Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gummistøvler i Oslo

#1

Niobe sa for siden:

Butikk i Oslo med godt utvalg av gummistøvler i barnestørrelse (35)? Jeg tror kanskje det er lave støvler jeg vil ha, Chelsea-typen.



#3

Niobe sa for siden:

Ja, som regel ender jeg jo opp med 36, men gummistøvler erfarer jeg at er store i størrelsen. Nå tar jeg minsten sine støvler i 34 om jeg bare skal kjapt ut med hunden. :humre:

LilleVinkel har vi jo her også, men jeg er jo oftere i Oslo sentrum enn andre sentrum for tiden. Mulig jeg bør stikke innom og se. Takk for tips!


#4

sindrome sa for siden:

Jeg synes ofte at Grændsens skotøjmagasin har så mye. De har blant annet denne modellen i 35.


#5

Tallulah sa for siden:

Ja, og det ligger jo rett rundt hjørnet for en Lille Vinkel.

Det ser ut som de fleste damestørrelser starter på 36, dessverre. :/ Og barnegummistøvlene er usedvanlig barnete. :knegg:

Er det lave Hunter jeg har mon tro? Som er ganske små? :gruble: Ser at Str 36 er samlestørrelse 35/36. Ellers er nok ikke Oslo akkurat gummistøvlenes mekka, så vestlandet er muligens bedre på utvalg, altså.


#6

Niobe sa for siden:

Men her er det alltid utsolgt. :knegg:

Alt av damesko begynner jo på 36. Det er bare unntaksvis man finner noe i 35. Og ikke vet jeg hvordan og hvorfor, men føttene mine virker å ha krympet i det siste. :himle: En konsekvens av å begynne å gå på egne ben, er at man finner ut to ting: Mange av skoene min er alt store. Resten av dem er vonde å gå på. Jeg var jo lykkelig uvitende!


#7

Bean sa for siden:

Kjøpte Swims lave støvler til yngste. Hun bruker normalt str.35, men det gikk greit med Swims i str.36. Kanskje de er litt små i størrelsen. Kjøpt på Eurosko.


#8

Niobe sa for siden:

Jeg kan jo benytte sjansen til å få meg My Little Pony-støvler. :gruble:


#9

IzziCreo sa for siden:

Grændsen i Grensen bør ha godt utvalg. De har stor butikk der. Og skulle du mot formodning ikke få napp der så er det mange skobutikker tilsammen på Oslo City og Byporten, så relativt lite område å forflytte seg mellom. Men jeg tror kanskje jeg ville tatt en ringerunde først jeg. Spørre hvilket utvalg de har i lave gummiser i str 35 :nemlig: Da slipper du bomtur.

Denne ser ut til finnes i str 35, men utsolgt på nettbutikken. Den skal jeg faktisk prøve å få tak i selv :blafre:

Og så vil jeg tipse deg om å teste ut Swims støvlene for å sjekke om str 36 kan gå (kanskje med en ekstra såle?). De har jeg på hytta, og de er ordentlig gode på foten.



#11

Niobe sa for siden:

Swims skal sjekkes ut, hvert fall. Ilse Jacobsen har jeg i høy modell, og de er i grunn alt for vide i både fot og skaft. Jeg tror kun de henger på fordi de er for lange til å ramle av. :knegg:


#12

Maverick sa for siden:

JA!!!


#13

Maverick sa for siden:

Evt hestesjappa i Storgata, tipper de har type stallstøvler for kids. Da er både G-sport og XXL (og jeg :glis: ) like ved også.


#14

Palmen sa for siden:

Og meg! :glis:


#15

Niobe sa for siden:

Så det er i Storgata det skjer. :nemlig: Husker jeg feil, eller er det der jeg har vært innom i en Dr. Martens-butikk? De har støvler også, har de ikke? :gruble:


#16

Tjorven sa for siden:

Det ligger i hvert fall en Dr. Martens-butikk i Torggata, men jeg skal ikke være ekstremt påståelig på at det ikke også er en i Storgata.


#17

Niobe sa for siden:

Ah, ja det stemmer. Det var rett ved Oslo Sportslager.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.