Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er alltid i toalettmappa di når du skal på helgetur?

#1

LilleT sa for siden:

:værsågod:


#2

Floksa sa for siden:

Tannkost, tannkrem, helosan. Medisiner. Hårbørste. Sjampo.


#3

Tallulah sa for siden:

Tannkrem, tanntråd, tannbørste, deo, ansiktskrem, bodylotion, ansiktsvask, og avhengig av type tur: mascara, rouge, øyenskygge og parfyme.


#4

Blondie sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, hårbørste, linser, briller og deodorant.


#5

Isolde sa for siden:

Tannkrem, tannkost, deo, hårbørste, rettetang/rettebørste, shampoo og balsam for jeg er allergisk mot mange fra hoteller. Og foundation, farger øyevipper så slipper maskara. Har sminkefjernerklut fra ejno. Prøver å ha minst mulig veske med meg. Hater å bruke lang tid i sikkerhetskontrollen. Skal jeg bare over natten på jobb dusjer jeg dagen før så jeg kan la mesteparten være igjen hjemme. Har også en god del medisiner. Både for daglig bruk og nødstidsfeller. Klarer ofte å få all bagasjen under sete foran meg.


#6

ingling sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, deo, dusjsåpe og sjampo litt avhengig av hvor jeg skal, barberhøvel, sminke, hårstylingprodukter. Jeg har sjelden én toalettmappe. :knegg:


#7

veobra sa for siden:

Ørepropper, tannbørste og deodorant. Som et minimum. Aldri overnatting uten tilgang på ørepropper.

Toalettmappa inneholder en god del mer praktisk og upraktisk.


#8

Toffskij sa for siden:

Elektrisk tannbørste, tannkrem, mellomtannbørster, deo, sjampo, balsam, hårbørste, q-tips. Kanskje litt sminke hvis jeg skal noe spesielt. Alltid nesespray hvis jeg skal fly, jeg får veldig lett øreproblemer hvis jeg er det aller minste tett i nesa.


#9

Inagh sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, ansiktskrem, deodorant, negleklipper, hårbørste og medisiner.


#10

polarjenta sa for siden:

Tannbørste, tannkrem og deodorant.


#11

Filifjonka sa for siden:

De vanlige produktene som jeg bruker hver dag vel.


#12

GinaK sa for siden:

Toalettmappa mi ødelegger bestandig på vekta. Skjønner ikke helt hvorfor men har med endel som er "nødvendig" for meg.. :o Burde fylle over på småflasker.


#13

Bloppy sa for siden:

Litt avhengig av hva slags tur det er. Men tannbørste, ørepropper, medisiner, tannkrem, mascara, fuktighetskrem, deo og parfyme er alltid med. Hårvasken tar jeg på morgenen før jeg drar. Da trenger jeg ikke å vaske det før mandagsmorgen igjen. Hvis jeg skal på noe som krever litt pynting, har jeg med mer sminke i tillegg.


#14

zinatara sa for siden:

Kommer an på type tur. Helgetur med fly der jeg bare har håndbagasje blir noe annet enn helgetur med bil. Er det fredag til søndag kan jeg godt finne på å vaske håret på fredag og så ikke ha med shampoo og balsam, jeg kan uansett ikke bruke det de har på hotellet til mitt hår.

Til håndbagasje med begrenset antall ting har jeg tannkrem, tannbørste, tanntråd, bb cream, mascara, 1 leppeprodukt, deo, hårolje, parfyme, fuktighetskrem, håndkrem og litt andre sminkeprodukt som ikke regnes som væske. Og gjerne noen q-tips og bomullpads.


#15

My sa for siden:

Minimum av sminke (med mindre det er snakk om fjelltur/hyttetur), minst eyeliner, mascara og rouge. Innebærer helgeturen pynting har jeg også med foundation, øyenskygge og leppestift.

Deo, ansiktskrem, hårbørste, hårspray, sjampo og balsam, dusjsåpe, tannbørste, tannkrem, nesespray, leppepomade, Ibux og/eller paracet. Også har jeg som regel med glattetang til håret, men den får ikke plass i toalettveska.


#16

oslo78 sa for siden:

Må: Medisiner, tannkrem, tannbørste, deo
Kan: Shampoo, fuktighetskrem, hårstrikk, tanntråd, barberhøvel


#17

Input sa for siden:

Jeg bruker ikke sminke, kremer eller noe, og ikke deodorant heller (behovet forsvant mirakuløst da jeg ble slank) og trenger derfor kun tannkost, tannkrem, tanntråd og nesespray. Nesespraybehovet er 100% mentalt, jeg bruker den sjelden, men må vite at den er der... :sparke:

Om jeg skal sove på hotell, pleier jeg å ha med sjampo også, synes ofte hotellsjampoene er ganske fæle. Skal jeg på noen form for feiring eller festligheter, tar jeg med hårbørste også. Er forøvrig også avhengig av å ha med hårstrikk, men den er 90% av tiden i håret mitt, og ellers har jeg den rundt håndleddet, så det går bra.


#18

Carrera sa for siden:

Kommer alt an på hvor jeg skal, men deo, tannkost, tannkrem, hårbørste og hårspray er alltid med.


#19

Miss Norway sa for siden:

Jeg har dobbelt sett med favorittsminken, med ett av dem liggende i en reisetoalettmappe som bare kan nappes med seg. Det er det pudderfoundation, solpudder/rouge og highlighter, med koster til. Og så en øyenskygge og maskara samt vippetang. Høres mye ut, men mappen er 20x15 cm og bare halvfull.

I ziplocbagen ligger dagkrem, tannkrem, øyekrem, noen parfymeprøver og tannbørste. Og nesespray just in cases. Hårbørste og deostift utenom. Hvis jeg skal være fin har jeg en mini-varmespray til rettetangbruk oppi og. Renseprodukter skipper jeg; håndsåpen får duge.


#20

venla sa for siden:

Er på vei hjem fra helgetur nå, og da hadde jeg glemt hårbørste og bomullspad til å fjerne sminke. Så det skal jeg fylle på. Ellers har jeg alt jeg bruker oppi der i småflasker, så blir jo mye å dra på. Men det er så kjedelig å mangle noe når du ikke kan få tak i noe der du er.


#21

star sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, ansiktsrens, dagkrem, nattkrem, deo, parfyme, børste og øyebrynsblyant.


#22

Pelen sa for siden:

Mer eller mindre likt hos meg også foruten vippetang og nesespray, men med pinsett og neglesaks (om jeg ikke flyr med håndbagasje), hormonplaster, astmamedisin og noen q-tips. Alt ligger klart for reise og ansiktskremen er i en liten versjon.

#23

løve70 sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, deo, hårbørste, barberhøvel, fuktighetskrem, arganolje og rens til ansikt. Er det hyttetur; shampoo, balsam, bodylotion, dusjsåpe. Hotell: balsam, mascara, øyenskygge, cc cream.


#24

Einhyrningur sa for siden:

Merkelig nok er ofte ikke tannbørste og hårbørste der. Det er vel deg jeg som oftest må handle inn på slike turer.


#25

rine sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, dagkrem, ansiktsvask, solpudder, concealer, mascara, øyenskygge. eyeliner, deodorant, hårprodukter, noen q-tips, pinsett. Sjampo og balsam også, men det får jeg ofte ikke plass til, så det ligger i kofferten. :nemlig:


#26

ingling sa for siden:

Jeg tok ikke med medisiner og sånt, da. Det har jeg stort sett med overalt: allergimedisin, Paracet/Ibux, og diverse magerelaterte produkter :mumle:


#27

C3PO sa for siden:

Det meste av det jeg har med er allerede nevnt. Allergimedisiner er utrolig viktig. Å komme til et annet europeisk land om våren kan bety tidligere utslag av det jeg er allergisk mot - og gjerne både hassel og bjørk samtidig. Ingen har nevnt kontaktlinser, som jeg kan se. Jeg bruker dem ikke ofte lengre, men det er nyttig. Leppepomade er også med, og fluormunnskyll og tannstikkere.


#28

Strå sa for siden:

Hårbørste, tannpirkere, tannbørste og tannkrem har jeg alltid med, reise eller ikke, jeg hater å få belegg på tenna. På helgetur tar jeg i tillegg med shampo, balsam, hårskum, kroppskrem, ansiktskrem, medisiner, truseinnlegg og bomullspads. Alt flytende fylles i mindre beholdere.

Hotellprodukter vet jeg aldri om jeg reagerer på. Sminke har jeg sluttet å ta med for jeg har visst sluttet å bruke det.


#29

Musemus sa for siden:

Åh, jeg burde kalle det toalettbag. :D

Linser, linsevæske, hudkrem, ansiktskrem, foundationkrem, tannkrem, tannbørste, mascara, pinsett, barberhøvel, hudsåpe, sjampo, balsam, deodorant, parfyme, sov-i-ro, strikk og hårbørste.
Tror det tar mest plass av alt jeg har med på tur...


#30

jolie sa for siden:

Jeg driver ikke akkurat med utstrakt bruk av helgeturer. Litt usikker på om jeg i det hele tatt eier en toalettmappe. Men hvis jeg skal noe sted, så rasker jeg med meg det jeg bruker til daglig og putter det i en brødpose som jeg slår knute på.


#31

jolie sa for siden:

Kan tenker meg det tar litt plass, ja. :nemlig:


#32

m^2 sa for siden:

Jeg reiser mye, så toalettveska mi står stort sett ferdigpakket. Den inneholder omtrent det samme for jobbreise som helg.

Liten plastpose til flyplass-security :D

Shampo og balsam (fyller over på småflasker), ansiktskrem, ansiktsmaske i engangspakning (en kjempefin 3-i-1-sak jeg har funnet, jeg liker å finne roen på kvelden på jobbreise med ansiktsmaske og morgenkåpe og roomservice :sparke: ), mirakelserum fra Estee Lauder i sånne små engangsampuller (gjør underverker), pinsett, høvel, lite nål og tråd-sett, ekstra øredobber (fordi jeg ofte glemmer å ha på meg før jeg drar), børste, liten hårspray, sminke (foundation, skyggesett med både hverdag og glam, mascara, lipgloss med farge), hårstrikk, tannkrem, tannbørste, tanntråd, deodorant, liten parfymeflaske, et brett medisin og et brett smertestillende.
Hvis jeg gidder; neglelakk, overlakk/underlakk, og neglelakkfjerner i engangspk. (men da sprenger jeg litt kapasiteten på security-plastposen så det blir hvis jeg sender koffert).

Alt jeg har med av "vått" pleier å få plass i den der posen. Så alt får romslig plass i en medium toalettmappe, sånn med krok til å henge opp.
Som Miss Norway skipper jeg renseprodukter og bruker såpe og vann. Kroppskrem skipper jeg også.


#33

liefje sa for siden:

Jeg tar stort sett med meg alt jeg bruker til vanlig uansett hvor jeg skal og hvor lenge jeg skal være borte.

Eneste jeg reduserer på er antall ulike serum også dropper jeg syrer og masker. (bruker koreansk hudpleie).

Det vil si at toalettmappen inneholder: Små flasker med shampoo, balsam dusjsåpe og bodylotion. Normale flasker med deo, hårspray, hårskum. To slags rens (oljerens og skumrens), toner, to-tre serum, dagkrem, nattkrem, solfaktor, øyekrem. Dessuten har jeg med børste og kombinert føhn/krøllbørste og litt sminke (dekkkrem, concealer til under øynene, foundation i pudderform, solpudder, kajal og mascara). Og litt reseptfrie medisiner i tilfelle jeg skulle få bruk for det. Og sovemaske/ørepropper.


#34

Musemus sa for siden:

:knegg: Hadde det vært så vel!


#35

polarjenta sa for siden:

Jeg har en toalettmappe, men den er for stor syns jeg, så egentlig bruker jeg enten brødpose eller ziplockpose dersom jeg har.


#36

Madicken sa for siden:

Tannkrem og -børste, hårbørste, en god fuktighetskrem og lypsyl. Shampo og balsam dersom dette ikke finnes på stedet. Dette er et minimum.


#37

Madicken sa for siden:

Glemte øreproppene - jeg sover veldig lett når jeg ikke ligger i egen seng.


#38

Input sa for siden:

Sånn er det her også, forsåvidt. Hender vi pakker i den sønnen fikk til jul for mange, mange år siden, når vi husker på at den finnes.


#39

Ruslebiffen sa for siden:

Toalettsaker får jeg plass til i ziplock-pose når jeg reiser med bare håndbagasje, til tross for at jeg sikkert har med 10-12 ulike produkter. Jeg reiser ganske mye i jobb, så jeg har reisestørrelse i det meste og så fyller jeg bare dem opp når de blir tomme. Deostick og renseservietter utenom, pluss rettetang og hårbørste.

Så toalettsakene tar ikke store plassen. Sminke derimot. Det har jeg alltid med meg mye av, jeg er ei skikkelig jåle. :knegg: Foundation, concealer (to typer), primer, øyenskyggeprimer, pudder, solpudder, rouge, øyenskygge, brynsgele, mascara, setting spray, en håndfull koster til ulike formål og beauty blender. Noe av det går i ziplock-posen.


#40

Magica sa for siden:

Jeg har med meg skikkelig lite. :knegg: hvis det er 2 netter så tar jeg vel med sjampo og balsam, ellers ikke. Så min fasit er: linser, briller, mascara, deo, tannbørste, tannkrem og hårbørste, og ansiktskrem. Ofte glemmer jeg noe av dette. :knegg:


#41

Geitrams sa for siden:

Jeg bruker minimalt med produkter, så hos meg ville det vært:
Tannkrem, tannbørste, ansiktsrens, fuktighetskrem, mineralpudder, øyenbrynsblyant, rouge, lypsyl og deo. Og hårbørste og strikk.


#42

Acsa sa for siden:

Tannbørste, tannkrem, hårbørste, deo, smertestillende, magnesium og ørepropper.

Jeg bruker ikke sminke, vanligvis ikke såpe i dusjen og vasker håret en gang i uka, så jeg klarer meg med en liten toalettmappe.

Ok, leppepomade, men den har jeg i veska.


#43

frukt sa for siden:

Det kommer helt an på hva og hvor jeg skal. Tannbørste er nok det eneste som alltid er med.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.