Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

007 sa for siden:

:gjesp:

Lang dag på kurs i dag. Jeg trenger masse kaffe, kjenner jeg.


#3

millact sa for siden:

Spis ute uke her. Vi har planer om å dra til byen i lunsjen og spise.


#4

Blå sa for siden:

Jeg har endelig en dag med møter. Jeg blir litt gal av å bare sitte ved maskinen hele dagen.

Og så skal jeg ut og spise og på teater i kveld. :lykkelig:


#5

Tjorven sa for siden:

Jeg gleder meg veldig til helg. Den blir ekstremt rolig. Mann og sønn skal til Tyskland og se på fotballkamper. De booket inn en kamp med Dortmund fordi det svirret rykter om at Erling Braut Haaland skulle spille der, men at han skulle bli slik en stjerne på noen få uker ante de virkelig ikke. Så nå gleder de seg litt ekstra.

Jeg trenger egentlig sol og varme og har masse fri tilgjengelig. Jeg lurer på om jeg skal undersøke mulighet for sydenferie i vinterferien.


#6

Martis sa for siden:

Hjemmekontor med syke barn/ungdom. Det er lenge siden de har vært så utslått som dette.

Sol i vinterferien høres veldig deilig ut, Tjorven!


#7

Pelle sa for siden:

Skoleball for junior som han gruer seg til og bare klager. Flott å få bruke tid til å ordne for 7 klasse... I morgen er det bursdag, lørdag har vi ansvar for vennegruppe med 6 barn og søndag familie bursdag. Mao deg motsatte av Tjorvens rolige helg.


#8

annemede sa for siden:

God morgen, jeg har el-syklet til jobb i dag. Det er så deilig med frisk luft i ansiktet om morgenen.


#9

Pappalille sa for siden:

Jeg tror jeg er på vei inn i en skikkelig depresjon og skal prøve å få både frisk luft og dagslys i ansiktet i dag. Når det føles skummelt er det helt nødvendig.


#10

annemede sa for siden:

pjusker litt på Pappalille


#11

Albertine sa for siden:

Har du sjekket nivå på vitaminer og mineraler, pappalille?

Jeg er offisielt frisk fra krystallsyken, men nå har jeg fått en annen type svimmelhet og den gjør meg litt bekymret. Jaja. Lang togtur/busstur til Ålesund i dag.


#12

Blå sa for siden:

:klemmer: Pappalille


#13

Tjorven sa for siden:

Pelle: Jeg lot knerten slippe å delta på årets ball. Han ville virkelig ikke, og læreren var enig i at det var å tøye strikken for langt for hans del.


#14

star sa for siden:

:klemme: Pappalille.


#15

tink sa for siden:

God morgen alle. Sykkeltur høres i overkant fresht ut for meg. Jeg har derimot oppdaget at det kom en ny sesong med Serial i høst, så nå har jeg "selskap" i bilen noen dager framover.


#16

Blondie sa for siden:

Jeg ble litt tatt på senga at vinterferien straks er rundt hjørnet, det var jeg ikke helt forberedt på. Tida går fort! Vi skal ingen steder, men jeg bør vel planlegge noe hyggelig for barnet.


#17

Pelle sa for siden:

Tjorven; har vært litt i tvil. Han har gode venner, det er en del av skoleopplegget, han tåler støy og han liker maten. Han er mest sur fordi han ikke kan game, tror jeg - og fordi han må danse. Men han er da den gutten som er flinkest i dans. Han nekter å ha på dress - det krangler jeg ikke på, han får gå i hva han vil.


#18

My sa for siden:

Ikke så lenge til vinterferien nå nei, er i uke 8 her. Vi har barnefri, 14-åringen reiser på treningsleir i Spania med fotballaget, og svigerforeldrene på vestlandet har "bestilt" de to 12-åringene hele uka. Blir mye jobbing på meg og mannen da, men vi får prøve å finne på noe koselig innimellom.


#19

star sa for siden:

Vinterferie betyr bursdag her i huset. Så bare 2 uker til jeg har 15-åring i hus.

Jeg er særdeles lite motivert til å gjøre noe som helst, men har et par ting jeg må komme ajour med.


#20

My sa for siden:

Skoleball for sjuendeklassingene her også, til uka. Begge to har lyst til å dra, guttungen er dessuten i arrangementskomiteen så han er vel forpliktet i tillegg. Han kommer vel til å ha dressbukse og skjorte, muligens dressvest, hvis han vil. Han får velge. Dressjakke har han ikke. Jentungen vil trolig ha penbukser og en eller annen topp. Hun liker ikke å gå i kjole.

Må de danse Pelle?


#21

Pelle sa for siden:

Ja, de må danse. Skolen sitt ball, selv om foreldrene arrangerer - knyttet opp mot pensum i gymtimer med dans osv. Uansett; det tar ca 3 minutter, og når man har dans som hobby og skal danse med en kamerat (par er satt sammen i forkant), så er det noe han burde kunne holde ut.


#22

polarjenta sa for siden:

Her er det ikke vinterferie før i uke 10. For første gang på noen år skal jeg jobbe hele uka i utgangspunktet.


#23

millact sa for siden:

Vinterferie her også uke 8. Jeg skal kun ha fri to dager, men deilig blir det. Bursdag her også, 15. Gaven er kjøpt, så det blir lite å ordne ellers.


#24

star sa for siden:

Jeg har ikke fri. Men har hele påsken fri da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.