Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Denne slankekuren er mer som en vits

#1

Left sa for siden:

Jeg har begynt et nytt og bedre liv med lavkarbo, og prøver meg på Atkins.
Er på induksjonen, og har vel aldri spist så mye i hele mitt syndige liv - og vekta går sakte men sikkert nedover. :happydance:
Blodsukkeret mitt er helt stabilt, og har ikke hatt lyst på en bitteliten sjokoladebit en gang, og det er så DEILIG!! Før jeg begynte var jeg desperat, og kunne levd på sjokolade og potetgull, nå frister det ikke i det hele tatt. Jeg er mett og fornøyd, blid er jeg også, og kjenner at dette er bra for meg.
I går laget jeg lavkarbo-pizza, og den var kjempegod! NESTEN like god som vanlig pizza.
Har også bakt lavkarbobrød - med 2,25 gr (ca) karber pr 100 g, og når du har spist 100 gr av det brødet der, da lover jeg at du er mett altså :stønn:
Deilig med smør og Brie - hoho jeg skal "slanke" meg forever :hjerter:


#2

Garbella sa for siden:

Lykke til videre :blomster:

Jeg fant lavkarbo og ketolyse for 2 år siden og kan ikke tenkte meg å gå tilbake til slik jeg spiste før lavkarbo.


#3

lijander sa for siden:

Kan du fortelle meg oppskriften på det brødet?? :D


#4

Dixie Diner sa for siden:

Er det mitt brød du har laget? Hvis ikke kan jeg virkelig anbefale det, det er supergodt og mange på lavkarbo.no skryter det opp i skyene. :) Jeg har oppskrift på pizzabunn også.

Isetbrød

Isets pizzabunn


#5

DM sa for siden:

Så utrolig herlig innnlegg! Gleden din smitter! :D




#8

~TM~ sa for siden:

Hvordan er det egentlig med lavkarbo når man ammer?


#9

Dixie Diner sa for siden:

Kjempegunstig, så lenge man ikke er i ketose.


#10

~TM~ sa for siden:

I hva?


#11

Dixie Diner sa for siden:

Oj, en nybegynner. :knegg:

Her står mer om ketose. Det er en ypperlig tilstand å være i om man vil slanke seg fort, eller i det hele tatt, men siden de ikke helt vet hvordan det påvirker et foster eller om det går utover melkeproduksjonen og -kvaliteten, frarådes det å være i ketose under svangerskap og amming. Da er et lavkarbokosthold ala Lindberg eller lignende, mer foretrukket. Jeg lever vel mest mulig etter Lutz' filosofi, altså jeg er overhodet ikke redd for fett i noen former, men begrenser brød, pasta, ris, poteter og sukker. Spiser frukt, men ikke i voldsomme mengder, og er ikke gnien på grønnsakene.


#12

Left sa for siden:

Jeg brukte din oppskrift på pizzadeig :)

Brødet skal testes.
Oppskriften jeg brukte var Lollypop sin eller hva hun het. :riktig:


#13

Left sa for siden:

Jeg er vaffal i ketose dumdumdidum, og jeg har ikke vært så superstreng på induksjonen som jeg burde heller, så det er jeg meeeget fornøyd med. Den var så mørk lilla at det i hvert fall er 2+ på ketoner jubajuba!!! :digger:
Jeg har spist Cottage Cheese, litt vaniljekesam og litt peanøtter også gitt når jeg tenker meg om. Men alt med måte selvsagt. :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.