Balanse sa for siden:
Inspirert av servisetråder har jeg funnet frem et nydelig gammelt servise fra Egersund fajanse som er arvet, og et like pent fra PP som jeg fikk da mine foreldre gikk fra 250 kvm til 52.
Men jeg er litt analfabet på hvilke "regler" som gjelder for "møblerte hjem" der man dekker vakre bord. Hvis dette hadde noe fokus i min oppvekst gikk det meg hus forbi, og på dette området har jeg visst aldri vokst helt ut av studenttilværelsen, for her går det i Ikeas billigste tallerkener enten det er fest eller ei. :rødmer:
Så jeg lurer fælt, kan man bruke servise med sprekker under glasuren? Eller er det noe gjestene vil reagere på, og i så fall hvorfor?
Hvis det høres ut som et merkelig spørsmål fra en som uten større problemer dekker til fest med IKEA, så er jeg ikke redd for å sette frem servise med sprekker dersom det ikke er feks hygienerelaterte grunner til å la det være i skapet, er vel mest nysgjerrig.