Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kransekake gjenbruk

#1

Charlie sa for siden:

Kransekaka er større enn den burde på tross av rydde-spising, så nå har jeg brukket den opp, hamret med kjevle og kjørt i stavmikser til smuler.

Masse oppskrifter på punsjeboller, snøfler, studenterbrød og cake-pops, men lurer på om den kan brukes som makronbunn av noe slag eller i en Sarah Bernhard-bunn.

Hva ville du bundet den med - smør som i ostekakebunn eller noe annet?

Foreløpig bokset og lagt i fryseren. :ja:


#2

millact sa for siden:

Ukjent problem, elsker kransekake. Brukt som bunn til iskake?


#3

Hyacinth sa for siden:

Men hvorfor kunne den ikke bare ligge (hel) i frysen? :undrer: Den holder seg jo i evigheter og blir bare bedre av å fryses.



#5

Anikka sa for siden:

Hvordan ble konsistensen? Tenker at dersom smulene ble ganske små, så går det antagelig an å røre den inn i marengs og steke som nøttebunn eller Sarah Bernard bunn?


#6

Charlie sa for siden:

Ja, det var det jeg tenkte på.

Den hadde stått for lenge framme, og var ganske tørr. + at jeg lenge har hatt lyst til å lage SB i langpanne. :dulte: og har ikke dypfryser, bare tre skuffer. :jupp:


#7

frukt sa for siden:

Bruk det som kakebunn, og ha på en blanding av rørte bær, pisket krem og smeltet gelating. Sett kaldt til den stivner og server.


#8

Anikka sa for siden:

Da ville jeg prøvd. :ja: Vi setter forresten bare Sarah Bernhard ut før vi har på glasuren når vi lager denne i langpanne, om det er minusgrader såklart.


#9

Acsa sa for siden:

Jeg har brukt det til bunn i ostekake, med stort hell! Blandet med litt smeltet kokosfett (i stedet for smør, fordi jeg ikke ville ha smørsmaken).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.