Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Millen sa for siden:

Denne uka har vært lang.
:gjesp:



#4

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg fikk en super beskjed i går som innebærer noen dager på Røst til høsten, så da ble uka med en gang mye bedre. :D

Ellers venter lang dag på jobb.


#5

Martis sa for siden:

Utslått av influensa, jeg som var så kjepphøy på mandag om det sterke kjønn. :knegg: Så nå er familien influensakoordinert.


#6

Hondacrv sa for siden:

Eg har fått vite at det ikkje var spredning i kreften til mamma, så eg er berre glad! God torsdag!


#7

Fersken sa for siden:

Jeg starter med hjemmekontor, så få vi se om jeg drar til kontoret etter hvert. Full i snørr og tett i halsen, så jeg tror kollegaene synes det er helt greit.


#8

Stompa sa for siden:

Morn. Torsdag. Den heftigste dagen i uka for meg på jobb, med 7 av 8 timer timeplanlagt med undervisning eller møter. Heldigvis har jeg til gjengjeld bare en timeplanlagt time i morgen. :knegg: (Jeg er på jobb mesteparten av dagen likevel, men da styrer jeg tida selv.)


#9

star sa for siden:

Oppe og på jobb. Skravletime på slutten av arbeidsdagen. Er virkelig ikke motivert for å gjøre noe. :sukk:


#10

celebelen sa for siden:

Så bra med gode nyheter, Hondacrv!

Jeg skal på julebord med jobben i dag, vi har konkludert med at vi både har avvikende regnskapsår og avvikende julebordår.


#11

annemede sa for siden:

God morgen. Mye snø - så buss på meg i dag.


#12

Addison sa for siden:

Null snø, såvidt litt nattefrost og klar himmel, det føles som vår. Rart hvor fort man blir vant til en slags ny "normal". Kjenner at pollensesongen er i gang også. Men regner jo fortsatt med noen store snøfall før det er vår på ekte da. :nemlig:


#13

Hjertensfryd sa for siden:

Sitter på toget. 4,5 time til me er framme. Er godt med snø utanfor vinduet her, men me er på vei opp på fjellet, så det er vel ikkje så rart.


#14

tink sa for siden:

God morgen. Det må være en lettelse Hondacry!
I går var det lyst både på vei til og fra håndballtrening (16.30-17.30), i det minste ikke helt mørkt på hjemvei, ungene har fått leke i snø for andre gang denne vinteren. Mens husets pollenallergikere har begynt medisinering. Snurrige greier.


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde en utrolig god dag på jobben i går, og er fremdeles litt lykkelig over det.

Nå er jeg på tannlegehøyskolen og satser på at snuppa får regulering i dag. Men tannlegehøyskolen har STORE administrative utfordringer, så vi vet ingenting om hva som faktisk kan skje.


#16

Maverick sa for siden:

God bedring, Martis!


#17

Eia sa for siden:

God formiddag. På jobb etter å ha kjørt eldstemann til og fra lege. Sovet godt i natt også. Dette jetlaget har jeg ikke merket mye til, må jeg si.

Vel, til arbeid! :svosj:


#18

Blondie sa for siden:

Jeg har ruslet i frisk vintersol, hunden er fornøyd. Nå skriver jeg tilbakemeldinger til unge håpefulle.

Ikke en eneste lysning til å se et annet menneske i hele dag, det er litt underlig. Mulig jeg må gå i hundeparken en tur. :knegg:


#19

Candy Darling sa for siden:

Usedvanlig nydelig å sykle til jobb i dag, i crisp vinterluft og nydelig soloppgang. :hjerter:


#20

Frøy sa for siden:

Jeg er surere enn en kasse med sitroner i dag, men jeg har advart omgivelsene slik at alle tar hensyn, eller tåler å få sure kommentarer. Klarer ikke å legge det fra meg heller, men det kan være at det kommer seg ut over dagen.


#21

Milfrid sa for siden:

Dramatisk avslutning på dagen. Fant en nabo flat på bakken da jeg kom hjem fra kveldsturen klokka 23:30. Hunden varslet meg. Hun hadde sklidd, slått hodet og sannsynligvis ligget der en halvtimes tid. Legevakten sendte ambulanse. Farlig med glatt føre!


#22

annemede sa for siden:

Oi, bra oppdaga av deg og hunden Milfrid.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.