Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Joggesko til sal og mølle

#1

apan sa for siden:

Jeg har gjenoppstartet min SATSkarriere og bruker eldgamle aerobicsko. DSer at ingen har slike lenger. Tips til gode innesko, til salaktivitet og litt mølle?


#2

apan sa for siden:

Ingen?


#3

løve70 sa for siden:

Jeg bruker bare vanlige joggesko (har egne til innebruk selvsagt). De brukes til mølle, styrke og saltimer.


#4

Lavender sa for siden:

Jeg liker Nike sine nøytrale løpesko, jeg har ingen skader eller behov å ta hensyn til. Disse har jeg nå og skal kjøpe igjen. Har også tilsvarende fra Asics, men de er så små i størrelsen at jeg alltid bommer på nettkjøp. Og ofte dyrere.

www.sportamore.no/produkt/191267-nike-air-zoom-pegasus-36-f-svartrod

Nike Pegasus har middels drop, fungerer til styrke. Men jeg er så heldig å arve eldste sine Nike Free Run. Helt flate, men ikke løpesko på mølle for meg.


#5

Luftslottet sa for siden:

Det kommer jo litt an på hvordan føttene dine er? Jeg fikk veldig god hjelp på Löplabbet sist jeg kjøpte sko.


#6

Hyacinth sa for siden:

Dette.

Jeg har tre/fire par løpesko, og selv om alle funker godt ute, så bruker jeg kun noen av dem inne. Mest fordi det er stor forskjell på hvor varme de er.

De jeg liker best til mølle er Saucony Freedom. De har svært lav drop (tror jeg), men jeg liker dem og Løplabbet mente de passer min løpestil og vekt. Møllene på mitt senter har dessuten svært god demping. Jeg har smale føtter, lett kropp, normalpronasjon (selv om diverse sportsbutikker har påstått at jeg overpronerer) og lander på forfoten på mølle.

Jeg bruker også Asics Dynaflyte. De er gode, men mye varmere. Svetter mye i dem innendørs.

Så har jeg Asics GT1000 til utebruk, og på denne tiden av året bruker jeg kun dem. Har også et par Adidas, husker ikke hvilken modell.


#7

apan sa for siden:

Ja, jeg har hatt god erfaring på Løplabbet og kjøper utejoggesko der. Men nå skal jeg altså bare ha ett par sko til innebruk, og de bør egne seg til litt løping inne, saltimer og styrke. Og jeg har ikke tenkt meg på Løplabbet for å finne dem og heller ikke tenkt å betale det jeg pleier der :knegg: .


#8

Hyacinth sa for siden:

Da tror jeg nesten det viktigste er å finne en som passer foten din og som du trives med. Det er umulig for oss å vite, egentlig. :knegg:


#9

millact sa for siden:

Gå på XXL. De har mye bra.


#10

Tallulah sa for siden:

Det er jo hardt for knær og ankler å løpe på mølle også, eller drive med jumping jacks på saltimer. Så jeg ville nok godt for en løpesko med god nok demping for deg, og brukt den samme på saltimer. Ved løfting ville jeg sparket av meg skoene og løftet i sokkelesten, da står du stødig.


#11

Luftslottet sa for siden:

Jeg endte opp med sko til 1600 (som ikke funket) etter hjelp på XXL og sko til 600 som er i jevnlig bruk flere år etterpå etter hjelp på Löplabbet, så jeg opplever absolutt ikke det som noen dårlig investering av tid.

Jeg løfter i sokkelesten.


#12

Candy Darling sa for siden:

Ulempen med løpesko er at de ofte ikke er stabile nok til twist and turns i sal. Jeg sliter med å finne bra sko nå som jeg trener zumba/salsation flere ganger i uken. Hookaene mine er altfor ustabile, og zero-drop løpeskoene mine blir for lite dempet. :gaah:


#13

Tallulah sa for siden:

Kjøp dansesneakers, da.
ladanse.no/produktkategori/dansesko/?fwp_productkategori=sneakers


#14

Hyacinth sa for siden:

Jeg har også opplevd dårlig hjelp på XXL. (Likevel funker det jo helt fint hvis man vet hva man skal ha.) XXL har også vært dyrere enn Løplabbet ift mine sko.
Sist jeg var på Løplabbet fikk jeg ikke bare god hjelp, men jeg opplevde at de var mer interessert i å finne rett sko enn å selge dyrest mulig sko.


#15

Bergensis sa for siden:

Eg ha brukt Asics Kayano i alle år. Har nett bytt til Asics Nimbus. Dvs. vanlege løpesko


#16

apan sa for siden:

Kanskje jeg skal komme meg innom Løplabbet i vinterferien.



#18

Tallulah sa for siden:

Ja, det er ingen som selger typ "aerobicdansesko" lenger. Veldig dumt.

Man trenger ikke bevege seg opp på tåspissen da. Det som er spesielt med dem er at de er veldig myke på midten.


#19

apan sa for siden:

Mye tyder på at jeg snart selger et par :humre: .



#21

Luftslottet sa for siden:

Samme her. De prøvde faktisk hardt å la være å selge meg de dyre jeg trodde jeg skulle ha.

Jeg er litt usikker på hvor god den businessplanen var for dem, da, siden jeg ikke har trengt å kjøpe et eneste par joggesko siden. :humre:


#22

Hyacinth sa for siden:

:knegg:


#23

sindrome sa for siden:

Reebok har dansesko som egner seg for twists and turns.

Jeg liker adidas ultra boost for alt som krever demping og så har jeg et par sko med lave såler som jeg bruker til body pump/styrketrening.


#24

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg fant noen som jeg ikke skjønte om jeg måtte fortolle. :stuart: Men nå fant jeg noen på zalando, da kan jeg i det minste prøve. Jeg er ikke fan av nettshopping av sko, egentlig.


#25

sindrome sa for siden:

Håper de funker da :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.