Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke truser og hvor?

#1

Hyacinth sa for siden:

Mote og mote. :knegg: Men jeg trenger truser.

Har brukt disse i mange år og liker dem, men de blir fort slafsete:

cubus.com/no/p/undertoy/briefs/cotton-hipstertruse/7221140_F9

Jeg mangler dessverre både rompe, hofter og lår, og jeg har nok en litt gutteaktig fasong, og jeg trenger noe som er lavt i livet.

Kunne godt tenke meg noe hipster-aktig, men hovedkriteriet er komfort.

Noen tips?



#3

Niobe sa for siden:

Jeg er ikke utstyrt med nevneverdige former, og er verdens minst glamorøse på undertøysfronten. Jeg får faktisk kløe og utslett av blonder. :knegg: Min favoritt er disse fra Lindex: www.lindex.com/m/no/7906434/?back


#4

frukt sa for siden:

Kari Traa og Pierre Robert sports boxer er jeg fornøyd med. Holder lenge.


#5

Elise sa for siden:

De fleste jeg har er lik de niobe viser. Men lindex har lagt ned her, så jeg har funnet noen på Cubus som er så og si like.


#6

Hyacinth sa for siden:

Jeg har noen sånne, men de er for høye i livet. Jeg ser rar ut i dem...


#7

Hyacinth sa for siden:

Hvor kjøper du dem?


#8

My sa for siden:

Jeg har prøvd mye forskjellig, men av alt liker jeg best hipsterene i microfiber fra Pierre Robert som de selger i matbutikken.


#9

Hyacinth sa for siden:

Jeg må gå og se litt på dem. :)


#10

frukt sa for siden:

Kari Traa på sportsbutikk. De koster litt, men varer som sagt lenge. Jeg kjøpte mine på salg for ca 3 år siden. Pierre Robert har jo de fleste matbutikker. Ihvertfall Rema, Coop og Spar. Ofte å se på tilbud. :jupp: De har jeg også hatt i flere år.


#11

Candy Darling sa for siden:

Det er mine goto også.


#12

Maverick sa for siden:

+1.


#13

apan sa for siden:

Jeg og. De holder også magen litt inne. Om det er et poeng.


#14

My sa for siden:

Lindex har forresten noen som ligner litt på de fra Pierre Robert, men som er litt fastere i stoffet. Dem liker jeg også. Tror det er denne: www.lindex.com/m/no/6899158/?back

Nå mangler det ikke akkurat hofter på meg da, men de fra PR er også 14-åringens favoritt. Sånn at vi må ha fargesystem for å slippe å måtte studere størrelsen. Jeg har bare svarte, hun har bare lyse.


#15

apan sa for siden:

Er Lindexs også litt høye?



#17

løve70 sa for siden:

De er ganske greie ja. Jeg bruker stort sett noen lignende fra en utenlandsk butikk, men PR er også helt ok.





#21

Hyacinth sa for siden:

Og så var det storleik. Jeg bruker S og XS i klær, sånn egentlig, men alt av truser går i trommel, så jeg har helt opp til L i truser. Hvordan fungerer mikrofiber i i trommel?



#23

Hyacinth sa for siden:

Den så veldig ut som en modell som kan passe meg.


#24

My sa for siden:

Jeg tromler mine og det går helt fint. Bruker samme størrelse som i andre klær (XL) Tror S er minste størrelsen, min datter bruker den. Hun bruker XS/S ellers. Str 24-26 i jeans.


#25

Hyacinth sa for siden:

Kan prøve S da. Muligens M. Bruker 26-27 i jeans, tror jeg.


#26

Candy Darling sa for siden:

Jeg er 27-28 og bruker M, men kan bruke S i nøden. Jeg bare liker ikke at det strammer noe sted. Mine er kokvasket og tromlet, helt uten problem.


#27

millact sa for siden:

Pierre Robert i bomull.


#28

Tallulah sa for siden:

De uten sømmer og blonder som flere her viser til finnes i tre høyder. Jeg bruker også dem. Det er vel regular, boxer og høy. De finnes i sort, grått og hvitt. Jeg liker dem godt. De er i bomull, jeg liker ikke syntetiske truser i mikrofiber.


#29

Nera sa for siden:

Jeg kjøpte akkurat en av disse fra Cubus, og det var en positiv overraskelse. Tykk i stoffet, ikke for høy i livet, og holder seg greit på plass. Jeg bruker stort sett XS eller S, men kjøpte S. Jeg takler ikke truser som er høye i livet, og svært mange blir det hvis man ikke er så bred over hoftene i utgangspunktet.


#30

Tallulah sa for siden:

Truser er høye I livet, ikke på livet. :knegg: Å være høy på livet betyr å være (irriterende) lykkelig. Tviler på at truser har et så rikt sjeleliv.


#31

Nera sa for siden:

Oops, det var jo en utrolig teit feil av språkviteren. :o Lykkelige truser vet jeg ikke helt om jeg vil tenke på.


#32

Tallulah sa for siden:

Nå ser jeg for meg sånne nyfrelste, gladkristne truser. :latter:


#33

My sa for siden:

"Høy på livet" er det vanligste å si her også, om bukser. Jeg syntes også det hørtes rart ut før, men har vent meg til det nå og skriver det på lista over dialektuttrykk som jeg ikke forstår, men bare godtar, på samme måte som at man her "står av bussen", mens jeg går av den.


#34

Charlie sa for siden:

Selv om jeg ikke bruker hipster, gir jeg en shoutout til truser fra Kappahl, som har vært bomullsfavoritt i et par ti-år. Foretrekker dog sokker fra Lindex, fordi str er vevd inn inni dem. Hjelper godt i sorteringen.


#35

Maverick sa for siden:

Jeg vil gjerne ha truser som er høye på livet. :gladspøkels:


#36

Acsa sa for siden:

Truser som er høye på livet, blir det litt sånn "lucky boxer", truser som har vært med på mye gøy? :gruble:



#38

Hyacinth sa for siden:

Takk for alle svar!

Har ikke fått handlet ennå. Sjekker butikken på mandag.


#39

Novla sa for siden:

:dulte:

Mine har blitt vasket og tromlet til den store gullmedaljen, og holder i evigheter. Jeg liker best vanlige truser, men jeg er ganske sikker på at de har en tilsvarende hipstervariant.


#40

venla sa for siden:

Trusegarderoben min består av hipster-modeller fra Pierre Robert og Tufte. De fra Tufte er i bambus og tåler mer enn PR, men er også dyrere. Har funnet de på halv pris på Sports outlet og Obs noen ganger, så har kjøpt de da.


#41

Fuja sa for siden:

Hvis du har en Sport Outlet nær deg kan du prøve bambus hipstere de har. De er kjempegode å ha på. Jeg bruker M i de, de er litt store på størrelsen.


#42

Frøydis sa for siden:

Jeg støtter Pierre Robert!


#43

Strå sa for siden:

Noen snakker om truser som er ekstremt lykkelige, mens jeg lurer på hva slags trusler man snakker om hele tiden. Bortsett fra det mener jeg at de som mener mikrofiberstoff er fint i noe som helst som skal på kroppen kan ta seg en bolle.


#44

Fintdethei! sa for siden:

Enig, Strå. Mikrofiber er grusomme greier. Jeg fikser ikke annet enn bomull. Hipsterne fra PR i bomull er ok, noen holder seg godt i vask, andre blir fort slakke.


#45

Hyacinth sa for siden:

Kjøpte én bomullshipster og én mikrofiber-hipster fra PR i dag. Spent på å teste. Det stod hipster på dem, men jeg synes de var litt vel brede i siden. Jeg får litt rare valker av for brede truser, så jeg er spent.

Forøvrig var truser(!) et tema i lunsjen i dag. (Ikke jeg som bragte det på bane!) Det overrasket meg at så mange kolleger bruker stringtruser. Visste ikke at det var så vanlig blant 40-50-60+. Jeg synes det er ekkelt når stringen graver seg inn i rompa og blir svett og klam, men det forstod ikke de andre noe av. Så jeg vurderer å prøve på ny. Det er 20 år siden jeg prøvde. De skrøt så voldsomt av komforten...


#46

Hyacinth sa for siden:

Ser nå at den ene jeg kjøpte var bokser. Må ha tatt feil. Men jaffal. Prøvde dem nå. Hipsteren satt fint. Bokseren ga meg valker og jeg ser virkelig rar ut. Så jeg kan i det minste konkludere med at hipster er fasongen for meg.


#47

Geitrams sa for siden:

Jeg bruker utelukkende fasongen som heter Brazilian fra Lindex (brazilian fra HM f.eks har en annen fasong). Jeg takler hverken hipster eller string. Brazilian er relativt lave på livet og har høy skjæring uten at trusa lurer seg inn dit sola aldri skinner. De er som regel alltid på 3 for 2. Mener de finnes i bomull, men jeg syns den "grusomme" mikrofiberen er mye bedre.


#48

Hyacinth sa for siden:

Jeg kan ikke ha høy skjæring, men jeg skal sjekke modellen likevel. Takk!


#49

Hyacinth sa for siden:

Jeg har brukt en liten formue på Pierre Robert og begynner å få litt erfaring. Jeg liker organic cotton bedre enn mikrofiber, selv om sistnevnte også er ok. Men det rare er at mikrofiber har bedre fasong, selv om begge heter hipster og tegningen på pakken er helt lik. De av bomull er mye høyere i livet. Påfallende høye. Det er merkelig. Og ikke like fint på meg. En annen ting er at S er litt snaut etter en tur i trommelen, mens de i M er litt løse. Det skal ikke være lett. :knegg: Og de lyse fargene er gjennomsiktige.


#50

allium sa for siden:

Jeg går en størrelse ned i PR bomull i forhold til microfiber. Men liker ikke den nye mikrofiberen deres, den er for tynn.


#51

Candy Darling sa for siden:

Jeg har kjøpt den nye PR Jenny Skavlan-hipsteren. Fine farger, er ikke helt sikker på fasongen enda.


#52

Hyacinth sa for siden:

Har du bilde av den, holdt jeg på å si... Ser det kan se ut som jeg spør om noe annet. :knegg:



#54

Hyacinth sa for siden:

Å, de ja! Jeg fant dem på nettet. Liker boksere, men kan ikke gå med det. Jeg må ha noe som har kant i lysken, jeg har mye hud som henger akkurat der, og det synes på en rar måte godt med boksere.


#55

Fintdethei! sa for siden:

Ok, nå har PR køddet til de hipsterne jeg har brukt i årevis. Den brede slappe strikke øverst er bare dritt. Så, dagens beste trusetips til helgen, damer?


#56

My sa for siden:

Kommer kanskje an på hva slags planer du har for helga? :hehey:

#57

veobra sa for siden:

Jeg må ha bomull. De må tåle 60 grader og trommel. De må ikke skli ned og ikke stramme. Har brukt Sloggi i mange år. De har ulike modeller, jeg kjøper dem i trepakning på tilbud.


#58

Shun sa for siden:

Sloggi eller Calida i bomull.


#59

Fintdethei! sa for siden:

Tror ikke blondefaktoren er den viktigste :knegg:. Komfort styrer mitt liv.


#60

Charlie sa for siden:

Bruker bare Kappahl sine og kjøper en haug av gangen. Har brukt dem i mange år, og vasker på 60 og hva har du. Truser på Kappahl og sokker på Lindex. #vanedyr


#61

Karamell sa for siden:

Jeg kjøpt en trepack som ligner de jeg bruker til vanlig, men de var jo bare slaskete crap, så kastet alle tre.

Bruker mest PR i bomull, men liker også noen fra Change i bomull. Mine er høye I livet da. Selv om jeg ikke innehar hofter eller rumpe av noe curvy-slag.



#63

Fintdethei! sa for siden:

Ja den 3-pakningen var bare crap. Ble sur. Lindex og KappAhl blir helgens turmål, altså.


#64

Hyacinth sa for siden:

:knegg:

Ja, hva bruker du lørdagen til, egentlig? :blafre:


#65

Hyacinth sa for siden:

Siden det var jeg som startet tråden, kan jeg jo informere om at jeg omsider fant min favorittruse, nemlig en som heter noe så eksklusivt som «Pia truse» fra Cubus. Og den må være lysegrå. :nemlig:

Jeg liker dem så godt at jeg i vår ba mannen om å bestille 10 nye til meg da de var på tilbud. Da pakken i posten kom, adressert til ham, lurte jeg på hva de som pakket på Cubus tenkte da de sendte 10 dametruser til en mann…


#66

Fintdethei! sa for siden:

25% på undertøy på Cubus. Da skal jeg også prøve ho Pia!


#67

Hyacinth sa for siden:

Hm, jeg skal bestille flere?

Det er ingen wow-truse, det må jeg bare si. En helt vanlig truse i bomull med kjedelig fasong. MEN den passer min kropp utmerket.

Det eneste er at den må vaskes i hvitvask i stedet for juleølet, for ellers blir strikken i livet misfarget.


#68

frukt sa for siden:

Juleøl til klesvask, det var et nytt bruksområde. :humre:


#69

Fintdethei! sa for siden:

Skjønner godt trusene blir misfarget om hun vasker i juleøl….., underlige tradisjoner enkelte har :knegg:


#70

Hyacinth sa for siden:

Omg! :haha:

Kulørt!


#71

Nenne sa for siden:

Jeg bestiller stort sett alt av klær til både mann og sønner, så Dressmann har en stor kunde i meg altså, mye truser og sokker derfra.


#72

Malama sa for siden:

Jeg fikk mail fra dressmann like før jeg hadde bursdag, om jeg kanskje ville ha meg noe nytt til den store dagen? Jeg er visst kunde der, ja. Kjøper sokker, boksere og skjorter /tskjorte til mannen til bursdag og farsdag etc....


#73

Input sa for siden:

Nå måtte jeg sjekke og Pia fra Cubus er det jeg bruker også. Mine har vart i mange år.


#74

millact sa for siden:

Hvilke modell?


#75

veobra sa for siden:

Jeg tror jeg har flest av basic midi. De selger dem ril 249,- for tre på europris. Bogerud har også, men de er vel bare i Osloområdet.


#76

Millen sa for siden:

Her går det stort sett i truser fra Lindex. Bomull, svarte, finnes i flere modeller med høyt og lavt liv. Vaskes og tromler hele tiden, hatt årevis. Påfyll ved kampanjer 3 for 2.
Hat også noen fra Change i finere stoff.


#77

Charlie sa for siden:

Tenker det er en showstopper å ta en juleøl med pia på. :ja:

Highwaist pia ligner den jeg foretrekker fra Kappahl.


#78

~TM~ sa for siden:

Jeg bruker også truser fra Lindex, brazilian på meg også


#79

Lyppa sa for siden:

JA! Er så irritert på de der nå. Det er virkelig ingen strikk i det hele tatt, tror jeg. Bare en brett i tøyet. Teite greier!
Dette var de i 3-pakning.


#80

Fintdethei! sa for siden:

Kan melde om at 3 Pia brief fra Cubus er i hus. De har fått selskap av en 3-pakning med sloggi midi eller noe, kjøpt på Europris.


#81

Nera sa for siden:

Change MyPanties Dolly Boxer (tror jeg) er gode, og holder seg på plass. Jeg er superkresen, og synes truser er kronisk vanskelig.


#82

Karamell sa for siden:

Når jeg ikke bruker de høye fra Pierre Robert (som nå tydeligvis bare kommer i den 3-pakningen som er crap, så jeg må finne på noe nytt), bruker jeg de fra denne siden til Change som heter My panties Ciara high waist - ser de finnes i low waist også. Jeg liker helst bomull til hverdags, og disse har jeg funnet på tilbud tidligere.

shop.change.com/nb-NO/product-lines/mypanties?page=1


#83

-ea- sa for siden:

Melder meg inn i gjengen som er irritert på tulletrusene til PR.


#84

Hyacinth sa for siden:

Dette er litt pinlig, men jeg prøvde jentungens truser fra PR i str 158-164, og de var både passelige og satt utrolig godt… :sparke:


#85

Nenne sa for siden:

Det er ca. samme størrelse som en xs/s, Hyacinth. Min prisbevisste datter på 23 handler glatt i barneavdelingen hvis plaggene er noenlunde like, de er ofte halve prisen der.


#86

Hyacinth sa for siden:

Jeg eier ikke hofter, rumpe eller lår, dessverre, men ble likevel sjokkert over dette. Men jeg skal jaggu innom Mega i ettermiddag.


#87

Niobe sa for siden:

Ofte er de største barnestørrelsene til og med større enn de minste damestørrelsene. Det er veldig økonomisk å kunne bruke barnestørrelse, jeg har f eks. nesten ingenting ulltøy i voksenstr.


#88

Karamell sa for siden:

Bare pga denne tråden har jeg nå handlet 5 for 299-tilbud på Change og en 3-pakning på KappAhl. Jadda.


#89

Hyacinth sa for siden:

Jeg har unormalt lange armer og bein…

Men nå har jeg kjøpt en 2-pakning fra PR og fem ulike varianter på Change.


#90

Hyacinth sa for siden:

Jesus. Jeg er så teit. Kjøpte som sagt en topakning fra PR. Prøvde dem på hjemme og de var sykt små. Jeg fikk dem på, men ikke mer enn det. Tenkte for meg selv at de jeg hadde lånt av jentungen må ha vært strukket ut/utvidet. Så oppdaget jeg at jeg hadde kjøpt str 146-152. :haha: OMG. Er det mulig.


#91

Input sa for siden:

:knegg:

Jeg er som Niobe, særlig når det gjelder ulltøy ja.


#92

My sa for siden:

:lol:



#94

frukt sa for siden:

Det er nok hipster jeg har kjøpt ser jeg nå. Men samme materiale.



#96

Karamell sa for siden:

De fra KappAhl var krise. :knegg: Muligens for store, for blondefeltet var under!! I skrittet. Ikke bra altså, virkelig ikke bra. Har kastet dem.

Jeg kjøpte noen andre som jeg liker da, tror det var Lindex. :gruble: De fra Change funket.


#97

Hyacinth sa for siden:

Husker ikke om jeg skrev dette i denne tråden, men jeg kjøpte altså fem truser fra Change. Alle er for store, unntatt én, for jeg fikk en i feil str. Den passer. De som er for store, var bare ørlite store i butikken, men de krympet ikke en millimeter verken på 90 grader eller i tørketrommel. Det har jeg aldri opplevd før. Så de er helt løse og henger ukledelig nedover rompa…

Det virker å være god kvalitet da, det skal de ha. Men jeg synes egentlig at servicen jeg fikk på Change var litt i overkant pågående og invaderende. Vet ikke om jeg går dit igjen.


#98

Karamell sa for siden:

Jeg kjøper på nettet. :knegg:


#99

My sa for siden:

Dette gjør faktisk at jeg har sluttet å gå inn der. "Hei! Har du handlet hos Change før? Er du kjent med konseptet vårt? :hyper: " Bare man stikker nesa innenfor og kjenner på stoffet i en pysjamas på tilbudsststivet. Konseptet? wtf, dere selger undertøy, big deal, la meg være i fred! :gaah:

#100

frukt sa for siden:

Mulig det, men de skriver jo faktisk at de er uten strammende strikk. :p Jeg synes de er behagelige, men de passer nok ikke til alle kropper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.