Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøkkeninnredning på bad?

#1

Høns sa for siden:

Noen som har erfaring med bruk av kjøkkenmoduler på bad/vaskerom? Vi vurderer å bruke IKEA-Kjøkken på badet da baderomsinnredning ikke er optimalt mtp behov og plassutnyttelse. Men, før vi pusser opp badet fra grunn av og skrur opp kjøkkenmoduler er det greit å vite hvilken erfaring andre har med det. Vil det fungere? Noen gode tips vi bør huske på


#2

Carrera sa for siden:

Først og fremst ville jeg sjekket om behandlingen innredningen har fått, type maling, lakk eller hva det nå er, er beregnet for våtrom.


#3

Wix sa for siden:

Baderomsinnredning er ofte mye mer solid enn kjøkkeninnredning, fordi det er laget for å tåle fukt. Det er ikke vanlig kjøkkeninnredning. Det er bare spon. Så det ville jeg ikke gjort nei.


#4

-ea- sa for siden:

Jeg har ikea-kjøkkenskap (overskap) på badet. Billigste sort, til og med. Har gått helt fint hittil, men har bare hatt dem i fire år.
Skapene mine henger i vanlig overskap-høyde og jeg har vaskemidler, håndduker og sånne ting i dem.
Det kommer ikke vann på dem, men det blir jo fukt pga dusjen, og tørketrommelen står rett under og produserer varme uten at jeg ser noen merker på skapene av det.


#5

meisje sa for siden:

Vi har IKEA kjøkkenskap på vaskerommet vårt. De har hengt der lenge, mer enn 10 år. De har ikke fått fuktskade enda. Men den ene hengslene er rustet, i det skapet vi oppbevarer vaskeremedier. Fungerer fortsatt fint, men ser ikke så pent når man åpner skapdøren.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Jeg vet en som har gjort det og satt slike vasker som er litt oppå benken. Er blitt vannskader på treet rundt vasken.


#7

Stompa sa for siden:

Jeg vil tro at vaskerom går greit, men at et bad med dusjing/bading osv. ikke er så lurt.


#8

Gerbera sa for siden:

Vi har Ikea kjøkkeninnredning på badet, både underskap og overskap, i tillegg til et høyskap. Har heldekkende servant fra en annen leverandør over.

Dette har fungert helt fint i de snart 9 årene vi har hatt det, ikke antydning til at det har tatt skade av fukt fra dusj osv.

Vi har også Ikea kjøkkeninnredning på vaskerommet, hvor det både dusjes, tørkes klær, tørketromles og vaskes. Ikke noe problem der heller. Benkeplaten har fått en ørliten sprekk ved vasken, men som sagt, snart 9 år gammelt.

Kjøkkeninnredningen vår fra Kvik derimot, som har stått på kjøkkenet, den er stygg, og jeg angrer dypt og inderlig på valget, vi burde definitivt gått for Ikea der også.


#9

-ea- sa for siden:

Var jo in en stund å bruke kjøpmannsdisk i furu som vaskebenk, med servant helt eller delvis nedfelt. Direkte vannsøl kan man jo ikke forhindre da. Gjelder å ha benkeplate som tåler det.


#10

Charlie sa for siden:

Foruten det som er nevnt - om dere selger ville jeg som kjøper vurdert det som risikabelt å kjøpe bolig med møbler på våtrom som ikke var beregnet på bad. Dere må ihvertfall sørge for å opplyse om det, så det ikke blir skjult mangel som selger har holdt unna.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.