt ut instrukser til korleis å lage pinnekjøttpizza. Har ikkje prøvd sjølv, men ho pleier ha gode oppskrifter.
amo sa for siden:
Kan anbefales. Halve med rester av spekeskinke og fetaost, andre med rødkål og pinnekjøtt. Til og med 15 åringen likte det. :)
My sa for siden:
Her ble det ikke brukt noe rødkål, kun pinnekjøtt, hvit pizzasaus, ost og urter. Toppet med masse ruccola. Nydelig!
Bluen sa for siden:
Høres ut som tortur. :knegg: :Pinnekjøtthater:
veobra sa for siden:
Hørtes nydelig ut med hvit pizza og rødløk.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.