Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Drikke til 17-18 personer

#1

polarjenta sa for siden:

Vi skal ha et arrangement for ca 17-18 personer. Vi skal spise pizza og følge med på noe som streames direkte. Jeg har ansvar for å sørge for drikke. Hvor mange 1.5 l flasker med drikke trenges? Jeg skal kjøpe både vann og brus, men trenger ikke fordeling på hvor mye av hver. Jeg trenger å vite hvor mange flasker til sammen.

Arrangementet varer 2-3 timer.


#2

Frøydis sa for siden:

Jeg ville regnet 0.5 liter pr person. Så 9 liter/6 flasker.


#3

My sa for siden:

Jepp, 0,5 liter på hver. :nikker: Kjøp gjerne en flaske med ublandet saft også (husholdings- eller noe sånt), som de som ikke liker kullsyre, men likevel har lyst på noe søtt, kan blande i vannet sitt (spesielt hvis det er barn involvert).


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg drikker mer enn en halv liter brus hvis jeg sitter med drikke tilgjengelig foran meg i 2-3 timer. Men hvis det blir tomt, så klarer jeg meg jo helt fint.


#5

My sa for siden:

Mange drikker mindre også, og hvis hensikten er drikke til maten, og ikke å sitte og kose seg med brus utover, så holder det med en halv liter for de fleste. Som du sier, er det tomt så er det tomt, da klarer alle seg med et glass vann hvis de er tørste. Men hør med butikken om avtale med å levere tilbake uåpnede flasker, da er det ikke noen risiko å ta i litt ekstra. De fleste matbutikker sier ja til en slik avtale.


#6

løve70 sa for siden:

Samme her ;) Så jeg ville nok beregnet litt mer (0,5 liter brus til hver og vann i tillegg)


#7

liefje sa for siden:

Vanligvis ville 1/2 liter vært nok for meg, men hvis jeg har spist pizza blir jeg alltid veldig tørst. Ville heller kjøpt litt ekstra, type 50 % mer, men såklart er det bare å drikke vann når det er tomt.


#8

polarjenta sa for siden:

Det er bare voksne. Det er ikke noe problem om det blir til overs, det kan vi drikke på styremøter og den slags. Men jeg har ikke lyst til å kjøpe for lite eller veldig for mye. Men da har jeg noe å ta utgangspunkt i.


#9

Lykken sa for siden:

Jeg hadde beregnet 1 liter drikke per person.


#10

Myria sa for siden:

Jeg også.


#11

Chablis sa for siden:

Enig.:jupp:


#12

polarjenta sa for siden:

Vann har vi jo i springen, så det vil jo alltids være noe å drikke.:)


#13

veobra sa for siden:

Jeg ville beregnet minst 0,5 pr pers og så lagt til 2-3 halvannenlitere. Jeg drikker mye mer enn 0,5 på slik som dette, men foretrekker vann selv. Noen mugger er kjekt å ha.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.