Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

NRK sakte-tv - Svalbard minutt for minutt

#1

banana sa for siden:

Så sprøtt det enn virker når man hører om det - man bare se. Jeg har det på, ser litt, og blir av en eller annen grunn veldig, veldig betatt. Det samme skjedde med Hurtigruta den gangen.


#2

Anikka sa for siden:

Samme her. Vakre Svalbard!


#3

millact sa for siden:

Jeg har sett litt og synes det er flott!


#4

Pesten sa for siden:

Og vi får tur med jobben til gubben. Svalbard mars-april 2021 :hjerter:


#5

My sa for siden:

Svalbard er magisk! Har veldig gode minner derfra. :hjerter: Jeg ser på litt sånn innimellom. Veldig fint å ha på i bakgrunnen.


#6

Fløyel sa for siden:

Jeg gløtter innom i ny og ne, sitter ikke klistret.
Det som er gøy med disse programmene til NRK er at de selges til utlandet, fantastisk norgesreklame. Hurtigruten og Bergensbanen hørte jeg på radioen her var solgt til flere land, b.la Japan, hvor de bruker programmene på spa-resorts.


#7

meisje sa for siden:

Kjerringa mot strømmen her .... kan ikke forstå at noen gidder å bruke tid på sakte tv. Prøvde å se på hurtigruten, og på Svalbard, og det får meg til å lure hvordan noen kan orke å jobbe som sikkerhetsvakt.


#8

Anne C sa for siden:

Jeg gidder ikke å bruke tid på å se på et sånt sakteprogram. Mannen sluker alt på TV, så jeg får det rett som det er med meg likevel.


#9

Blondie sa for siden:

Jeg er for rastløs til å følge med og synes de utvanner konseptet veldig. Gøy den første gangen, nå er det vel litt mer oppbrukt.

Svalbard er fantastisk da, kunne godt tenkt meg dit.


#10

-ea- sa for siden:

Hos meg sto det på som bakgrunn hele helga, men denne uka er så travel at jeg rekker ikke slå på tv'n annet enn for å se de seriene jeg følger med på.
Merket meg at det var mye Norsk Polarinstitutt der også, så det er ikke bare Hurtigruten som får reklame her.


#11

Millen sa for siden:

Jeg er hjemme med sykt barn, og har det på i bakgrunn istedet for radio. Har sett noe, men sitter ikke klisteret lizzom.


#12

Pasta sa for siden:

Det er en gåte for meg at noen klarer å følge med på sakte-tv.
Jeg så hurtigruta akkurat de minuttene det tok henne å kjøre forbi barndomshjemmet mitt.


#13

-ea- sa for siden:

Hutrigruta så jeg mere på, interessant å se steder jeg har vært og pleier å være - og interessant å se steder der jeg kjenner folk men aldri har vært sjøl. Var jo noen kjentfolk å se innimellom.
Og så var det fin meta-opplevelse å se hurtigruta gå forbi ut stuevinduet samtidig som jeg så det fra litt annen vinkel på tv. :humre:


#14

Tjorven sa for siden:

Jeg har fulgt flere av sakte-TV- programmene med stor interesse (med nasjonal strikkekveld som min absolutte favoritt :hjerter: ). Men dette Svalbard-programmet klarer jeg ikke å få tak i. Jeg tror rett og slett at det går for sakte.


#15

Bluen sa for siden:

Samme her - noe så dørgende kjedelig. Jeg er generelt fullstendig uinteressert i naturprogrammer, alltid vært det. Svalbard har jeg behendig styrt unna. :humre:


#16

-ea- sa for siden:

Og så er det opptak fra august.


#17

Lhi-My sa for siden:

Jeg ser heller ikke på annet enn helt sporadisk, men jeg vil MYE heller se på sakte-TV enn alle disse seriene jeg hører folk fortaper seg i. Jeg kjeder vettet av meg av Greys og stort sett alt slikt. Mine døtre foreslår stadig serier jeg bør streame, og siden jeg ofte er syk og ligger på sofaen, gjør jeg hyppige forsøk, men jeg har så langt ikke funnet noe som fenger. Jeg skjønner ikke konseptet, tror jeg. Jeg foretrekker lydbøker, og det kan også kombineres med sakte-TV uten lyd.


#18

My sa for siden:

Ja, og MYE heller sakte-tv enn alle realityseriene og konkurransene som ser ut til å være det eneste alternativet på lineær TV. Love Island, Ex on the beach, Farmen, 71 grader nord, og hva som måtte gå til enhver tid. Sying, baking, snekring, matlaging. Makeover av mennesker, hus, restauranter, hager, økonomi etc. Folk på camping og folk i syden. :gal:

Men sakte-TV er jo ikke noe jeg sitter og følger med på kontinuerlig. Det er mer bare noe som står på som en litt avansert skjermsparer. :knegg:


#19

-ea- sa for siden:

Ja, der sa du det! :humre:


#20

Isolde sa for siden:

Fikk med meg noen av de skriftlige kommentarene. Fikk meg til å tenke at de som lager programmet kjedet seg litt og. «Det er en sjøløve» «enda en sjøløve» «og det er noen mennesker»


#21

Sweetie sa for siden:

Sjøløver? :gruble:


#22

Isolde sa for siden:

Hvalross kanskje? #ikkeekspertpåsånnedyr


#23

Fersken sa for siden:

Jeg synes det er veldig avslappende med sakte-tv. Det programmet med høydepunkter som sendes på kvelden nå er kjempeflott!


#24

Millen sa for siden:

Vi et trøtte og har på Svalbard i bakgrunn-nå har det vært om motorrommet altfor lenge.
Effektiv sovemedisin da. :natta:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.