Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Morsdag

#1

amo sa for siden:

Dere som kjøper morsdagsgaver, hva kjøper dere til deres mødre?
Lurer også på hva dere får fra deres håpefulle....


#2

Blondie sa for siden:

Jeg kjøper en blomst til min mor, i tillegg har jeg invitert henne til middag.

Usikker på om jeg får noe av barna, kanskje yngste baker en kake. De er ikke spesielt gode på gaver, selv om to av dem er voksne.


#3

Myria sa for siden:

Mamma bor i en helt annen landsdel enn jeg og broren min gjør, så vi bestiller rett og slett blomster. :jupp:

Jeg aner ikke hva jeg får, eller om jeg får noe. Vi har generelt sett ikke feiret morsdag eller farsdag. I fjor tok mannen med barna ut på senteret og de fikk velge selv hva de ville gi meg. Så jeg fikk en søt bamse som holder et hjerte, et "verdens beste mamma"-krus og et smykke. Og de pakket inn selv også. Veldig koselig. :hjerter:


#4

Snippa sa for siden:

Blomster :jupp:


#5

Niobe sa for siden:

Jeg kjøper ikke noe til min mor. Jeg pleier å få noe uinnfridd fra juleønskelisten av mine barn.


#6

Blå sa for siden:

Jeg gir min mor blomster. Jeg pleier ikke å få noe selv.


#7

liefje sa for siden:

Pleier å sende en liten gave til mamma som bor på en annen kant av landet. I år ble det et par hudpleieprodukter og et kort. Andre år har det vært en flaske champagne, et sjal eller noe sånt. Noen år har jeg bare ringt. Har aldri feiret morsdag selv da vi bodde utenfor Norge i mange år og der var det ikke noe særlig opplegg rundt den dagen som i tillegg som oftest havnet rett oppi bursdagen min (annen dato enn her i Norge).


#8

polarjenta sa for siden:

Det varierer. I år tror jeg det blir blomster.

Om jeg får noe kommer som regel an på om bestemor fikser noe sammen med dem. En sjelden gang har faren overført penger til dem for å kjøpe noe.


#9

Neket sa for siden:

Tulipaner til mamma. :jupp:

Det hender kidsa slår til med sjokolade, men stort sett kjøper jeg blomster til meg selv også. :humre: Mannen tar meg med ut på middag hvis han husker at det er morsdag (lite sannsynslig).


#10

ingling sa for siden:

Jeg bor også langt unna moren min, så jeg sender som regel blomster, så også i år.

Vi gjør ikke mye ut av morsdag eller farsdag her, men etter hvert som ungene har blitt større og fått med seg at det er morsdag har det som regel kommet noen tegninger og kort. Det er veldig stas. :elsker: Jeg skal overnatte på hotell natt til morsdag, det er en gave i seg selv. :knegg:


#11

007 sa for siden:

Det hender jeg kjøper en blomst til mamma eller svigermor om vi sees på morsdag. Om vi ikke sees dropper jeg det.

Barna synes mor- og farsdag er stas, de kjøper alltid gaver. Nå tjener alle tre sine egne penger, så nå kjøper de oftest noe de tror vi trenger eller ønsker oss, som treningstøy eller en bok. Før, da de var små, laget de kort og vi voksne hjalp de med en liten gave.



#13

Candy Darling sa for siden:

Sånn bare for å svare på noe annet enn spørsmålet. :knegg:


#14

Ellisiv sa for siden:

Min 18 åring klarte å få inn i samme setning både et spørsmål om hva jeg ønsker meg til morsdagen og at hun bare hadde 30 kr på kontoen sin. Godt gjort! :) Tenker at jeg får en bukett tulipaner eller noe sånt, og det samme kjøper jeg til min mor.

Det koseligste er å bli gjort litt stas på sånn i løpet av dagen, få frokost laget og middag både laget og ryddet etc.

:)


#15

millact sa for siden:

Pleier å kjøpe tulipaner til mamma. Kanskje jeg i tillegg inviterer henne på kaffe og kake.

Mine to husker ikke på meg med gave, men kanskje jeg står opp til dekket bord eller frokost.


#16

Madicken sa for siden:

Mine foreldre tilbringer en del av vinteren på sydlige breddegrader, og jeg har ordnet med kort og blomster gjennom resepsjonen i leilighetskomplekset de befinner seg på.

Jeg får alltid frokost på senga, middag, og et par smågaver. I tillegg det jeg blir aller mest glad for: nydelige, forseggjorte og selvlagde kort fra twinsa. :elsker:


#17

trøtt sa for siden:

Jeg gir ingenting til min mor, hun har ikke gjort seg fortjent til det.

Jeg får som regel ingenting av ungene, men innimellom har jeg fått noe fra det ene barnet. Kake må jeg lage selv hvis jeg vil ha det. :knegg:

Jeg har ordnet en liten ting til datteren min fra hennes barn, synes hun fortjener det. :hjerter:


#18

Strå sa for siden:

Vi har to bursdager i familien på den tiden, så vi dropper morsdagsgave og konsentrerer oss om bursdagene. Jeg har ikke noe forhold til morsdagen.


#19

Taien sa for siden:

Jeg pleier å gi min mor noe, enten blomster eller en gave. I år inviterer jeg henne hjem på middag og kaker og så får hun gave av gutta (lite lerret de har malt på, og oppå har jeg festet et bilde av dem tre, tatt i julen. ) Av meg får hun samme type lerret malt på av gutta, og med et "dikt" skrevet av meg.

Jeg får nok ikke noe av mine. De kjøper ikke noe selv, og mannen tenker ikke på sånt.

Da fant jeg plutselig ut at jeg ville gjøre noe mer, så hun får Morgenlevering med iskaffe mocca, speltrundstykker, rabarbrasyltetøy og melkesjokolade hjerter. Det kommer hun til å elske!


#20

rine sa for siden:

I år blir det en stor tulipanbukett til min mor. Hva jeg får fra mine håpefulle, vet jeg ikke, men det har typisk vært en blomsterbukett, en body-lotion etc. De må ofte få tips av meg, så jeg får som regel noe jeg ønsker meg. :nemlig:


#21

Pegasus sa for siden:

I år har jeg strikket en hals hun ønsket seg. Det blir stort sett en eller annen pakke, men noen år rekker jeg ikke ordne noe (det må postes), og da bestiller jeg blomster hjem til henne.


#22

frukt sa for siden:

Både jeg og min mor har fødselsdag i februar så morsdag blir ikke prioritert.


#23

Syrinx sa for siden:

Mamma har bursdag i samme uka som morsdag, så etter at vi ungene ble store har det ikke blitt markert så mye morsdag. Det blir ikke så mye bursdagsmarkering heller skal sies. Akkurat det kan mamma takke seg selv for, som drar på langtidsopphold i Spania hele vinteren. :knegg:

Jeg får noen ganger en liten gave og oppmerksomhet hjemme her, andre ganger ikke allverdens. I år håper jeg vi skal ut og spise på morsdagen.


#24

Charlie sa for siden:

Det har ikke en høy pri., men evt en blomst. I år skal vi hjelpe til å rydde hos dem. Fra egne barn er jeg helt klar på at jeg ikke ønsker ting, men gjerne et hyggelig kort eller hjelp i huset.


#25

Maverick sa for siden:

Min mor driver ikke med slikt. Jeg kjøper blomster til meg selv. :knegg: Fra ungene (16, 14 og 4) har jeg ønsket meg at de skal tegne hver sin tegning av meg. :glis: Og at vi tilbringer tid sammen i morgen.


#26

millact sa for siden:

Jeg har invitert min mor og samboer på middag i morgen. Fjortenåringen har tilbudt seg å lage den.


#27

Anne C sa for siden:

Jeg får alltid noe av gutta, jeg har aldri gitt til min egen mamma som voksen. (Eller pappa)


#28

Dansma sa for siden:

Mamma får blomster og kake.

Eldste ønsker å markere dagen med å ta meg og minsten ut på middag som han skal spandere :)


#29

Noba sa for siden:

Vi har alltid markert både mors- og farsdag. Jeg har vært rundt i all verdens butikker og prøvd å få tak i en kjele min søster har bestemt vi skal kjøpe, men gav opp til slutt. Så vet ikke helt hva vi ender opp med, vi tar gaven med hjem på vinterferie så jeg har litt mer tid til å finne på noe. Vanligvis kjøper vi bare en liten ting, ofte noe hun ønsker seg. Selv har jeg fått blomster og det aner meg jeg også får en dyr gave jeg har ønsket meg veldig lenge (klippekort på et yinyogatimer).


#30

Carpe Diem sa for siden:

Jeg pleier å gi en gave eller blomster til mamma, og så pleier vi å ha søndagsmiddag i sammen. Jeg får også et kort eller oppmerksomhet fra mine jenter. Tidligere i regi av far eller bonusfar, nå ordner de selv :hjerter:


#31

mina sa for siden:

Vi feiret alltid mors- og farsdag i min oppvekst, men mannen min er ikke vant til det fra sin oppvekst, så det er litt variabelt hva/om jeg får noe.

Nå bor ikke jentene heime lenger, så de hadde gitt faren i oppdrag å kjøpe roser og Anthon Berg marsipanbrød til meg :hjerter:

Jeg inviterte mamma og pappa og søstra mi m/fam på morsdagskaffe i går. Vi kjøpte et sett med hudpleieprodukter fra oss fire døtrene.



#33

LilleLeo sa for siden:

De siste årene har jeg tatt henne med ut på lunsj på kafé. Det settes stor pris på. :hjerter:


#34

Tilde sa for siden:

Min mor får blomster og konfekt. Middag hvis det passer.

Jeg fikk øyenskyggepalett, blomster, sjokolade og nydelig kort ❤️


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.