Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brikke til salongbord?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg har et salongbord i teak som for det meste er fylt med strikketøy, en penn eller to, aviser, bøker, fjernkontroller, hårstrikk, vannglass og alt annet som brukes i løpet av en kveld, men innimellom har jeg lyst til å pynte opp litt. Jeg hadde derfor en plan om å kjøpe en brikke som kunne være et slags samlingspunkt for en lysestake, en liten vase med en blomst og noe annet. Men brikken jeg hadde sett meg ut, passet ikke i fargen. :skuffet: Og med det raste hele pønteplanen min.

Dette var brikken:

Så nå lurer jeg på ett eller annet i bast, kanskje? Men jeg vil at det skal se sekstitalls-tiki ut, ikke Hamptons, liksom. Om dere skjønner forskjellen.

Så hva kan jeg ha på ene enden av bordet for å samle litt pynt, som IKKE er et fat, som er litt mid century modern, og som enten ikke går i ett med teakbordet, eller skjærer med den blågrønne veggen?


#2

Che sa for siden:

Denne er dra Lind DNA? De har i såfall mange farger på royal design.
Kan være at alle er litt daffe...


#3

Tallulah sa for siden:

Ingen av fargene fra LindDNA passer dessverre. :sukk:


#4

Che sa for siden:

Det er ikke et alternativ med et retro serveringsbrett?


#5

Tallulah sa for siden:

Nei, vi har massevis av brett, men jeg syns ikke det passer her. Jeg har funnet noen kule, tykke saker i vevd jute på Nordic Nest, men med 100 kr i frakt så dobles jo prisen. :gruble:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.