Kransekaka er større enn den burde på tross av rydde-spising, så nå har jeg brukket den opp, hamret med kjevle og kjørt i stavmikser til smuler.
Masse oppskrifter på punsjeboller, snøfler, studenterbrød og cake-pops, men lurer på om den kan brukes som makronbunn av noe slag eller i en Sarah Bernhard-bunn.
Hva ville du bundet den med - smør som i ostekakebunn eller noe annet?
Hvordan ble konsistensen? Tenker at dersom smulene ble ganske små, så går det antagelig an å røre den inn i marengs og steke som nøttebunn eller Sarah Bernard bunn?
Den hadde stått for lenge framme, og var ganske tørr. + at jeg lenge har hatt lyst til å lage SB i langpanne. :dulte: og har ikke dypfryser, bare tre skuffer. :jupp:
Da ville jeg prøvd. :ja: Vi setter forresten bare Sarah Bernhard ut før vi har på glasuren når vi lager denne i langpanne, om det er minusgrader såklart.