Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sko til ellipsemaskin?

#1

banana sa for siden:

Blir følelsesløs i føttene etter en stund. Er det lurt med tjukkere såler, tynnere såler, er det noe som hjelper? Nå bruker jeg Topo Fli-Lyte 2. De har ganske tynn såle. Før brukt jeg noe nike-greier med litt tjukkere såle og mye drop, det samme skjedde.


#2

Elise sa for siden:

Du bør vel kanskje ha noe som er bredere over vrista for å ikke stoppe blodomløpet. Eller knyt lissene annerledes, så en tegning her en gang av ulike måter å knyte på, ut fra hva som var problemet.


#3

banana sa for siden:

De jeg har er skikkelig brede. Tror ikke det er saken. virker mer som det er det at det er kontakt med underlaget kontinuerlig.


#4

Morella sa for siden:

Det samme skjer til meg, uansett hvilke sko jeg bruker. Har bare slått meg til ro med at sånn er det bare.


#5

Bergensis sa for siden:

Det skjer uansett kva type sko, synes eg. Da akillesen min krangla i fjor, brukte eg ikkje sko på ellipsemaskina. Det samme skjedde da.


#6

Synnemor sa for siden:

Nå står jeg minimalt på ellipsemaskin fordi jeg dør litt innvendig av det, men de få gangene jeg har gjort det har jeg hatt samme problem som du beskriver uansett type sko. Det spørs om det ikke er fotstillingen som gjør det??


#7

banana sa for siden:

Hmm. Jeg får prøve en gang med noe med skikkelig tjukk såle, Hoka et eller annet. Men har ikke store forventninger, egentlig...


#8

frukt sa for siden:

Det er visst et kjent problem. Står noen tips her du kan prøve.


#9

Miss Norway sa for siden:

Jeg har det sånn i begynnelsen, dvs de 5-6 første gangene etter en treningspause. Så går det gradvis over. Det samme skjer med spinningtimer. For meg virker det å være en slags tilvenningsgreie, men det trenger det jo ikke være for alle. Jeg også prøvde flere sko, men det var bortkastet gitt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.