Jeg fant oppskriften på nett for en del år siden, men finner ikke utskriften, og finner heller ikke oppskriften på nett lenger. Det er snakk om en gulrotmos, der gulrøttene først skulle bakes/stekes i ovn, og så tilsettes blant annet honning.
Den er alle best med grillede gulrøtter, men nå på vinteren blir det bakt i ovn. Dog gjerne litt småbrent i kantene for å få litt mer aroma. Tror litt honning kan bli knall :jupp:
Jeg husker ikke helt hvordan det var, men får ikke mosen en udelikat farge når gulrøttene grilles på forhånd, og får litt brune kanter? Blir mosen gusjebrun da? :vetikke:
Den blir uansett gul (med innslag av litt brunt kanskje), uansett om jeg griller eller baker i ovnen. Men det kan man unngå hvis man ikke baker de så lenge som jeg liker å gjøre. Men den blir best da synes jeg, så utseende er ikke så viktig :ja:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.