Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smale joggebukser til gutt str. 140

#1

Bluen sa for siden:

Min lille, spinkle 11-åring hater bukser som er vide, spesielt i liv og hofter. Dessverre ser det ut til at de fleste joggebukser er slik for tida, så vi strever litt med å finne bukser som ikke blir sekkete. Er det noe som har tips til merker eller butikker med smalere modeller? Det bør nok være mest mulig ensfarga. Han synes det er ekstra stas med sportsmerker som Adidas og Nike, men det kan godt være "merkeløst" også.


#2

Bluen sa for siden:

Helst bomullsstoff, det glemte jeg å nevne. Syntetiske treningsbukser tror jeg han har nok av.


#3

apan sa for siden:

Name-it. Jeg kjøpte også til storebror fra Molo i den alderen. De hadde butikk på Oslo City før. Men det finnes også på nett.


#4

Tjorven sa for siden:

Kan du sy selv? Jeg syr bukser til knerten, nettopp for at de faktisk skal passe. Jeg har en superenkel oppskrift som kan kjøpes på Stoff og stil sammen med passende stoff.

Knerten har en del i den størrelsen som han har vokst fra, men jeg tror ikke at din sønn vil arve for de er i litt "morsomt" stoff og jeg innbiller meg at din sønn er litt mer nøytral.


#5

Bluen sa for siden:

Sorry, men: :knegg: Nei, dessverre.

Tusen takk for tilbud om arving, men han er nok litt "nøytral", som du sier. De siste litt fargerike klærne jeg kjøpte til ham, ville han ikke bruke. Han er nok redd for at det skal virke barnslig, ettersom han er så liten for alderen. Da blir det nok viktig for ham å kle seg etter alder og ikke etter høyde.

Name It har til dels funket, ja. De har også den fine reguleringen i livet på joggebuksene.


#6

My sa for siden:

Guttungen her har denne fra Lindex, og liker den veldig godt. Den sitter mer som en vanlig bukse, og ikke som en posebukse, og ser også litt bedre ut enn de mest basic bomullsjoggebuksene, litt finere i stoffet, og med fake gylf og "baklomme".


#7

Bluen sa for siden:

Takk for tips! Den kan jo nesten passere som halvpynta bukse også, med ei skjorte til. :jupp:


#8

My sa for siden:

Ja, det var tanken her også. Sånn vennebursdagspyntet, med en fin piquetskjorte til eller noe. Men siden han elsket den så har han brukt den veldig mye mer enn det, og nå er den ikke fullt så fin lenger. Så det spørs om jeg må kjøpe en til.

#9

millact sa for siden:

Jeg skulle til å tipse deg om Umbro buksene som min sønn bor i, men de er jo syntetiske.


#10

Che sa for siden:

Det må være joggebukse?
Cubus har noen supermyke men tighte jeans som heter "the rocker", nemlig


#11

Musemus sa for siden:

Hummel liker vår smale gutt. De finnes i både syntetisk og joggestoff.


#12

millact sa for siden:

Kappahl også, myke joggerjeans.


#13

Bluen sa for siden:

Takk for tips - de skal sjekkes ut!


#14

jolie sa for siden:

KappAhl har både joggebukser og cargobukser. De er smalere enn andre vi har prøvd, og de har strammestrikk og/eller knyting i livet.


#15

veobra sa for siden:

Favoritten her var fra Hummel. Jeg har ikke funnet en annen derfra somvar lik, men tenker det er et merke vi skal sjekke ut mer.

Jeg anbefaler også jenteavdelingene. Deres bukser er gjerne smalere. Vi kjøpte noen fine på Lindex en gang de hadde i nøytrale farger.


#16

trøtt sa for siden:

De syntetiske fra hummel er smale og er vel de joggebuksene som sitter best på min gutt. Vet ikke hvordan de er i annet stoff.


#17

IzziCreo sa for siden:

Har en likedan og kjøper så og si utelukkende på Name-It. Der har buksene strikk med knapper på innsiden slik at man kan justere uten styr. De har ulike typer i bomull, og noen er ganske pene i snittet.

De har butikk på Byporten ellers bra på nett.


#18

Isolde sa for siden:

Polar o pyret sine er smale og holdbare.



#20

Bluen sa for siden:

Tusen takk for alle tips. Name It er her i byen også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.