Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Oslo: Buss 37

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg ser at den har endret trasé og ikke går forbi Oslo City/Jernbanetorget lengre. Noen som vet om dette er midlertidig eller permanent? Google ser ut til å trekke på skuldrene, men det kan jo være noen som bruker bussen mer eller mindre fast her inne og som har fått med seg endringen og om det kun er pga veiarbeid e.l. :jupp:


#2

Timar sa for siden:

Jeg måtte google litt, og ser heller ikke noe til noen endring av ruten. Buss 37 skal stoppe på holdeplass H på Jernbanetorget, utenfor Byporten, retning Oslo City. Gjør den ikke det, altså?


#3

Millen sa for siden:

Tipper det er pga arbeid i byen.


#4

IzziCreo sa for siden:

Det er egentlig der den skal gå, ja. Eller dvs den har alltid gjort det så lenge jeg kan huske, men nå går den fra Oslo bussterminal og opp til Hammersborggaten. Og da altså ikke forbi Oslo City/Byporten og Stortorvet. Jeg håper og tror at dette er midlertidig, men er usikker.


#5

Tjorven sa for siden:

Buss 37 stopper på Jernbanetorget i retning mot Helsfyr, men ikke mot Nydalen. Mot Nydalen er stoppene i sentrum enten bussterminalen eller Sentrum scene.

Jeg er ikke sikker, men lurer på om dette skal være sånn helt til trikkene igjen begynner å kjøre i Storgata. Det er uansett en ganske langvarig greie.


#6

Adrienne sa for siden:

Og ved bussterminalen retning Nydalen stopper den ikke vanlig sted, der trikkene stopper, men utenfor enden på Galleriet.


#7

Tallulah sa for siden:

Det er midlertidig, men lenge midlertidig. Og kan jo bli permanent slik ruteendringen etter 22. juli ble. Det er på grunn av arbeidet med trikkesporene i Storgata.


#8

IzziCreo sa for siden:

Takk. Det er egentlig skikkelig klønete med tanke på buss opp Ullevålsveien når man kommer til Jernbanetorget, så får håpe det ikke blir permanent i hvert fall.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.