Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tatovør i Oslo?

#1

Tjorven sa for siden:

Mannen min blir 46 år neste uke og ønsker seg Liverbird-tatovering på overarmen. Er det noen som kan anbefale et sted hvor man kan få gjort dette?


#2

amylin sa for siden:

Det er mange gode i Oslo, og spørs jo litt hvilken stil du vil ha. Blue Arms er gode på old school. Lucky 7 har også mange gode tattoovører.


#3

amylin sa for siden:

Sjekk insta eller face til de forskjellige og se om du finner noen som har den stilen du vil ha tatoveringen i.


#4

Pappalille sa for siden:

Jeg vet at Memento Tattoo også har gode kunstnere, og om du sjekker anmeldelsene deres på google er det er bilde av en Liverpool FC tatovering der som ser pen ut.


#5

Camomilla sa for siden:

Jeg har to tatoveringer tatt på Memento og en fra Tattoo Tom i Strømmen, anbefaler de på Memento.


#6

MegaMie sa for siden:

Memento tror jeg driver med prikketeknikk, det synes hvertfall jeg er utrolig fint. Alle mine tatoveringer er prikketeknikk.


#7

Camomilla sa for siden:

De gjør vel begge deler mener jeg, men er gode på den teknikken.


#8

Tjorven sa for siden:

Tusen takk for tips.

Nå har jeg fått skikkelig lyst på ny tatovering selv også.

Mannen min har ingen fra før, men etter å ha vært Liverpool-fan i over 35 år har han kommet frem til at han trolig løper liten risiko for å bytte lag nå.


#9

nokon sa for siden:

Eg gjorde litt research på dette i haust (men har lagt prosjektet på is til eg blir rik og berømt). Eg fekk dette svaret frå ein person eg stoler på:


#10

Pegasus sa for siden:

Attitude (Electric Linda) var iallefall jeg råfornøyd med. Hennes stil passer neppe til akkurat det du er på utkikk etter, men er mange andre flinke der, med ulike stiler.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.