Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bra second hand for innlevering av klær i Stor-Oslo?

#1

Pelen sa for siden:

En hel blandet dametøy, noe brukt i mer kjente merker, men ikke de aller dyreste og annet ubrukt tøy skal innleveres til second hand der jeg har tenkt å få en del av salget. Har du et sted å anbefale?


#2

liefje sa for siden:

Jeg henger gjerne i tråden. Har opplevd at de beste second hand butikkene bare tar inn de aller dyreste merkene og bare klær som fortsatt er "on trend" og relevant for sesongen. Mine klær, type tre-fire år gamle, fra merker som See by Chloe, Marc Marc Jacobs etc. var ikke fine nok for dem.


#3

Tallulah sa for siden:

Hvis du vil ha penger for det ville jeg heller solgt det selv på ‘tise.


#4

Pelen sa for siden:

Det er så mye jobb. :sparke: Jeg har levert inn Herremannes klær i en butikk i Bærum i mange år og fått kommisjon. Det er utrolig praktisk å bare brette sammen og levere inn og så får jeg penger med tiden. Jeg tror at jeg totalt sett har fått inn mer på det også. Jeg har levert to proppfulle blå Ikea-poser dit stort sett hvert år (vintertøy tar en del plass). Det skulle ha vært mye jobb med å ta bilder, svare på alle forespørsler, vente på alle som ikke kommer for å hente eller fra til posten osv. Utrolig pjaktisk :lat: I tillegg er damen i butikken superfornøyd når jeg kommer.

Jeg gjør nå en storrensing av mitt tøy, det var mange år siden det ble ordentlig gjort.

Jeg kjenner til Usato, men har ikke vært der.


#5

Pelen sa for siden:

Jeg ser nå at Fretex på Universitetsgata og Kirkeveien tester ut kommisjonssalg. Kanskje jeg går forbi og tar en prat med dem.


#6

meisje sa for siden:

Det skal være byttemarked ved Storo i helgen. Kanskje det er en mulighet?


#7

Pelen sa for siden:

Det kunne være aktuelt, men jeg er på dugnad i en basketball. :mumle:

#8

Isprinsessen sa for siden:

Lykke til med den dugnaden.


#9

-ea- sa for siden:

:knegg:


#10

liefje sa for siden:

Forresten har jeg sett en del fint som blir solgt på Vestkanttorget. Høyere priser enn loppemarked og finere klær. Der kan man leie stand. Nå har de vinterstengt, men åpner vel igjen i mars tror jeg det var.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.