Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva har gjort deg glad i dag? #8

#1

Strå sa for siden:

I dag er jeg glad for å ha fått æren, igjen, av å starte en ny gladtråd. Og jeg er glad for at jeg har unngått alvorlige nedsmeltninger i en uke eller noe sånt. Jepp.


#2

My sa for siden:

Jeg er glad for at vi har så mye å være glad for at det har blitt skrevet over 7000 innlegg om det.

Også ble jeg glad av foreldresamtalen for 9-klassingen i dag. Fin og klok lærer, fin og smart ungdom, fin og trygg skole.


#3

Bobbelur sa for siden:

I dag er jeg glad for at jeg finner en indre ro selv om jeg ikke får meldinger på et par dager fra han jeg var på date med før helga. Den indre roen sier meg at det ordner seg uansett. :jupp: Og den roen er virkelig verdt masse altså! :nemlig: For den kan jeg ta med meg videre til andre områder - som at jeg bare har 26 % stilling og bare må håpe på sykdom og fravær hos andre på jobb... Det ordner seg det også! :knegg:


#4

tink sa for siden:

Siste foreldresamtale med eldste på ungdomsskolen. Bare skryt! :hjerter:


#5

Millen sa for siden:

Å dra hjem fra jobb 1630 og det er lyst ute!
At jeg har fått hodet over vann.


#6

Fibi sa for siden:

At foreldreportalen fortsatt eksisterer! :D


#7

polarjenta sa for siden:

Så koselig å "se" deg her.:D


#8

millact sa for siden:

Jeg fikk malt to nye vegger.


#9

Millen sa for siden:

Hyggelig å se deg igjen. :)


#10

Syrinx sa for siden:

Jeg var på korpsøvelse i kveld. Første gang på mange år og med nytt korps. Skikkelig opptur, det gikk over all forventning.


#11

Adrienne sa for siden:

Kjøkkenet mitt er ferdig! :lykkelig: (Eller, nesten ferdig. Nå må vi få malt veggene som har fått merker av alt styret med å bytte benkeplater en haug med ganger og få bestilt beskyttelsesplate bak vask og koketopp, men det har vi kontroll på selv.) Men ikke noe mer Bring og ikke noe mer kundeservice hos IKEA.

Og jeg har fått nok penger i kompensasjon av IKEA til at jeg har mer enn nok til å kjøpe møbler å ha på balkongen til sommeren. :lykkelig:


#12

My sa for siden:

Så godt å høre at det nærmer seg en lykkelig utgang Adrienne!


#13

Polyanna sa for siden:

FOR en lettelse, Adrienne! ENDELIG!!

Fokuserer på lyspunkter på en dag jeg ellers er litt frynsete: Jeg fikk i to helt uavhengige anledninger VOLDSOMT skryt fra folk som var på et foredrag jeg holdt for en tid tilbake. Det blir man glad av. :hjerter:

Og så var jeg selv på et foredrag i går, kveld og fikk noen innspill til samtaler med andre som jeg tok med meg inn i en lang og deilig hyggeprat med minsten. Ikke alltid lett å få kontakt med noen som har forsvunnet inn i pubertetshullet, men jommen! :hjerter:


#14

Millen sa for siden:

Husets medlemmer begynner å bli friske etter 3 uker med feber, hoste og forkjølelse. Skole/ jobb på alle imorgen. :happydance:


#15

Zulu sa for siden:

Del gjerne innspillene, hvis du kan! :jupp: Det er alltid fint å få noen nye nøkler å åpne med.


#16

Gerbera sa for siden:

Relasjonspodden :hjerter:

Har hatt en lang periode uten, men gjenoppdaget de i dag.


#17

Strå sa for siden:

I går: Mutter'n og jeg fikk gått en tur mens føret var tørt og fint for henne. I tillegg fikk vi besøkt en av niesene hennes som bor i nærheten. Det var så godt å se henne pratsom og blomstrende.


#18

My sa for siden:

Kinotur i går, med yngste datter og eldste niese. Little Women. :hjerter:


#19

Neket sa for siden:

Nytt kontor (riktignok et par uker siden flytting) med utsikt som byr på fjord, soloppgang og blå himmel. :hjerter:

Etter å ha sett rett inn i en støyvegg i et års tid er det rett og slett magisk.


#20

Polyanna sa for siden:

Kjørte opp bakkene i småveiene her, med jentungen i bilen, i dag morges. Foran oss var det en reflekslysende gjeng med småplutter og sekker større enn dem selv, og så stoppet bilen foran oss, tilsynelatende umotivert. Men da måtte den minsteste plutten bort til vinduet på bilen, og få seg en kos, før han kunne hoppe og sprette videre. :hjerter:

Det fineste var reaksjonen til datter (15): Naaaww! :elsker:


#21

Pappalille sa for siden:

I dag fikk jeg en pm fra en bruker her på FP som er bekymret for meg og som klarer å gi uttrykk fot det på en veldig fin måte. Ikke bare for omsorgen, men også det eksepsjonelt gode forslaget jeg fikk: Takk, fine Tjorven. :klem:


#22

Maverick sa for siden:

Fireåringen min har vært borte et par netter, kom tilbake for en time siden, og de siste femti minuttene har hun og den fjorten år gamle broren lekt og fnist og ledd og tulla. :hjerter:


#23

venla sa for siden:

Fikk gratisbilletter til Rush av eksen, så dro med meg jentene og 2 søskenbarn. Så vi har hoppet og flora godt i dag :)


#24

Floksa sa for siden:

Sikkert femte gang jeg ser førstegangstjenesten. Og jeg ler like mye fortsatt :lol:


#25

Millen sa for siden:

Barnebursdag på lekeland igår gikk helt smertefritt for seg. Også er det lenge til neste gang.


#26

Myria sa for siden:

Kjempehyggelig spillkveld med venner i går. Og i dag får jeg mellomste tilbake etter speidertur. :hjerter:


#27

Strå sa for siden:

I dag har jeg fått lagd middag for andre gang denne uka. Det kommer seg. Og vi har fått besøkt Mellomste og barnebarnet. Og nå sitter jeg ute under tak og hører regnet tromme villt ned, det er en av få bråkelyder jeg ikke bare tåler, men digger til tusen.


#28

Frk_Fryd sa for siden:

5 åring som fortsatt smyger seg inn i senga vår på natta, og ligger tett inntil. Og når vekkerklokka kimer, klemmer seg ekstra godt mot ryggen min og ber om en ekstra klem. :elsker:


#29

My sa for siden:

Jeg elsker når personer jeg tilfeldigvis passerer på gata gjør meg glad. :hjerter: I dag møtte jeg to leende unggutter, som hinkehoppet bortover fortauet, i full fart, med lange og høye byks. Ikke smågutter, de var sannsynligvis 13-14 år. Mot dem kom en syklist, en ung mann, kanskje student, og da han passerte dem så han på dem og lo, slapp styret på sykkelen, og danset med armene mens han syklet videre. Slik syklet han dansende bortover så lenge jeg kunne se han. Etter ansiktsuttrykkene på de to hinkehopperne, da de snudde seg og så etter han, var det ikke noen de kjente.

Jeg tror jeg smilte av dette "pay it forward"-møtet resten av veien hjem.


#30

Millen sa for siden:

Lysere tider.


#31

Maverick sa for siden:

Sekstenåringen min svippet innom kontoret mitt i dag og hadde med seg sitt gamle gamingtastatur. "Se mamma, nå skal du få regnbue i tastene dine!"

... så nå har jeg muligens verdens stiligste lille lysshow i tastaturet mitt, guttungen brukte et kvarter på å lære meg hvordan jeg programmerer det, og jeg har svæææært misunnelige lysdesignere og riggere tittende over skuldrene mine på jobb. :knegg:


#32

Strå sa for siden:

Helten og jeg rakk å gå en liten tur og å spise god mat før feberen tok ham. Vi fikk også sett litt snooker sammen før han gikk til sengs. Jobbmessig er det tydelig bedre for meg å jobbe 60 % i steden for 70 %. Jeg var skikkelig effektiv i dag.


#33

Bobbelur sa for siden:

To dager med forelesning om psykiske lidelser og utviklingshemning/autisme. Det er den beste foreleseren jeg noen gang har hatt tror jeg! Nesten så jeg ble forelsket i fagfeltet og utdanningen jeg tar. :hjerter: Helt fantastisk var det. :jupp:


#34

Milfrid sa for siden:

Bursdagshilsner. Venninnen som ringte meg fra jobb på FaceTime og sang bursdagssangen for meg. Og vennen som sendte melding og skrev «glad i deg!»


#35

Strå sa for siden:

Mutter'n har bursdag i dag og Yngste og jeg fikk besøkt henne på formiddagen og spist kake, sunget, spist lønsj og gått en tur i finværet. Hun var veldig fornøyd.


#36

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Milfrid.

Sol og lysere tider gjør meg glad om dagen.


#37

Bokormen sa for siden:

Engasjerte trenere og en positiv foreldregruppe på idretten til yngstebarnet. Og fine, fine tenåringsslamper som gir hverandre klapp på skuldra, roser hverandre og er skikkelig greie gutter! :hjerter:


#38

Serafin sa for siden:

At jeg i hele dag har hørt fnising og latter fra stua, hvor ungene og bonusguttungen har storkost seg.
At bonus-guttungen velger å være her i vinterferien, selv om faren ikke er her fra i dag til onsdag. At han er så trygg på oss at han synes det er greit å være her uten faren. <3 Det varmer, veldig.


#39

Cumulus sa for siden:

At jeg har bestemt meg for å ta med ungene til Portugal i sommer. ☺️


#40

kamp sa for siden:

Dps har tatt til vettet


#41

Musemus sa for siden:

Har du allerede glemt sommerferien, Cumulus? :knegg: Måtte bare....


#42

Millen sa for siden:

Sol, blå himmel, fått gjort unna mye småting på jobb som hoper seg opp, bestilt ny telefon og nytt dekslel ( gamle holder på å dø, den er 6 år), levert innleveringsoppgave i går kveld, og noen jobbetimer til så er det noen dager vinterferie på hytta. :happydance:


#43

nolo sa for siden:

Bortimot smertefri rygg etter kiropraktorbesøk. :jippi:


#44

Cumulus sa for siden:

At vi har kommet oss på vinterferie


#45

Cumulus sa for siden:

Har ikke glemt det... Men gir aldri opp. ☺️


#46

Strå sa for siden:

I dag fikk Mutter'n og jeg gått en ganske lang tur i finværet, inn på området jeg vokste opp. Is kjøpte vi oss og praten gikk løst. Litt artig å vise Mutter'n rundt på et område hun bodde i over tyve år og som hun overhode ikke husket noe av, før jeg guidet rundt der og koblet det til hendelser osv.

(I morgen er tur uaktuelt i området har jeg skjønt, det skal bøtte ned mesteparten av dagen. :D )


#47

millact sa for siden:

Så fint!


#48

Blånn sa for siden:

Å få hjem poden som har hatt noen flotte dager på Finse til tross for uvær og innstilte tog og en kronglete retur i dag (7 km på ski til Finse stasjon, scooter til Haugastøl, buss til Geilo, ny buss til Drammen og lokaltog til Oslo). Godt når de har venner de trives sammen med!


#49

My sa for siden:

Trodde først jeg hadde fått invitasjon fra en person jeg trodde bedre om, til å bli medlem av fb-gruppen "Folkeopprøret mot klimahysteriet", og var på full fart inn i gruffetråden. Men etter å ha sett en ekstra gang så jeg at det var "Folkeopprøret mot folkeopprøret mot klimahysteriet". :lol: Så da havnet det her i stedet. Og gruppen har nå over 45.000 medlemmer. Det er bare en fjasegruppe, og jeg gadd ikke melde meg inn, men glad jeg tok feil likevel.

Også ble jeg glad for den veldig fine veska som lå på trappa mi i dag tidlig, kjøpt på Finn, sendt med Helthjem. Dixie 1656 i fargen "Walnut". Den har akkurat den størrelsen og formen jeg var ute etter, og ser ikke ut som den har vært brukt i det hele tatt. :elsker:


#50

Cumulus sa for siden:

At jeg ikke våknet med vond rygg selv om jeg datt ned fra en stol i går..


#51

kamp sa for siden:

Mens jeg er motsatt. Fint mennesker er forskjellige :) tenk vist alle hadde vert like :rolleyes:


#52

Nextlife sa for siden:

At mitt eldste barnebarn er blitt så stor at hun plinger på og spør om å få overnatte, og at hun 7 minutter etterpå står på døra med nattklærne i sekken. Det er gull å ha gjengen sin i nabolaget. :hjerter:#54

My sa for siden:

Å få de to minste hjem fra vinterferie. :hjerter:


#55

Millen sa for siden:

Å møte tidligere kollega nå i vinterferien,vi har hytte i nærheten av hverandre, men første gang vi har fått til å møtes nå etter at det var over 1,5 år siden vi jobbet sammen.


#56

Cumulus sa for siden:

Å våkne til sol ☀ og skulle ut på ski.


#57

millact sa for siden:

En fin tur i bymarka i ganske ok vær. Solen varmet også litt.


#58

My sa for siden:

Ganske ok vær? :skeptisk:


#59

millact sa for siden:

Sol og noen regnbyger innimellom. Langt bedre enn resten av vinterferien.


#60

My sa for siden:

Å få eldstesnuppa hjem fra Spania. :hjerter:


#61

Nextlife sa for siden:

Dette burde kanskje ha lagt i gruffetråden , men....
Å få vært skikkelig ,skikkelig sint. Så sint at man kjenner adrenalinet rusher, og at man får sagt alt man har lagret, og tenkt man burde fått sagt i lang tid.
Jeg burde nok vært sint oftere, kjenner jeg. :knegg:


#62

millact sa for siden:

Fortell hvordan de hadde hatt det, da.


#63

millact sa for siden:

Kino med eldste. Vi så Little Women. Nydelig film!


#64

Strå sa for siden:

Snø! Det har dalt så vakkert ned i dag. Lyset ble helt nydelig også. Jippi.


#65

kamp sa for siden:

Et snev av er normalt liv


#66

Cumulus sa for siden:

❄ Snø!! 😊 Skal på ski i nærområdet for første gang i år!!


#67

Musemus sa for siden:

At mannen dro meg med på trening. Jeg hadde SKIKKELIG ikke lyst, og var nesten sur - også ble det en knallbra økt likevel.

Nå er det bursdag for tantegutt, så kaloriene fylles opp igjen. Gleder meg til å treffe hele slekta, vi er så mange at det er sjelden vi klarer å treffes alle sammen.


#68

Strå sa for siden:

Helgens turnering ble vel gjennomført. Vi begynner å få skikkelig øvelse på dette nå og jobber ganske bra sammen. Unnasluntrerne tør ikke lenger trekke seg vekk når jeg kommandere og uansett er moralen så høy at det gjør det vanskelig for dem å bare late som ingen ting. Gjestene var kjempefornøyde med alt egentlig og så fra om det flere ganger i l.a. helgen. Stas.


#69

GinaK sa for siden:

Jeg og gubben har vært på cafè. Bare oss to. Han lovet det tidligere i uka og det ble noe av.. :p Haha, ikke så ofte det har vært bare er oss to disse 20 årene så vi øver.


#70

løve70 sa for siden:

Endelig skitur. Første på nesten to år :sjokk:


#71

Syrinx sa for siden:

Når jeg står i en vanskelig situasjon privat og velger å være åpen om det så opplever jeg hjelp og støtte fra så mange hold, senest i dag helt uventet. Å vite at man ikke trenger å stå alene i utfordringer, det er alltid noen som kan se deg og stille støttende opp. Det gjør meg glad.


#72

Musemus sa for siden:

I går: Lillebror (8) skulle ha med pølser til skidag i dag og da pappaen spurte hvor mange pølser han ville ha med, så svarte han tre. Det var helt greit, men så sier han: Jeg kommer nok bare til å spise to, men da har jeg en ekstra hvis noen ikke har. :love:
Dette er så typisk han, og det gjør meg helt innmari stolt.


#73

Floksa sa for siden:

Reklame for fitte schittle.
Enkel å glede :lol:


#74

Cumulus sa for siden:

At jeg endelig klarte å gå til frisøren med ryggen min som er helt ute.


#75

Strå sa for siden:

Her sitter jeg og tenker at jeg egentlig ikke er glad for noe spesielt i dag og så leser jeg dette innlegget. :hjerter:


#76

kamp sa for siden:

Ting går fremfor. De gjør det. Jeg klarer å tenke litt fremover. Tenke at jeg faktisk skal flytte til hjem igjen, noe jeg ikke trodde i begynnelsen av januar. Egentlig husker jeg svært lite av hele januar.
Men nå snur det. Sakte men sikkert.
Samtidig er det litt skummelt.
I mange år har jeg vert mer eller mindre preget av psykose i varierende grader. Kanskje også forårsaket av medisinene?
Nå er det mindre, depresjonen gjenstår men det blir vel bedre det også?


#77

My sa for siden:

Godt å høre at det går framover kamp!


#78

Musemus sa for siden:

:klemme:


#79

Syrinx sa for siden:

Pelsbroren Baltus som legger seg helt inntil de iskalde føttene mine så jeg blir god og varm.


#80

-ea- sa for siden:

? Link?


#81

Serafin sa for siden:

Kjæresten har fått fast jobb! Etter lang, lang tid med haugevis med søknader, fikk han i går drømmejobben. :)


#82

Milfrid sa for siden:

Melding fra en venn jeg er glad i og har vært veldig bekymret for om at h*n har søkt hjelp, og skal få det.


#83

Blondie sa for siden:

Han som nærmer seg å bli kjæreste har kommet seg på et fly til Europa! :hyper: (vært litt usikkert om flyvningene ble korona-innstilt).


#84

millact sa for siden:

En fin morgen med bare blide barn.


#85

Floksa sa for siden:

:knegg:

Hva skjedde med bildet mitt? :trist:


#86

Syrinx sa for siden:

Jeg er satt opp for operasjon for å få fjerna gallesteinsblæredritten!! Hurra!!


#87

Strå sa for siden:

Jeg har smakt Sørlandschips sine chilinøtter og de merker man at inneholder chili. Hurra! Vaaaaannn!


#88

Maverick sa for siden:

Jeg ble skikkelig, skikkelig glad av å lese gjennom resultatene etter vår siste medarbeiderundersøkelse! :gladspøkels:

... og så er jeg skikkelig, skikkelig glad for å ha tenåringssønner som gjerne bruker av kveldstiden sin på å spille mimespill og andre sånne "lekespill" sammen med lillesøster og meg.


#89

Cumulus sa for siden:

Ryggen har vært bra i 2 døgn. Hurra! 😊 Ny rekord. ☺️


#90

Anne C sa for siden:

Jeg er veldig glad for at jeg har fått til å programmere noe i studiet mitt. Det er så kult når der fungerer som man vil.


#91

Strå sa for siden:

Julekaktusen min blomstrer nå på fjerde runde siden slutten av november. Med fine røde og hvite blomster. Den står på badet lyser opp det rommet. Det er nesten så jeg flytter inn der. Det er like fantastisk hvert år.


#92

Cumulus sa for siden:

At begge barna ble med på ski, og datteren for første gang gikk en mil!! 😊 En stor seier - jeg har tålt MYE klaging opp gjennom for å komme dit, altså. Tålmodighet lønner seg, gitt. ☺️


#93

My sa for siden:

Snille naboer som leverer kremboller på døra for å muntre oss opp i karanteneland.


#94

millact sa for siden:

Hvordan har dere det? Hvordan er humøret og formen? Er det lange dager?


#95

Hjertensfryd sa for siden:

Eg er ferdig med bringeduken til mellomste :lykkelig:


#96

venla sa for siden:

Sol, perfekt skiføre og lang skitur med ungene :D


#97

My sa for siden:

Foreløpig bra, vi fordriver tiden med ulike prosjekt. Jeg har begynt på et bildeprosjekt til konfirmasjonen blant annet, som jeg har utsatt lenge. Sirkusjenta har akkurat fått ny enhjulssykkel som hun sykler rundt på, og øver inn nye triks i tissuen. Guttungen gamer en hel del, et voksent bonussøskenbarn har satt opp en minecraftserver, der de spiller sammen med onkel og et par andre søskenbarn, eldstejenta ser serier og gjør skolearbeid. I dag hadde alle tre en lang økt med justdance sammen, for å få trim, og så spiller de en god del kort. Det har vært overraskende lite krangling. Fortsatt er alle friske, mannen har heller ikke symptomer enda, en uke etter at han ble smittet. Dette gjør meg selvsagt også glad. :jupp:


#98

Anne C sa for siden:

Jeg har laget en kul "ubrukelig robot" i dag, som en del av studiet mitt, og jeg er kjemepfornøyd med det jeg har klart.

Og så er eldste på fest i dag, og det varmer veldig i mammahjertet. Det virker som ting endelig har løsnet for han.


#99

My sa for siden:

Så godt Anne C! :hjerter:


#100

millact sa for siden:

Mange gode ting her!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.