Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

scilla sa for siden:

Lillelørdag:gladspøkels:
Gjelder å starte tidlig med å glede seg til helgen. Og vinterferie - hvis det er lov å si.


#3

tink sa for siden:

Mornings! Passe tidlig på jobb i dag. Gleder meg også til helg og at vi skal på fest på lørdag. Det er gøy å gå på fest når noen andre inviterer.


#4

Candy Darling sa for siden:

Mornmorn! Kroppen vil ikke helt bestemme seg for om den er syk eller frisk, så jeg bare later som jeg ikke hører den så lenge. Svosjsvosj, things to do!


#5

Addison sa for siden:

God morgen! Ville jobbtilstander, men man er da nyttig og etterspurt, om ikke annet. :nemlig:


#6

Blånn sa for siden:

God morgen fra reggistannlegen hvor jeg er med minsten. Litt brå start siden vekkeklokka ikke ringte. Men rakk det akkurat.


#7

star sa for siden:

Har aldri brukt så lang tid til jobb. Køen startet allerede før utkjøringa mi. Sykebilen og politibilen med blålys som jeg møtte på totalt forskjellige plasser tok jeg igjen like før avkjøringa ned dit jeg skal. Hvordan bilen som stod så pent nedpå jordet kom seg dit aner jeg ikke. Må ha vært en bil til en plass jeg ikke så.
Men kommet meg i kontorstolen og har fysio på slutten av dagen.


#8

Eia sa for siden:

:juhu:

Jeg kom tilbake fra alenetur til Barbados og en herlig uke med min gode venninne (som bor der) i går ettermiddag. Jeg var forberedt på jetlag, og det er vel ikke over enda, men jeg sov i hele natt så foreløpig er alt vel. :glis:

Vel, det er ingen som har gjort mine oppgaver på jobb så lenge jeg har vært borte, så det er nok å ta seg til. :bretter opp ermene:


#9

Pelle sa for siden:

herlig, Eia. Jeg hadde tilsvarende alenetur til Curacao for et par år siden. Lykken er å ha venner som bor langt unna, hehe.


#10

vixen sa for siden:

Full fres og jeg har vært hos tannlegen for å bytte to gamle fyllinger. I tillegg er bilen ferdig på verksted så bra det er lønn idag for å si det sånn. Dyr mnd. Fikk halv pris hos tannlegen da siden jeg lærte han å danse vals før han giftet seg i sommer. :humre:


#11

Fersken sa for siden:

Våknet med vond hals i morges og nå begynner nesen å fylles opp. Kan bli gøy nå på flyet hjem. :snill:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.